Trojka z jejiho pohledu

Co ona prožívá když jsou na ni dva?

Ahoj, s pritelkyni nas rozhovor jednou presel na tema trojky (mmz).. Jake to je z pohledu zeny, je to pro ni opravdu neco tak super, nebo co ji na tom mze tak vzrusovat? Nevim zda do toho jit, ci nikoli...
Někdy je to úplně jednoduché. Moje žena při trojce prožívá orgasmus, jinak ho už nedosáhne. Po porodech ji má tak širokou, že ji nejsem schopen sám uspokojit. Náš sexuální život kdysi zachránil kamarád, a od té doby zhruba jednou za měsíc chodí na návštěvu. Máme svá pravidla. Ona se za to stydí, že to tak máme. Nikdy o tom nemluvíme, většinou to probíhá beze slov. On přijde, dáme si něco dobrého, pak ho ona pohladí, zvedne sukni,nasedne na mě, on jí zasune zezadu a po deseti minutách je hotovo. Většinou se u toho ani nesvlékneme, nechce aby ji viděl nahou, nemá ráda, když u toho moc vydáváme zvuky. Ona se také snaží potlačovat své projevy, tak si jen krátce zakřičí a je to. Pak se koukáme na televizi a za měsíc zase....
Treba pocit ze mam dva a jsem zadouci a chlapi me chteji sukat protoze je to se mnou vzrusuje i kdyz jinak moc pekna nejsem - tak to je na tom skvely. Kdyz jim poslu fotku, tak je moc nezajimam, ale kdyz je necham oba zasunout a oni udelaji to co mi na ocich vidi, tak ja jsme ta kralovna. A nektery polohy jsou fakt skvely ve trech a sex trva dyl - zadna rychlovka. Jindy zas holka musi vydrzet trochu neprijemny pocity, treba sendvic i do zadku nic moc, ale nekdy je dobry klukum vyhovet.
Ahoj sice zkušenost od chlapa, ale... Úplně přesně tohle znám od holek z akcí kde jsem byl, přestože to bylo více mužů s jednou slečnou. Úplně stejně to popisují.
Zatím jsem měl štěstí na fajn lidi.
Moc hezky napsané, takové upřímné.
tak to prostě je - trojka je vždy o mně !
Přesně tak jak píšeš, oni tu jsou pro tebe😉😉
Rád bych Tě poznal. Jsem také z jihu.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Venditi
Venditi Neaktivní před 4 roky
jj přesně tak žadne hr a když je alkohol tak vše se ulehči ale hlavni je otevřenost a domluva v paru předem co když atd.
Jojo, mám podobnou zkušenost 🙂
Už jste to po několika letech rozlouskli a nějakou trojku zkusili?
Nene, koupili jsme umělé péro a kolík a zatím si vystačime takhle :D
Pokud na téma trojku jste zavedli rozhovor jen jednou,tak bych do toho zatím nesla. Chce to s partnerkou probrat. Pokud chces nápis vzkaz.
Ahoj bych s tou mou trojku ,poradíš čím nebo jak ji k tomu nasměrovat
Ono záleží jaká žena je :) Já s milencem toto téma nezavedla nikdy a když jsme si v létě užívali na dece vedle auta, z ničeho nic jsem cítila, jak na mě zezadu někdo sahá...další mladý kluk - milence známý. Nic jsem neříkala, i když jsem zuřila co to má být a styděla se zároveň, kluci ale byli sehraní a nebyla to jejich první trojka, takže po 5 minutách mě přešla všechna zlost a nyní už mohu říct, že trojku miluji a dokonce i se ženou :P A nikdy jsem si o ničem takovém s nikým nepovídala. :)
Skusis mi viac vysvetlit o tej 3 z pohladu zeny
No, je videt, zes toho asi jeste malo cetl, nebo nemas kapacitu to pochopit...
nemáš kapacitu to pochopit:-) Dobra hláška 👍
proradostcz
proradostcz Neaktivní před 2 roky
Pokud nevíš, tak do toho nechoď.
Ale zase kdyz budu vedet, co ona zaziva a je to vazbe neco tak uzasneho, tak bych do toho sel :D