Paradiso nebo Fantasy?

Děkuji za každý názor

Zajímají mě recenze od lidí, co navštívili oba kluby. Děkuji za každý názor :)
nikto ide do Paradiso 23/08 na Garden Party?
Ahoj jaká se schází věková skupina v Paradisu nám je 45 a tak mám strach že tam budeme na ocet?
Ahoj, tak jsme včera byli ve Fantazy a naprostá spokojenost. Moc hezký klub. Líbilo se nám tam mnohem víc než v Paradisu. ;)
My jsme byli ve Fantasy ve čtvrtek 14.3 - na kanda party.
Klub ma prijemne prostredi, libilo se nam tam a byl to opravdu pohodovy vecer.
Jediny, ale podstatny problem byl, ze krom nas tam byl pouze jeden par a ten zmizel s jednim z hostu do zavreneho pokoje a tak jsme vlastne zustali sami plus cca 6-8 muzu.

Za mne určitě znovu, ale snad nebude v ten den zase hrát Slavie pohary, aby nebylo prazdno.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Souhlas ;) Stojí to za to. ;) Za nás 100%.
Ahoj, dobrý dotaz.. :) Tak pro který jste se rozhodli?:) My chceme jít tuto sobotu do F., ale manžel říká abychom tam nebyli sami..:D
Ale ve F. jsou solo muži jen při dané akci?.:) My v Paradisu už jednou byli a jak tady někdo psal, bylo plno a celkem "smrad".. Proto tam teď už nechci a ráda bych čistotu a kvalitu nad kvantitou, ale manžel má trochu jiný názor.. No přesvědčím ho a půjdem do F.. Pak si můžeme dát vědět jak byl kdo spokojený. *24**18*
To že tam pouštějí jen dokonalé postavy je blbost.:) Ale až tam v sobotu půjdeme, tak se pak uvidí..:D No, jak to jen popsat..V tom největším pokoji byl hrozně cítit pot a pardon to označení "mrdka" :/ Samozřejmě, ale chápu, že když je na "hromadě" tolik lidí, tak to bez toho asi nejde, ale tohle bylo na mě trochu moc.. :/
s tím nesouhlasím, my byli ve F teď v sobotu, lidi fajn a spousta měla postavu normální :-) majitelé klubu skvělí, vstřícní, mohu jen doporučit.
normální postava je tak akorát, ale ne úplně dokonalá :-) jak píšeš
Ahoj. Středeční párty v Paradisu jsou jen pro páry? Dík za info 😉
Vsechny party v Paradisu jsou jen pro pary.
Jaky bývají ty středeční party ve Fantasy? chodí tam někdo? chci vzít kamaráda, který půjde poprvé a bohužel víkend nemůže...
Ve F jsem na stredecni party byla jen jednou a byli tam jen tri pary vcetne nas,oproti P.kde jsem uz byla vicekrat a vzdy bylo z ceho vybirat a skvele jsme si to uzili.
Bohuzel, zname jen Paradiso, Bunkr a Lublanskou a ano. A ne, nejsou to restauracni zarizeni:-)
Lublanskou znám, je sice menší a dost lidí odradí prostředí ale na druhou stranu...kde najde člověk saunu, páru vyrivku a infrasaunu....můj dojem že tam chodí většinou skalní příznivci a někdy mi to tam připadalo jako taková rodinná atmosféra...všichni se znají a je tam hodně komunikace....
Vzdy jen v hlavni spolecenske mistnosti, nikde jinde (v pokojich).
Mno na Silvestra jsem byla v Bunkru a ještě 3 dny jsem kašlala jak tuberák a bolelo mě v krku jak tam bylo neskutečně zahuleno. Je pravda že tam bylo fakt hodně lidí co kourilo jednu za druhou. V Para se rychle vytratím do zadních místnosti, kde se kouří taky ale kouř Tě fakt neotravuje 😆😃
Kouří se ve všech sw klubech v Praze.
Taky chcem jít, nemůžeme se rozhodnout kam :D nejspíš nějakej wellness pro začátek...
Tak jsme si to procetli a stejně jsme se nerozhodli... porovnáváme ceny...a je to dost velký rozdíl a nikde nezjistil co je vůbec v ceně??? Můžete poradit kdo máte stim zkušenosti???...chystáme se tento víkend v sobotu... buď F - Římská párty... nebo P - horečka sobotní noci....co vybrat???
Ahoj. Par měsíců zpátky jsme se účastnili římské noci. Naprosto parádní akce. Můžeme pouze doporučit.
Souhlas, římská je asi nejlepší. Tuto akci bychom doporučili začátečníkům.
V cene je (v Paradisu) welcome drink, rautik, pohoda, sex... Tusim, ze ve F to bude podobne;-)
Poradi někdo? Rad bych nasel swingers klub, nebo soukromou swingers kde se schází starsi páry.
Starší páry se scházejí v Paradisu,ale tam samotné chlapy nepouští!!
Ahoj jdeme dnes do fantasy přidá se někdo?
Chceme se podivat v sobotu 2.3. do Fantasy nebo Paradisa, hned od 21. hodiny. Zatim zname v Praze jen Bunkr. Ve Fantasy inzeruji znacnou slevu pro 2 pary, ktere prijdou spolecne (clen+novacek). Mate nekdo zkusenost a chcete se sejit?
Ahoj kolik cca párů chodí na středeční denní party v Paradisu? Chystáme se 6.3..

