Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj
My chodíme v tt relax, empire
V Ga Arkadia
My chodíme v tt relax, empire
V Ga Arkadia
Ahojte
Nieco v Ba kde je fajn ?
Dakujem
Nieco v Ba kde je fajn ?
Dakujem
Empire sauna je tam kľud vždy sa niečo da
ja chodím v Trnave do holiday inn
Aj sa tam niečo deje? Aké sú tam zážitky?
ja chodim v TT .. a kde v HC je neaka dobra sauna ???
Zbožňujem wellness je to veľmi sexi a vzrušujúce ak sú tam nahí ľudia a najmä keď sú to aj ženy. Manželka sa nerada ukazuje, ale stalo sa nám, že sme videli pár ako si to rozdáva vo vírivke. Nuda pláže na Slovensku nenavstevujeme nejako tým ľuďom neveríme, chlapi strašne ocumuju ženy až mne to nie je prijemne ako zízajú preto žena nechce chodiť. Ale na nudaplazach je super voľnosť, pohoda, keď sa človek aj decentne pokochá okolím je to krásny zážitok :)
V saunach sa deju rôzne veci :) ja som zažil pár, ktorý som náhodou vyrušil v parnej, keď sa ona prstovala pred ním. A takýchto zážitkov bolo viac :)
chodievame obcas aj na zelenu vodu na nudisticku plaz nosievame si aj cln nafukovaci odveslujeme si to od brehu dalej a potom si uzivame ako sme sa vracali spet na breh sme videli dvoch muzov ako sa
tak sme chvilu pockali a sledovali pokial sa neurobia videli nas ale nenehali sa vyrusovat
postavil sa Ti pri pohľade na nich?
boli sme sturove na vadasi na nudistickej casti uz bola skoro zaverecna ostali sme tam dva pariky boli sme v bazene a boli oproti nam vsimli sme si ye si to uzivaju od zadu partnerku sulozil tak sme sa pridali a navzajom sme sa sledovali potom vstali z usmevom odisli
Na zelenu vodu chodim tiez da sa tam vselico vidiet

Zazitky wellnes a nudaplaz
Co ste zazili a kde na wellnese alebo nudapla