Úspěšnost muže v seznamkách

Nejde mi to, vám ano?

Naprosto chapu, ze se nemusim libit vsem, pripoustim, ze treba i vetsine ne. Jsem si taky vedom svych chyb a nedostatku. V poradku, svet je barevny a nikdo se nemuze zalibit vsem. Ale abych na vrcholu zivota a sil ve 34 letech, ve kterych jsem byl vzdy rovny, poctivy, hodny clovek, pracovity, ctizadostivy, vzdy verny, kdo neco uz dokazal, kdo na sobe a svem podnikani neprestava makat, kdo vybudoval z nuly zazemi pro rodinu, kdo je kultivovany, slusny...abych nebyl vic jak rok (doba od rozchodu) schopen dostat na 4 seznamkach a po osloveni vic jak 1000 zen ze sveho okoli ani na jedno blbe kafe, tak to mi hlava nebere. Cely zivot dru na tom, abych mel co nabidnout a neskoncil jako ubohy osamely zoufalec a stejne tak nakonec dopadnu. Porad se snazim udrzovat pozitivni, docela se to i dari a stale lip, vim, ze ma byt clovek stastny napred sam se sebou...ale stejne to na me vzdy dolehne, driv nebo pozdeji, ze bych si proste pral jeste nekdy zazit pekne chvile se zenou. (natoz tak mit rodinu, ze...absolutni scifi predstava uz). Nechce se mi smirit s tim, ze i tak dopadnu stejne jako bych se nesnazil nikdy o nic a byl nejaky smejd...tak se chci zeptat nezadanych chlapu: mate to taky tak?
Jinak Skaredykluku, rád bych ti doporučil toto Vidlákovo video, kde popisuje, jak se seznámit. Je to taková trošku sranda, ale má naprostou pravdu a rozhodně tímto jeho způsobem navážeš víc kontaktů než když budeš brečet tady na amatérech. Tady opravdu, ale opravdu žádnou ženskou nesbalíš, je to tu o ničem v tomto směru. Já se sem chodím pouze bavit a rozveselit např. když si najedu na chat a pozoruji ty úchyláky, kteří jenom loudí a stále to samé dokola. Tím si vždy udělám dobrou náladu, nic víc. Měj se a ať se ti podaří v intimním a především REÁLNÉM životě nějakou vhodnou najít.
Jo, odkaz jsem zapomněl dát: https://www.youtube.com/watch?v=b_tjP_dUbjk
@skaredykluk vytiskni si odpověď od @GremSwap a prilep na lednicku
Sorry @GremSvab...............................
Snad poprvé jsem vlákno přečetl celé, ale sorry, s takovým profilem můžeš hledat jak chceš. Je to marný, je to marný, je to marný....
Skaredykluk - ono je to také tím, že je všude překlackováno, prostě chlapů je víc než ženských a podle toho to pak vypadá. No a když má žena na výběr já nevím, třeba z pěti borců, tak logicky vždycky vyhraje ten hezčí nebo ten průbojnější. Pokud takový nejsi, tak máš problém.To, že tě ženský ignorujou může být jenom tvoje představa. Mě taky přijde, že mě opačné pohlaví přehlíží, ale spíš to je mojí zkurvenou introvertní povahou.Třeba jdu do fitka, kde cvičí i holky a kdybych nebyl podělanej introvert, tak klidně s nějakou můžu navázat kontakt (některé na to vyloženě čekají), ale místo toho jen tahám, jak vocas čínky a to je vše *3* Každopádně platí pravidlo, že čím víc se budeš snažit, tím víc se to bude srát.
Snad poprvé jsem vlákno přečetl celé, ale sorry, s takovým profilem můžeš hledat jak chceš. Je to marný, je to marný, je to marný....
Chvályhodné, že si to přečetl celé hned 2x, když hned dvě ty zcela stejné reakce :-)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Sarka 329 co je na tom zvláštního.
Skaredykluk vystihl jsi to naprosto dokonale,podívej,víš co dnes ženy chtějí,jenom se bavit nic víc,chtějí ze života ůplně to nejvíc nádhernýho svalnatýho chlapa,vš minimálně bmw,nebo mercedes,vilu,dovoléné a aby měl penis aspon 25/6 a chodil s ní na swingers,aby jěště před ním mohla jebat s půlkou evropi,asi tak svět je dost krutý pokud se narodíš,jako obyč kluk nebo i méně.bohužel.
