Jestli se nemýlím tak toto pochází z Taoismu. Tuším, že se ta knížka jmenovala Taoismus pro zdraví a byl to jelení cvik. Dá se toho docílit i jen správným stažením svalů svěrače. Naučit se takto používat svěrač je fajn, protože správným stahováním svěrače se dá docílit silného orgazmu bez jakékoliv jiné fyzické stimulace

Ano je to z Taoismu. Ejakulát, který nevyšel z těla, se lebeční pumpou vytahuje do hlavy a tam se přetváří na mozkovou energii, kterou tělo následně používá k regeneraci, omlazování atd. Jeden mnoha z tajných postupů (zákonů) v Tao.
ahoj, mohu potvrdit, umím se udělat naprosto v pohodě bez toho abych stříkal...pánevní cviky...naprosto s přehledem toto ovládám :) orgasmus je při tom asi 2x lepší :) navíc se to hodí protože moje paní nerada poliká....
Můžeš to blíže popsat? Jak toho docílit...
Děkuji.
Děkuji.
Ahoj. Mám suchou ejakulaci. Stačí být po operaci prostaty a vrátí vás to i o 65let nazpět, kdy jste si hráli s kamarády a s kamarádkama na doktory. Pamatujete si jak to krásně zalechtalo když jste si ho chvíli honili? Tak jsem zase v tom. Ale upřímně raději bych se vrátil k semenu, ale bohužel není to možné. Kdyby mi to někdo řekl před operací, tak k tomu nikdy nepřistoupím. Operaci jsem podstoupil více méně z preventivních důvodů. Oba bratři mají operovanou rakovinu prostaty. Dnes je ale už možnost ozářením v protonovém středisku.
Hmm, tak tohle já neumím, to nesvedu

Ano je to tak je to odbavenie bez výronu semena pravidelne to robím mám to vyskúšané zadržiavam aj viac krat a potom krásny vystrek a nádherný pocit treba sa to naučiť a vyskúšať
No je videt ze jsi toho asi jeste hodne nezazil. Ano sucha ejakulace/suchy orgazmus jde docilit treningem kegelovych cviku a posilovanim panevnich svalu.
Cvicenim se nejen da oddalit vyvrcholeni ale taky vystrik. Zazil jsem to nekolikrat a je to jak kdy lepsi nez klasika s vystrikem. Zalezi na delce drazdeni, delce oddaleni orgazmu.
Za me suchy orgazmus je asi tak 2x delsi nez klasicky s vystrikem kdy u klasickeho se orgazmu dojde cca mezi 9-12 stahy v penise, kdezto pri suchem orgazmu 16-20...a kdyz se zadari tak po suchem orgazmu nasleduje hned dalsi s vystrikem.
Jde to ale chce to trenovat
Cvicenim se nejen da oddalit vyvrcholeni ale taky vystrik. Zazil jsem to nekolikrat a je to jak kdy lepsi nez klasika s vystrikem. Zalezi na delce drazdeni, delce oddaleni orgazmu.
Za me suchy orgazmus je asi tak 2x delsi nez klasicky s vystrikem kdy u klasickeho se orgazmu dojde cca mezi 9-12 stahy v penise, kdezto pri suchem orgazmu 16-20...a kdyz se zadari tak po suchem orgazmu nasleduje hned dalsi s vystrikem.
Jde to ale chce to trenovat

I na inernetu když si zadáš pojem Suchá ejakulace - tak ti vyběhne ona technika.. natrénujte pánové a dejte report :)
https://samuraj.cz/clanek/techniky-pro-oddaleni-ejakulace
Třeba to má odbornější název, to nevím.. Ale na interne jsem to našel pod tímhle spojením..
Tady řešíte slovickareni. Každej víme co měl autor na mysli ne?? ;)
Tak to mas samozrejme pravdu s tou suchou ejakulaci jak to popisujes....o tom zadna. A to tve upresneni je taky v poradku.
Přesně tak se jim to snažím vysvětlit ale asi je to marný.
On je ale rozdíl mezi pojmy orgasmus a ejakulace.
Samozrejme ze je. Tak jinak...orgazmus bez ejakulace u chlapa lze docilit a neni treba ptlacit prsty na hraz, anus ani nikde jinde....staci ovladat jen ty spravne svaly ve spravnou chvili.
Jasně ale název tohoto fora je"suchá ejakulace"což je nesmysl.
Ano, to je nesmyls. Jen bych rekl ze autor na neco prisel a nevedel jak to pojmenovat.
Třeba autor za svůj život ještě ani nevypustil tolik moči co my ejakulátu.Praxi nenahradíš,tu musíš získat.

Podle mne pojem suchá ejakulace je nesmysl.Ejakulace znamená výstřik a suchý výstřikjaksi není možný.Ledaže by jsi stříkal semeno v prášku.

vyzkoušej a budeš překvapen, naprosto stejný pocit, ale bez semene a jedeš dál a pak třeba se semenem
prosím tě ty budeš hodně zkušený chlap . mužeš mi poradit ?? co mám dělat abych neměl pořád ograsmus ??. když jsem s ženskou tak šukám pak stříkám , pořád šukám , za chvíli zase střik , ale nevytáhnu ho a jedu pořád
za hodinu se udělám i 15x
a bez vytažení .
už mě to strašně ubíjí
a ženské mi nedají pokoj
nestačím měnit sim karty . denně mi volá 5- 7 ženských .

už mě to strašně ubíjí

jo, tohle je stara technika a taky ji celkem casto pouzivam. Jen se nedoporucuje pri sexu jako prevence pred otehotnenim protoze pak je sperma stejne uz v mocove trubuci a pri pokracovani se stejne dostane ven z penisu.
Zažil jsem a nepotřeboval jsem tlačit na anus. Přítelkyně mě kouřila,vše bylo moc příjemné až jsem měl pocit ,že strikam ale ono nic . Po chvíli znova.ona mě pak říkala,že už ji bolí pusa a že se stejně asi neudělám. Já jí říkal: to jsem se neudělal? Me přišlo,že už dvakrát. A ona ne nic z tebe nevystriklo. V tu chvíli jsem si říkal,že asi suchej orgasmus. Jen jsem nevěděl jestli něco takového je. Ale pocit to bylsnad lepší než výstřik,páč to bylo dlouhotrvající a opakující ,naprostá slast.
Suchá ejakulace
Suchá ejakulace