Díky
Byli jsme tam cca 10 krát,a pokaždé narvano ke prasknutí (myslím středeční párty)
Narváno k prasknutí je cca 50 páru. To už si není kam sednout. Leda někomu na klín :)

Za mě je něj párty "absolutní romantika" kde je tak 15-20 páru.
Tak my byli 20.2. a prislo nam, ze i kdyz bylo hodne lidi, ze na vecerni jsme videli vic. Lec je pravda, ze jsme museli odejit ve dve, treba jeste nekdo prisel. Ale jako lidi opravdu byli, ne ze ne:-) A moc velke podekovani obema parum, byt sem asi ani nechodi. Krasna vietnamska divka s pritelem a sexy zena s asi Pakistancem. Oboje bylo super.
Určitě te Fantasy za mne... hezké prostředí a mladí hezky lidé:-)) D.
Paradiso uz mame vyzkousene, chteli jsme Fantasy, ale jak se tu porad pise ze mladi hezci lide,,tak se zacinam bat abychom nepokazili prumer:-)
My jdeme do P. teď víkend tak na 80%.
Za nás jedině Paradiso, právě jsme na cestě na středeční denní párty. V Paradisu mají super přístup z hlediska personálu P+M+E. Vždy jsme tam zažili něco nové, nikdy to nebylo stejné. Nikdo tam nikoho nehodnotím a šukací atmosféra je super. Jak tu psali jiní, je tam bazének malý ale v něm se nešuká, na šukání tam je velká místnost s houpačkou, gotická místnost, kino místnost a pro relaxaci je super masážní stůl, kdy ti s masáží někdo vždy rád pomůže, mě to vždy krásně rozdráždí a přítele též 😉 Jezdíme tam pravidelně a vůbec si nemůžeme stěžovat. Paradiso můžeme vřele doporučit 🙂🙂🙂
Zacatecni pismena jejich jmen.
Majitelé jsou Petra a Michael.
Barmanka Eva, je tam už hodně let 😉😉😉
Za nás také Paradiso. Přes zimu jsme nechodili, ale začátkem března některý pátek určitě vyrazíme.
Tak tak jak vsichni pisou ale zkuste oba kluby jako my :) Je to dobre dobrodruzstvi ;)
Ano i ne.V prve rade zalezi na tom jaci lide se zrovna sejdou.....
V F je vetsinou mene paru ale zoravidla mladsi a dobre vypadající.Zalezi trosku take na tematu vecera.
Ale i tak jsme si suprove pri nasi prvni navszeve ored lety uzili s patem kolem 50.A byla to jizda.Spise nas nenadilne uvedli do swingers komunity.
V P najdes hodne oaru.Jsou komunikativni az dost protote zpravidla do pulnoci se jen keca u nejakeho dobreho napoje..
Vyrivka je umistena v oruchozi chodbe mezi barem a mistnostmi na hrani.Je to takove neintimni a skoro se do ni nechodi.My ji pouzili jen jednou.Neni spatna ale ne kazdemu to vyhovuje byt takto na ocich tem co popijeji obleceni.
Paradiso je přátelské. Bazének je u dveří ven. Takže když jsi ve vodě a někdo přijde nepříjemně na Tebe foukne. Bazének je fakt bazének není to vířivka.
Uz se to tu probiralo Rozdilu je vice.
Do F nekdy mohou samotní muzi.V P strikne parove.
V P je zpravidla vetsi navstevnost a take vetsi vekove rozpeti.
F ma hezci prostory a jedinecny bazen spojeny s barem.V P jen vyrivka a ne zrovna vhodne umistena.
Jen poznámka - v Práci není vířivka ale jen bazének cca 3x3m
Za mě Paradiso. Tobě se ale bude víc líbit ve Fantasy.
Ahoj za nás taky Paradiso. Hlavně denní akce je super.