Sisifos - Si děláš prdel ne? Bez obalu Ty a ten Skaredykluk jste oba úplně debilní.
Ty si vyndej tu kouli z držky xichte a nediv se, že Tě žádná nechce s Tvym přístupem. Vidět Vás dva s tim Skaredykluk jak se bavíte a slyšet někde v realu, tak bych Vám vykopal zuby z držek, co má asi chuť udělat ženská která vidí tyhle vaše sračky tady. Bejt admin tak Vás smažu, tohle není téma, ale hovna niemandů a ubožáků!!!

Radši držte píču a zamrdejte si spolu Vy dva xichti.
chlápek 1 nikoho neurážej primitive,když vůbec nevíš o čem mluvíš.
Ty se do mne neser xichte. Vy nevíte jak se chovat, a k ženám už vůbec ne.

DALŠÍ RETARD.
Chlapek1 ty jsi na to reagoval ty neobtěžuj primitive.
Máš na profilu hezký inzeráty :D :D
Nereagoval jsem na tebe samaritáne. Dej si kuličku mezi zuby a mlč.
zuza80 co jsem taky čekal,že si žena a když se tu napíše pravda je zle vid,sama píšeš v podstatě to saméo,na mou reakci nic víc,a profilové foto nikomu nevnucuji,tak neuražej,já tě taky nenapadl ničím asi tak,a o tom iq každý nemůže být na výši jako ty bohužel.
Treba me by docela i zajmalo proc zdejsi zenske nemaji treba ani kousek slusnosti na to aby odpovedeli treba na inzerat,nebo kdyz jim nekdo napise treba primo vzkaz. Chtely by chteli aby byli chlapi vzorem slusneho chovani,ale sami vesmes nemaji. Ani na to aby odepsaly nemam zajem....uz i to mnohdy staci a vazim si toho.
pro sisifos:
Pokud je tvůj profil vyplněný pravdivě, tak se nedivím, že každá normální žena o setkání s tebou nestojí.
Víš.. na seznamkách, na komunikačních serverech... jsou snad MILIARDY CHLAPŮ, co bombardujou ženský vzkazama… samozřejmě, že už to nikdo nečte, nereaguje.. protože i na serverech, kde nemám fotku, nejmenuju se žensky, nikam nic nepíšu, nic nemám vyplněný - mi každej den dorazí klidně DESÍTKY zpráv od chlapů "jak je" "ahoj" "nechceš pokecat" "mám zájem o vztah nebo sexík" … My ženský jsme toho přesycený! Jste všude, všichni něco chcete... Vyraž do terénu - ne do baru, tam je vás narváno úplně stejně, ale přihlaš se do turistického klubu, na semináře, do divadla, galerií, na sport... kamkoliv, kde jsou lidi... navazuj "small talks", pomáhej ostatním, když jim něco upadne, něco se nezadaří - povzbuď je.. prostě komunikuj. Ono to vyjde :)

A když už napíšeš něco online - použij HUMOR! Třeba absurdní, cimrmanovský nebo monty pythnovský! Suchý anglický! Bláznivý! Tím jediným se odlišíš :D Hodně zmiňuj koníčky - ne práci, ale koníčky, záliby, zábavy... kam bys rád vyrazil :)
s tim bych mohl neco udelat vsechno jde kdyz se na to jde spravne👌
Nevíš co chceš , a navíc si nejspíš blbec ,zde je celý problém . Srovnal jsi si priority v profesním životě ale ne vtom osobním . Pokud si o sobě nelhal v popisu tak vážný vztah nemůže být problém , ale ten ty evidentně nehledáš, i když tam plácáš něco o sci-fi rodině . Pokud hledáš pouze sex ale nejsi dost atraktivní aby si se prosadil v zástupu chlapů ze kterých si ženy vybírají partnery na úlety , tak si zaplať prostitutku anebo dělej sponzora .
Hlavně si nenech radit od BudouciBejvalej :D zmetek který chce pouze Mrd zadarmo bez ohledu na to jak to ženě co hledá vážný vztah zasáhne do života ( ale taky do hlavy ) by opravdu neměl být tvým vzorem . Je to póvl :) a to říkám já , člověk který taky není zrovna morálním vzorem pro výchovu mládeže 😃

JDĚTE DO PÍČE S TÍM, ŽE LŽU VY PRASATA!!!!!!!
