Vcera ke me prisla manzelka, zacala me nezne kourit a kdyz uz to na me slo tak se me zeptala jak to chci.....tak jsem ji rekl ze se necham prevkapit. Prvni vystrik smerovala na tvar a zbytek do pusy. Po 13 letech manzelstvi poprve vse spolykala a jeste s pusou od sperma se postavila a zacala se se mnou vasnive libat. Bezne jak mi po vystriku klesne tak se mi nepostavi, ale v ten okamzik jsem mel penis jako sutr. Byl to neskutecny zazitek. Ten vecer mi jeste rika ze by si zasla na swingers, ze chce na nakupy na nejake hracky do postele a eroticke pradlo.
Nemam problem se sexem a sexujeme asi tak 6-7 x tydne, kdyz nejsou deti doma tak pres vikend klidne 4x, jen mi nejde do hlavy ten zvrtat z konzervativni manzelky ktera o swingers, trojce pred 3 lety nechtela ani slyset ted chce jit.
Určitě nepátrat, užívat a užívat a užívat. I kdyby byla pravda, co je naznačeno výše, tak si to zkusila jinde. No a co? Já vidím podstatný to, že i po té zkušenosti "jinde", se vrátila k tobě a chce s tebou zkoušet nové věci. Tohle je zářný příklad toho, že nevěra může mít i pozitivní důsledky. Tvá paní se konečně poznala a otevřela novým zážitkům, zkusila něco nového, co teď předává dál.
také nechtěla koupání na nuda, pak nechtěla jet do nudekempu, nakonec to sama navrhla...tak napiš, zda jse tu swingers, trojku absolvovali, a jaké to bylo
O vikendu jsme byli na swingers, uzili jsme si to sami. Jeden par se sice k nam pridal na spolecnou kurbu, ale k nicemu vice nedoslo. Nejak ani jeden z nas nemel potrebu jit dal. Zazitek za cely vecer byl super a urcite znova zajdeme.
Koureni s prekvapenim
Koureni s prekvapenim
Nemam problem se sexem a sexujeme asi tak 6-7 x tydne, kdyz nejsou deti doma tak pres vikend klidne 4x, jen mi nejde do hlavy ten zvrtat z konzervativni manzelky ktera o swingers, trojce pred 3 lety nechtela ani slyset ted chce jit.
Když to roky předtím nedělala