jednoducho pri prostitútke nemúsim hladieť na to či sa jej to páči, robí to čo sa páči mne a ešte sa nemusím snažiť aby sa aj ona spravila hlavne že sa ja niekoľkokrát spravím, ale s partnerkov je to milovanie takže ovela krajšie.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
a moze napisat aj mne :)
ja som vyskusal tento pocit iba raz na Ukraine. Isiel som rano okolo tretej na hotel od jednej krasnej zenskej ( tam je to easy zbalit zensku aspon ja som mal taky pocit, aj ked ja vzdy nieco ukecam) ktora my vsak nedala lebo chcela lasku ( rozumej dostat sa prec s krajiny) a bol som fakt hodne nadrzany a okrem toho chcel som si to vyskusat ake to je s "devkou". Dievca ktore som si vybral nebolo uplne uzas silnejsia taky tatarsky typ.Ale ten pocit ze si zaplatim a idem s kurvou- prvy raz je prvy raz. Isli sme dole s cesty do nejakych krikov (po dohode ceny) a ona po vycikani a ako som si vsimol rukou si umyla mocom picku (asi podla povier ze ked sa umyje mocom tak neotehotnie a nedostane chorobu- pouzil som kondom) islo sa na vec. Vonala a bola pritulna velmi sa snazila fajku spravila uzasne (bez kondomu) a ked som nasunul prirazala ako keby isla mat fakt orgazmus. Ked som sa isiel spravit tak som jej povedal aby sa otocila ze to chcem do ust dal som dole kondom a v pohode. Spapkala vsetko este sa aj usmiala.ALe...
V postate uz by som asi s kurvou nesiel lebo my to moc nevravi viac ma vzrusuje ked mam milenku alebo si to robim na amateroch (naozaj). Nie som skrob ale dusevne ma to nejako neuspokojilo aj ked som ju trtkal (doslova) tak som mal taky pocit nadvlady akoze mozes co chces ved si si zaplatil.
Bohuzial ale pri odchode zacala rozpravat nieco o tom aby som ju s tych krikov odprevadil ako par, co sa my vobec nepacilo a este potom som mal s toho pocit ze ju to hodne trapi ze so mnou musela prcat za prachy. Bolo my s toho nanic a doslova som odtial zdrhol. Ked sulozim mam rad rozne polohy lasky aj tvrdy sex ked zenu oslovujem sproste a nadavam jej ale proste musi sa to pacit obidvom a asi preto uz nechcem kurvu. Thats all.
V postate uz by som asi s kurvou nesiel lebo my to moc nevravi viac ma vzrusuje ked mam milenku alebo si to robim na amateroch (naozaj). Nie som skrob ale dusevne ma to nejako neuspokojilo aj ked som ju trtkal (doslova) tak som mal taky pocit nadvlady akoze mozes co chces ved si si zaplatil.
Bohuzial ale pri odchode zacala rozpravat nieco o tom aby som ju s tych krikov odprevadil ako par, co sa my vobec nepacilo a este potom som mal s toho pocit ze ju to hodne trapi ze so mnou musela prcat za prachy. Bolo my s toho nanic a doslova som odtial zdrhol. Ked sulozim mam rad rozne polohy lasky aj tvrdy sex ked zenu oslovujem sproste a nadavam jej ale proste musi sa to pacit obidvom a asi preto uz nechcem kurvu. Thats all.
Na prostituci je dobré to, že se uděláš jak chceš a kdy chceš. Pokud ale funguje sexík doma a dokáže plně uspokujit oba, tak není potřeba takovou službu vyhledávat. Jak jsem koukal, Ty jsi naprosto nádherná ženská a že nemáš postavu jako dvacítka, tak o tom to není. Manžel bude asi trochu idiot. Měj se hezky. Karel
Ahoj neni devka jako devka. Mam ve svem notysku dve kurvicky, ktere jsou nadherne, sukaji jak bohyne a jsou sladci nez milenka. Vzdy kdyz se loucime mam pocit ze letam. Proste musi tam byt krome fyzickeho uspokojeni a porozumeni i to dusevni a o to jde. Do bordelu bych nesel, to neni vubec o erotice, tam z cloveka jen stahnou prachy, udelej se a vypadni.
takze si myslis, ze ti co rikaji ze je to jen o sexu tak lzou...???jsou tam vzdy i city...???
milování je vždy nejkásnější na začátku vztahu a pak se jedná o potřebu... než aby chlap přemlouval svou manželku a ona mu nedá ani vylízat jde na privát... samozdřejmě má co výbírat... a vráti se spokojený... jsou holky co dělají veškeré služby a hnus... to může byt i slečna co se chce jen seznámit...ale jsou slečny co dělají vše s ochranou (společnice) a jsou jako milenky... ano řeknou si o peníze ... zatím co jiné prosí o halenku či boty atd....
Já jsem byl v bordelu dost krát a vždy to bylo když jsem byl opilý pár krát se mi stalo že to bylo oo ničem a chodím tam pro to že přítelkyně jezdí často pryč ja se nudím a musím si někde prostě zašukat a v bordelu je to nejjednodušší akorád sex s gumou je na nic!

prostitutky:)?!
jdete za nima protoze jsou vsechny tak krasne a mlade...a splni vam vsechna prani...jdete za nima protoze je to odreagovani od vsedniho zivota???
cekam na vase reakce...nestydte se vzdyt na tom neni nic spatneho...