Pro CareF00I
Tak nelžeš, ať máš klid. Jen si uvědom, že s hulvátem nechce žít žádná žena a nic na tom nezmění, ani hromada peněz.
Úspěšnost na seznamce nulová a vím o čem mluvím protoze hledám třetím rokem. Dokola to samý odpovíš a odpověď nepřijde největší klasika pak odpovíš přijde ti jedna druhá odpověď a pak konec a pak si píšeš a píšeš a zjistíš že to nemá cenu že dotyčná je nudná na seznamce úplně běžný že když se zeptas holky co dělá odpociva a slyšíš to furt a pak když se dostaneš na větší LEVEL osobní setkání a tam už se vše rozhodně Teda na schůzce ve většině případů nemá žádná odvahu říct nemám zájem ale na cestě domů ti přijde buď zpráva nemám zájem a nebo přestane komunikovat.
ja osobne dotaz "Co delas, co jsi dnes delal?" atd. nesnasim, a to jsem chlap *3* Na seznamce je to komunikacni dno, neco jako kecani o pocasi *385* ... Koho jako zajima jak me zase nastvali v praci nebo ze jsem lezl po stene nebo ze mi za mesic odmaznou body z karty ridice? *3* Rdsi se bavit o budoucnosti, treba co spolecne podniknout.
Fňukaš jak baba, nikam chodit nebudeš, nikoho oslovovat nebudeš, sportovat žádná svobodná nechodí, v Praze jsi šukal 100 a ještě jsi si vybíral. Vyjadřuješ se vztekle a sprostě když s Tebou někdo nesouhlasí a napíše svůj názor hned ho vyzýváš k sazkám.... Prostě a jednoduše Ti buť tečou nervy a nebo jsi taková povaha.
Jsem žena a přesto budu reagovat:
Ano: To co jsi o sobě napsal platilo na ženy před 30-ti lety. Tenkrát ještě platilo že muž je živitel rodiny. Dnes už tohle neplatí a ženy mají stejné možnosti jako muži, takže nepotřebují a není takový zájem o muže kteří jsou šikovní jako ty.
Dnes je zájem o muže co mají především dost volného času, aby se nám ženám mohl věnovat, samozřejmě mít i takový příjem aby jsme ho nemuseli živit, být dobrý v posteli.
Vlastnosti muže že je hodný, zabezpečený,pracovitý,atd to mě osobně moc na muži nebere.
Pánové si neuvědomují že doba je už trochu jinde a my hledáme a toužíme po jiných mužích než před 50-ti lety.
Trochu si protiřečíš - musí mít příjem, abyste ho nemusely živit a přesto vás zabezpečený nebere? Vy mladý dneska nevíte, co chcete - hodnej a pracovitej je na houno - a když pak zůstanete s několika dětma samy, tak zas brečíte, že je neuživíte.... a ano - jsem stará, vyzobaná slunečnice, takže tomu asi nerozumim *1*
Jak muze mit bezny single muz spoustu volneho casu? Prace, nakupy, vareni, prani, uklizeni, treninky...kdyz navic nekdo nechodi do zamestnani, ale ma sam podnikat, tak potom co? Je to zaprah od rana do vecera. Kdyby byl v paru, jeden nakoupi, druhy uklidi apod. pak vznikne nejaky cas kdyz si ve spolecne domacnosti vypomuzou. Kdyz je muz sam a ma ambice neco dokazat, je v zaprahu skoro porad. Jak si ma nekoho najit? Takze kdyz zvladam toto vsechno sam, coz mi logicky bere cas na zabavu, stavam se mene atraktivni nez nekdo, kdo si odboucha smenu ve fabrice, bydli v najmu a nikdy niceho nedosahne, protoze nema vyssi ambice, ale ma cas na zabavu a zit spotrebni zivot v krysim kolecku vyplata/spotreba? Tohle je tedy nositel genu co se maji pravo sirit a geny nekoho ctizadostiveho, prospesnebo a ambiciozniho maji zaniknout? Takhle je to spravne?
Ty jsi fňukna 😄 a ta náhlá změna profilu k tomu inzerátu tady 😃😃
Prostě mě deptá, že jsem sám a nemůžu žít důstojný, plnohodnotný život, věk utíká a nemám pocit, že si zasloužím zůstat sám a nechat do sebe rýt na amatérech.
