Anketa

Ověřování ,méně lidí s x profily

Zdravím,jelikož se tu delší dobu řeší jak má spoustu lidí x profilů napadlo mě, že by se každý profil musel ověřit přes tel.cislo . Zalozis profil,přijde ti SMS s ověřovacím kódem. Pokud zalozis další profil kde napíšeš své tel číslo ,které už je jednou ověřeno nepustí tě to onen profil založit. Udělal bych to i u už založených profilu. Neověříš nezalozis. Zajímalo by mě jestli by jste to uvítali či vás napadl jiný nápad na vyřešení tohoto problému. Třeba to je kravina ale třeba by to i pomohlo.
Vymýšlíte úplné vagínoviny!*8* telefoních čísel si může každý za pár stováků nas... doslova kýbl. A pětikilo na ověření? Úchyla to nezastaví a krmit to tady ještě víc? Za co? Samotné ověření tady je taky riziko ztráty anonimity! Je to už od základu o lidech a ti se jen tak nezmění...
Overeni telefonnim cislem? Nuuuuuuuuda :) Rovnou uvereni kopii obcanky *22**22**22*
Joo, aspon by tady nebyli nezletilí smradi *3*
To by museli být pro ověřené nějaké super bonusy. Potom by se to třeba rozšířilo. A už je to potom na lidech jestli chtějí komunikovat s neověřeným profilem.
A co páry? Je tu halo páru kde má profil i každý z nich.
Je to pitomost, rakhle to zalozim a overim kolik chces profilu... a co tim zjistis? Ze existuje nejake tel cislo. Ale jestli xhlap overuje jako zenska fakt ne. A proc existujici profily? Mame tu spoustu galerii, svuj vlastni profil tady mam uz 14 let. Oba overeny... proc?
Já to samé ale pro jistotu. Nekdo může mít x profilu x let.proto. však na jedno číslo jeden profil. Nepředpokládal jsem že má každej několik čísel. Já mám jedno takže bych víc jak jeden profil mít nemohl. Jak říkám byl to nápad. Vymysli něco efektivnějšího. Nebo ověření bude stát třeba 500 Kč..asi nebude chtít člověk za takový prachy ověřovat třeba 5 profilu. Mě ta situace taky štve proto jsem založil tohle téma ,třeba se něco vymyslí. A proč ověřovat už ověřený ? Stejně pravidla pro všechny ;)
U stanku koupis nabitou kartu za stopade ci co. Muzes mit, porad jeste, kolik chces cisel. A i kdyby, proc bych mel Amaterum davat svuj telefon? Jakekoli platby za uroven sluzeb co tu je by byly jeste vetsi nehoraznost. Ted aktualne minuly tyden zacalo neco, ze v chatu na mobilu pri preklikavani mezi nicky hodi prazdnou obrazovku, sekne se a pomuze jen refresh obrazovky. Navic tu platime tim nejcennejsim - svymi tely. Placeni neni cesta.