vas nazor

jak bys te to resily vy

Muj problem je asi trosku slozitejsi.
jedna se ohledne me pritelkine jsme spolu 4 roky ona je o dost starsi . jak jsme se spolu seznamily byli jsme oba dva zadani s jinymi partnery tak jsme spolu byli asi mesic a pul pak kvuli me praci jsem z casovych duvodu nemel cas se sni videt ona si to vylozila tak ze sni jiz nechci byt . jeden vecer jsme si psali sms psal jsem ji ze nemuzu ze to nestihnu kni prijet a mezitim jak si psala semnou tak si psala i s mojim strycem ktery pak za ni dojel vecer a vyspali se spolu. pak za nejaky cas se sesli jeste jednou prej spolu spali dvakrat . jak jsem se dozvedel . ja s pritelkini se zacal znovu schazet asi za 14 dni po jejich prvni schuzce. ona mi to nerekla zjistil jsem to casem ja a ona se mi pak priznala protoze jsem ji miloval tak jsem se to sni snazil nejak vyresit ale rekla mi ze pokud to neprekousnu tak se rozejdeme tak jsem to prestal resit a myslel jsem si ze to budu resit sam ze sebou ale celou dobu me to uzira a porad mam predstavy o nich dvou . ja celou dobu po dobu 4 let delam s nim v praci ona tam delala take . nervy to tedy byli na me poradne. ale snazil jsem se to vydrzet . ale posledni dobou jsem ji nemohl poradne ani polibit ani mit sex aniz bych na to porad nemyslel sice jsem na to myslel i predtim porad ale asi je toho ve me uz moc . ted nevim co dale jestli to zkouset drzet v sobe dal a doufat ze to prejde ta bolest nebo se sni rozejit a nebo skusit nejakou jinou moznost. cele 4 roky co to vim me to neprestalo drzet tato spominka a predstavy atd.... muzu poprosit nejake doporuceni jak postupovat dal? vim ze je lepsi osobni kontakt ale ja nedokazu o tom poradne ani mluvit . nikomu jsem to nerekl jen pritelkini ta to nemuze pochopit porad ze bych se sni kvuli tomuhle rozesel . ja ji mam rad ale nevim jestli vydrzim dekuji za pripadnout odpoved vsem
Zapomeň na všechny materiální argumenty a udělej co opravdu chceš a co ti vyčistí hlavu . Tyhle myšlenky dokážou člověka úplně zablokovat , není pak schopný žít , růst , radovat se . I kdyby jste se třeba nakonec rozešli , tak vrátit se budeš chtít pouze pokud se s tímhle vyrovnáš . Rozchod je malá cena za klid duše . A pokud tě opravdu miluje , tak ti dveře nikdy úplně nezavře . Dělej co musíš aby jsi byl v pohodě , a když i přesto nebudeš v pohodě tak opět dělej vše co musíš aby jsi byl v pohodě :) jednou se buď změní situace anebo ty...
Ahoj, co chceš tady řešit?Byla Ti nevěrná opakovaně. Se strýcem! Fakt tohle chceš mít doma? Ty v praci a ona s cizim ptákem mezi nohama? Vzpamatuj se chlape. Tenhle typ ženský nikdy nebude věrný. Podváděla s Tebou i Tebe. Kurva bude vždycky kurvou a žádný chlap ji nezmění!
Každý se s nevěrou vyrovnává jinak. Mohu psát jen za sebe. A to vím, že nevěra je začátek konce vztahu. Úlet se dá ještě nějak pochopit, opakovaně ovšem nejde o úlet. Pokud Tě to tak dlouho trápí, zřejmě to mezi Vámi bude stát pořád. Když nemáš ani chuť ji políbit, proč ted řešit co dál? Ztrácet čas svůj i její, když je život tak krátký?
Ano, radit je lehčí, než konat. Je to jen na Tobě, ale jestli smím...neztrácej čas a buď to smázni a nebo sbal kufry a jeď o stanici dál.....
Zastřelit se jsi evidentně slabej kus a takový se množit nepotřebuji.
Slabej kus? Děláš si prdel ne? Zbytečně ho tady urážíš. To, že se mu zkurvila když on ji evidentně miloval a trpí tím tak je slabej kus a nepotřebuje se množit? S Tvým nazorem by ses neměl množit Ty!
Ja mel neco podobneho, nebudu rozepisovat vse... Ale snazili jsme se zachranit vztaha asi pet let, me to nedalo a doslo to az k rozchodu a myslim ze jsme se meli rozejit hnet. Kdyz se clovek s necim nedokaze srovnat a trva to takovou dobu, uzira se, tak je to jen strata casu...
taky me to tahne timto smerem . chci to zachranit ona taky ale nedokazu to asik
Když to takovou dobu vrtá v hlavě, řekl bych (pokud tedy nejsou děti, nebo na půl barák) se rozejít. Řekne se, ženských je dost, ale ???? Jak dlouho budeš hledat další ? A budete si rozumět, nejen v sexu, ale i v životě. To musíš vědět teď, jak si s ní rozumis.
Je to uz dlouhá doba, promin asi to slyšet nechces ale aby byla hlava ok tak zmenit přítelkyni i práci a začít od nova
ne v pohode chci vedet jakykoliv nazor proto jsem to sem napsal . jeste dodam ze ze strany stryce bylo porypovani a blbe narazky
Pokud už od té doby s tím strýcem nic nemela, asi bych se kvůli tomu nerozcházel. Možná bych tehdy uvažoval o změně zaměstnání, ale to už teď nemá vyznam..