Ano,přesně jsi to vystihl. Tohle je v dnešní době správně.
Vždycky se to dá nějak udělat a když jsou pak na domacnost dva, maji oba poloviční starost, polovinu práce a dvojnásobné štěstí.
Záleží, co od schůzky očekáváš a co vlastně hledáš.
Já tu hledám ženskou na píchačku. Už jsem tu na tohle téma sepsal blog, musíš jim trošku podlézat, vzbudit v nich důvěru, to je základ. Pokud už je na to rande dostaneš, ve většině případů ti dají i na první schůzce, vlastní zkušenost.
Za tu dobu, co tu jsem, jsem si stačil napsat s desítkami, možná nižšími stovkami žen.
Nevedu přesné statistiky, ale určitě více než polovina z nich má nějaký problém. Jsou hloupé, neumí komunikovat na úrovni, mají přehnané nároky, jsou afektované až hysterické, nepochopí vtip, hledají problém za každou cenu atd. Věřím, že třeba v reálu by s většinou z nich nakonec byla řeč, ale tady to prostředí je zdeformovalo, získaly klamný pocit nějaké nadřazenosti a výjimečnosti, ale co už. Je to jejich problém.
S tou menší částí už se dá pracovat. S několika už jsem tu navázal ať už kratší nebo delší vztah, založený na sexu.
Takže ano, za sebe můžu napsat, že jsem v tomto ohledu úspěšný.
ProBudouciBejvalej:
Na to, že jsi na amatérech registrovaný cca dva měcíce, jsi toho stihl opravdu hodně.
Z pochopitelných důvodů nepíšu na forum a blog z původního profilu.
Důvod jsme zmínil v blogu: amateri.com/cs/blog/54260/jak-jsem-tu-vojel-8-amaterek
Trichophilia zalozime si lesbicky profil a konečně nafotime to album :)))
Beru:) kdyz nebude vadit, kdyz se budu chtit pridat:)
Jo jo BudoucíBejvalej je frajer co má koule být tím čím je *3*
Ty jsi totiz zvlastni pripad, ac mi imponujes tvou sprostou mluvou, tak si prelozim tvuj nick a vim, ze jako kratkovlasej nemam sanci *3* Proto ti, sestro Prazacko, nedojde zadna smysluplna nabidka *3* Ledaze by se ti libilo treba jezdeni rukama po peknym jezkovi *1*
Nenašla jsi protože jsi nechtěla. Ty nabídky ti určitě od mužů chodí.
Je rozdíl mezi tím být žádná a odmítat, než nemít koho ani odmítat.
Klasika..... Tak dlouho naši kamarádi(ky) čekali(y): až dostudují, najdou super partnera, budou mít byt, koupí si auto, lepší zaměstnání, založí firmu, .................až ve čtyřiceti zjistí, že nemají to nejcennější a to fungující rodinu.
Pro CareF00I:
Já ti nevěřím ani slovo. Našel jsi rafinovaný způsob jak vložit inzerát do fóra.....a ani mi není líto těch holek, které ti na tento inzerát skočí.
Neveris mi? Tak vis co? Vsadime se, ano? Ja zalozim novy profil, udelam 2 galerky svych nejlepsich fotek a pak ti dam heslo.Poslu i civil, aby ses tim mohl prokazat. Na to rande pak pujdu klidne misto tebe, aby to na dotycnou nebyl az takovy podraz, ty jen zaridis, ze odtud (nebo od jakehokoliv jineho serveru) dostanes zenu pod 40 let, neobezni, z Moravy od Vizovic, Olomouce az po Brno pod moji identitou na kafe. Muzes se presvedcit sam, kdyz jsi takovy frajer a osocujes neznameho cloveka, ze je lhar a jeste tak zkurvene presvedcene. Dame si lhutu treba mesic. Pokud se ti to povede, dam ti na ruku 10 000 a budu ti platit i za osobnostni koucink (pokud bys mel zajem). Rad se to naucim, jak se to v tomto prostredi dela. Pokud do mesice neprokazes zadnou schuzku, vyplatis stejnou castkou ty me. Udelame smlouvu (zaridim to), oba osobne podepiseme.

