Těžky FAKE profil jen co je pravda a ta profilovka to je klasicky dukaz, že jsi pomateny idiot co si masti nudlu pod fake ženskym profilem. Tady maš odkaz na original fotku te co maš v profilu ty schwugeleball 
https://dateslam.com/fhg/wp-content/uploads/2018/02/maria_selfies_10-768x1024.jpg

https://dateslam.com/fhg/wp-content/uploads/2018/02/maria_selfies_10-768x1024.jpg
Jak to dopadlo? Třicet znaků.......
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Proto je třeba se držet toho že každý má nárok na soukromí a tudíž partnerovi ani partnerce do počítače či telefonu nekoukat.
Každopádně by jsi mu to měla říct a vzájemné se pokusit najid řešení... Popřípadě, si zajděte na vyšetření a máš klid.
Holt, prolízat přítelův noťas se nevyplácí... Pokud bych nechtěl být za podezíravou žárlivku, která svýmu příteli nevěří, držel bych hubu.
Kdo se moc ptá, taky se toho moc dozví.
Když se zeptáš, budeš za stíhačku. To už vlastně jsi.
Pokud tě nezanedbává, nech si to pro sebe a neřeš to.
Když se zeptáš, budeš za stíhačku. To už vlastně jsi.
Pokud tě nezanedbává, nech si to pro sebe a neřeš to.
Také máš ze hledas holku a kdyby našel přítel tvoje video tak je to totéž. Třeba to nechal schválně v PC aby jsi to pustila .
Tohle se protějškum špatně přiznává ze je to láká , aby nevypadali jako zvrhlici.
Tohle se protějškum špatně přiznává ze je to láká , aby nevypadali jako zvrhlici.
Nebezpečná je promiskuita, ne gay sex.
Máš v profilu, že hledáš holku do pelíšku. To si nemáte moc co vyčítat :) Je to klasickej ,,hetero,, BI jakých tu je milion. Prostě kluk, co si myslí a tváří se jako HETERO, ale nějakým způsobem ho láká zkusit si vocas. Myslím, že tak mělo někdy v životě spousta chlapů. Otázka je, jestli to zkusil a OK nebere mě to nebo to zkusil a líbí se mu to víc než se ženou, to je pak problem.
Tohle je jen o společné komunikaci , je to stejné jak holka s holkou kterou to láká vyzkoušet. Zkuste se o tom v klidu pobavit bez žádných výčitek a scén , ty nikomu nepomůžou naopak prohloubí vaši nekomunikaci.
zjisti jak je to video staré třeba to chtel jen zkusit a nebo se zeptej :-) tady moc odpovědí nenajdeš
Amaterský heterák? jako to je nějaký místní heterák jo? No právě mám taky strach.... to se mi vubec nelíbí, ale taký nevím jaký měli videa interval... Radši jsem to vypla. Nevím co je horší jestli video s holkou nebo s klukem
Tak seho zeptej narovinu jak to je
Pritelovo video s klukem
Ahoj amatéři chci