Proc bych mel zrovna timto zpusobem a takto inzerovat...??? Vzdyt jsem si akorat nasral na hlavu timto, nic horsiho nez zoufalce ze sebe chlap udelat nemuze. Maloco me vytoci vic nez kdyz me nekdo osocuje ze lzi a jeste kdyz k tomu nema ani zadny dukaz, naznak, indicii. Kdybys me ty kretene znal, tak by sis nikdy nedovolil rict o me, ze jsem lhar. Doprdele zrovna ja kdo je magnet na smejdy a podrazaky cely zivot.
Nechci ti moc radit ale chyba je v tobe nikdo nechce ukrivdenyho podrazdenyho blba co si mysli kdyz ma firmu ze automaticky ma mit partnerku 🙈chovej se skromneji nechlub se a zmen si udaje v profilu zacni nickem a udaji odkud jsi drzim palce at prozres
Otázka co má za požadavky. Znám pár 40tníků co mají takové požadavky na protějšek, že je nereálné někoho takového najít.

PARzJM přesně to mě napadlo když jsem si četla to fórum. :) že to jen jen super fake inzerce. A co si budem povídat ženské na tohle slyší.
Nebudeme si taky nic nalhávat, ale co rozumného by člověk chtěl na amatérech?

Větší koncentraci.....nemohu to slovo napsat, je třeba si jej dosadit, by těžko člověk hledal. To platí o mužích. To sepsat, tak tomu normální člověk neuvěří.

O ženách je to podobně. Buď jsou to čistě jen spisovatelky co sem chodí psát ty bludy - nic proti nim, jejich věc, nebo šlapky co to mají jako živnost a hledají zákazníky, nebo totální zoufalkyně co nemohou najít vztah ve svém okolí, tak volí amatéry jako poslední možnost, jako záchrannou brzdu. To něco málo s mozkem co sem nejmenoval, to nezachrání.
Nevěstu bych asi opravdu nehledal na tomto serveru *4*
Neradim se do zadne kategorie co jsi tu vypsal... Docela me zarazi, jak se tu spousty chlapu vyjadruje o holkach.
Tvá úcta k ženám je úžasná. Všechny tu jsme spisovatelky, šlapky nebo zoufalkyne *365*
Hlavně je tu jedna co buď špatně vidí, nebo neumí číst *3*
Napsal sem, pak je tu něco málo s mozkem....
Před 15 min sem tě do té řídké skupinky ještě taky počítal *1*
Znám tu asi 30 holek osobně a všechny jsou fain. Že se nevyjadřují na fóru a neznáš je přece neznamená že jsou blbky. Čímž chci říct, že fain ženských je tu dost.
Tak mrtvé, nevyjadřující se duše nepočítam.
Bavím se o těch co se zde nějakym způsobem prezentují. Nikdy bych taky nenapsal, že sem chodí jen blbky.
Ono to taky chce číst pořádně, pak se lze vyhnout případným nesrovnalostem.
Osobně bych napsal, že fajn žen tu je, určitě ne ale dost.
Musíš si vobčas nějakou znásilnit. Pak to bude cajk.
není cestou nechat to tu v klidu a koukat kolem sebe?
asi sportuješ, nesedíš doma..
potkáváš holky, se kterýma by sis mohl rozumět
Mam svoje vlastni sportoviste, kde vydelavam a jeste se snad nestalo, aby nebyla nejaka klientka nebo navstevnice zadana. Navic ja mam profesionalni odstup. A chodit nekam ve 35-ti letech na bar uz fakt nebudu.
Alcazar69 to si jeden z malá komu vyšlo manželství ze seznamky,jinak všeobecně potkat ženu,obyč,která by stála o vztah dlouhodobě,je utopie,ženy jsou dnes,fizicky víc než luxus viz tady,a jsou dost vzdělané samostatné nezávislé,jediné proč potřebují muže je skutečně jen jako hračku na ten mrd,jinak nic,a to si můžou vybírat,jako v marketu,takže závěrem jen že jim ani nedochází přes jejich dokonalá těla i obličeje,a bohatsví,astronomických rozměrů,že mají statut kurvy,ale obrazně lze řící že oni si jen užívají nic víc............
Zuza 80 jakým jedincům???specifikuj
zuza80 samozřejmě já,proto to píšeš mě je tato společnost absolutně ukradená...
Jinak jsem samozrejme zkousel lide.cz, badoo, seznamovaci skupiny na FB...a tam mi to pripada o mnoho horsi nez zde. Kdyz uz se naaahodou stane, ze dostanu nejakou zpravu, odpoved a piseme si, pak je to vzdycky tady.

Spis si myslim, ze je vetsi sance, ze me unese UFO nez ze si najdu partnerku.
Tak počítám, že se jich pár teď ozve :-D ....chlape, jak já Ti nevěřím, a jestli Ti věří ženy....to si zhodnoť sám.....
Ano, na toto jsem jeste zapomnel. Kdyz uz projdu sitem vsech moznych naroku a testu, tak to pak ztroskota na tom, ze mi neveri co rikam/pisu a samozrejme nedostanu sanci nic prokazat. Je to uplne marna snaha. Vzdycky se najde duvod k "NE" :)
Kdysi to bylo fajn na lide.cz. Ta seznamka byla dobrá, ale po inovaci na novou formu to je naprostá tragédie. Byla mi doporučována jednou Be2, pak Badoo, edarling. Vše je to jen továrna na prachy. Asi nejlepší je za mě stesti.cz. Je možnost do profilu vložit hodně informací, názorů, myšlenek a fotografií. Celkově to napoví víc, než jen 500 znaků v inzerátu na seznamce.cz nebo fotky na tinder. Bohužel i tam je převaha mužů obrovská
.
lide.cz byli super driv, jednou jsem mel i 120 nabidek za den, protoze mi vysel inzerat na uvodni strane :) jinak ale radove i deset denne. Badoo to same, tenkrat stalo 20kc se dostat na uvodni listu a pak to jen litalo, jedno osloveni od holek za druhym. To byly zlate casy. Nikdy by me tenkrat nenapadlo, ze za 10 let budu tady smrdet zoufalosti i kdyz poskocim v zivote o xx levelu vys.
Takové množství nabídek jsem nikdy nezažil ani před 15ti lety. Ale chodily nějaké odpovědi a občas se dalo vybrat a domluvit si schůzku. I když to nevyšlo na vztah, byla to aspoň na nějaký čas fajn přátelství. Komunikace byla na úplně jiné úrovni a to i u slečen 15-25 let. Dnes člověk nestojí ani za odpoveď typu promiň, ale neklaplo by to nebo je jeden den zájem a vypadá to velice slibně a druhý den přestane komunikovat nebo zruší schůzku pár hodin před tím kvůli naprosté hlouposti.
Zájimavé, že toto je problém převážně jižní Moravy.
Já jsem poznala tady super kluka a jsem spokojená.Trocha inteligence a každý má naděj na seznámení

Promiň, ale já bych ti asi také neodpověděla, už jen tvůj nick je hodně blbý. Po přečtení tvého profilu je odrazující úplně vše, prezentuješ se tu jako Arab hledající perverzní dominu. Těch tu na vážný vztah moc nebude. Nemáš tam nic, co by se dalo brát vážně, galerie by jistě pomohla.
Dekuji za reakci, to co pises presne sedi s tim, co jsem mel pred 10-ti lety (ted jsem o tom odpovidal o radek vys). A pritom jsem byl nemajetny ocas, nemel velke cile, vizi, ani moc sebevedomi, proste nadrzeny nasolarkovany metrosexualni floutek z fitka a slo to tak hladce. Ted jsem dozraly, mam cile, neco za sebou, mam co nabidnout, zkusenejsi po vsech strankach a nic. Ze nemam byt stihacka, prudic, egoista, apod...to taky dobre vim. Ale ani nedojde k tomu abych se vubec nejak profiloval, protoze z 99% nedostanu ani odpoved na prvni vzkaz, ktery je vzdy slusny, neni ani dlouhy ani kratky, ani otravny, vlezly, slizky....vsechno tohle promyslim jak kdybych hral sachy, nez neco poslu, mam nactene knihy, clanky, diskuze o vztazich, opravdu jsem to intenzivne studoval...ke zprave pridam fotku, o neco se vzdy zajimam (ale neni moc o co, protoze holky daji na profil jen fotku a tim konci, vi, ze jim to staci k tomu dostavat nabidky). A nic. Precte to a neodpovi. Nebo odpovi dve slova. Na coz odpovim opet nejakou zpravou, kde dam znovu nekolik moznosti na co muze reagovat a tak, aby se mohla o sobe rozepsat nebo me nejak doplnit, rozpovidat se a zase me odsekne dvouma slovama a na to se uz dal vykaslu. Proste nic, nedokazu to pochopit, kdyby me 99% zen uplne fuckovalo, tak v pohode, ale aby se nenasla ani jedna z tisicu, co mi vlezou na profily a prectou me vzkazy, to uz musi byt nejaka nadprirozena anomalie.
Ahoj, na seznamkách to mám stejně jak ty. Za mě top způsob se hodit do gala, jít do hospody, baru, nebo klubu, ožrat se a nechat věci volnej průběh, i když to neskončí pícháním aspon vysomruješ tel. číslo, ošaháš pár bab, určitě lepší, účinější a zábavnější seznamování, než přes E-seznamky. ( Čím častěji budeš chodit lejt, tím častěji na holky narazíš) :-) I wish you happy hunt :-)
To není anomálie, to je realita. Ženy mají tolik nabídek, že to prolítnou a většinou ani to ne. Mně taky žádná neodpoví, když jí napíšu na inzerát. Pokud ano, je to obrovská náhoda. A na mé inzeráty je reakce tak 1x za měsíc. Nemluvím tady o amatérech, ale klasických seznamkách. Za svůj život jsem toho napsal tolik, že by to vydalo na opravdu tlustou knihu a byl by to i zpětně zajímavý zpětný pohled na svůj život, smýšlení, pocity, naději, lásku, tím, co kdysi bylo důležité a taky nepodstatné a kam se ty hodnoty s časem posunuly. Musím říct, že jediné, co občas na ženy zabere, je ironický a humorný inzerát či odpověď a ještě spíš, když je inzerát zaměřený na nějaký koníček týkající se převážně chovatelství. Ale běda, když se ozve pejskařka a vy jste kočičkář nebo obráceně. Kdybych měl smečku psů nebo stádo koní, pak by bylo mnohem jednodušší potkávat zajímavé ženy a navazovat přátelství. Tam je šance, že se to i přehoupne do vážného vztahu. Když ta možnost není, je obtížné nějak zaujmout. Dnes kde kdo běhá, chodí po horách, jezdí na kole a to není nijak zajímavé. Někdy si říkám, že ideální, je seznámit se na nudstické pláži. Člověk hned ví, na čem je a navíc je pak jistota, že nebude problém s nahotou na veřejnosti u vody. Když vybafnete na klasické seznamce, že jste příznivec naturismu, většinou je chlap hned považován za úchyla a vyškrtnut z další komunikace.
Acorn a ženy zde nejsou za ůchylačky,když se tu okázale vystavují,jenže oni mají bohužel co,tolik dokonalých jedinců jsem na jednom místě jako tady nevyděl 98%samá luxusní dokonalá modelína od hlavy k patě,i muži povětšinou.reklama na dokonalost.
Zuza 80 njn gramatika vím o tom potvoro.
zuza 80 podívej já vždy psal slušně a nic,pravda je že nemám moc co nabídnout,chápu tě ale,všichni,nejsou takoví víš,někdo by rád skutečně ženu,pro život,eventuálně děti atd.
zuza80 myslím když je bdsm založená proč né...
Jeto přesně tak. S tím rozdílem, že zhruba 1x za rok se mi povede sejít a dát kafe nebo se projít, ale tím to také končí. Buď člověk neodpovídá představám nebo je tam nějaký háček. Za 9 let se mi povedlo jen jednou najít rozvedenou mamču s dítětem, která měla zájem, ale po 3 měsících usoudila, že ji strhávám z její životní cesty, kterou se vydala. V mnoha věcech jsem byl naladěný na stejné vlně, ale také jsem měl někdy svůj názor, který jsem občas řekl na hlas a bylo zle. Takže to nemělo pokračování. S každým dalším rokem klesají šance na seznámení. Seznamky jsou továrnou na peníze pro majitele a zároveň mnohdy marnou nadějí pro nezadané.
Vzdycky se najde nejaky duvod, proc nedat sanci. Jinak pred 10-ti lety, kdyz jsem bydlel v Praze, tak to byl pravy opak, porad nejake rande, ulety, vztahy (byt jen kratke)... A ted si na Morave ani neskrtnu.