Před hlasováním se prosím přihlaste.

Manzelcin sen

Manzelka se mi sverila, ze si predstavuje sex se 2 muzi...ze to je jeji sen ktery ale nechce relaizovat. Ne ze by mela zabrany, kdybych ji v tom podporil a vice o tom mluvil, tak by na to i pristoupila. Coz o to, predstava to je pekna...na jednu stranu bych ji to dopral, ale na druhou stranu bych zarlil...ale samozrejme by me to vzrusovalo, takove krasne napeti! Chce zustat "jen u predstav" a zatim o tom nejak nemluvi ze by neco takoveho vubec chtela, ale kazdy mame Sve sny a predstavy a vim ze by do toho sla kdyz bych souhlasil. Rika ze by stejne druheho chlapa uz nezvladla ze je po sexu tak unavena, tak nevim. Stava se ze pri jejim oralnim sexu pohybuje zadkem jako pri soulozi, takze predstavy ze ji nekdo dela zezadu asi jsou...zatim se mi ale nedari nejak navazat na konverzaci aby o tom nejak mluvila.
Zdar,tak my sme tiež riešili trojku na moj podnet,žena najskôr nechcela,potom pristupila na to,našla si kamoša z netu,všetko bolo super,akcie asi tri x,potom už nechcela a po asi 4 rokoch ma zacala podvádzat,a ako ma to vtedy vzrušovalo,ked mala v sebe iného,teraz som to skoro neprežil...takže je to super,ale pre vyzretý pár,žiadne city,čistý sex.....to hej,to je krása
budes to zo svojho pohladu možno lutovat ale aj ona si bude chvilu misliet že ta podviedla a citit sa ako lahka žena ale zachvilu to prejde a budete na to spominat v dobrom ak sa to nebude opakovat vžy je to dobre le raz ak sa to opakuje stratite dvoveru a budete si mysliet že sa podvasdzate a ktej trojke alkoholu z rozumom a pojde to
jo fajn...ona s 2 muzi tak ja s 3 zenskima..a tentez den muze jit do p...
Mnela si uzivat za slobodna..tak proc se vdala???? za penize nebo co????takovi lidi nenavidim....no jo sem asi rasista co
nie si rasista, ale sebec treba brat ale hlavne davat
dost casto tuzila sa milovat so zenskou ale neni lesba skor ju k tomu vedie zvedavost a vyskusat aky je to pocit, tvrdi ze by jej nevadilo keby som bol pri tom.Mne tato predstava sa velmy paci len skoda ze nejak prestala o tom hovorit a nutit ju nechcem.Raz ked sme si prezerali eroticky katalog a videla umeli penis na ramienka tak sa vyjadrila ze by ma rada pretiahla do analu, priznam sa ze ma to troska zaskocilo ale ako napad sa mi to tiez zda celkom fajn.Co my poradite mam sa nechat pretiahnut svojou zienkou ?
samozrejme sa nechaj, to si sa ani pytat nemusel hlavne bh ste mali pametat ze treba na to ist velmi pomaly, ale zazitok bude stat za to
a ty mas s tim nejaku skusenost alebo si len myslis ze je to super? rad by som vedel ci sa to paci aj zenam este ked raz skusi a zisti ze ju to nevzrusuje tak uz to viac nebude chciet.
mam s tym dobru skusenost ale zalezi len na tvojej manzelke ci nej sa to bude pacit ale predpokladamze ano ked taku debatu zacala

dlouho jsme se s manželkou na toto téma bavily a hodně ji to vzrušovalo ale já měl strach jestli to zvládnu a nebudu žárlit.po jedné podařené akci k nám jel kamarád slovo dalo slovo a my posilnění trochou alkoholu jsme to zkusily.bylo to zvláštní dívat se jak spolu přede mnou souloží ale hrozně vzrušující byla to super akce kterou jsme si několikrát zopakovaly a aby mi to ještě zpříjemnila tak souhlasila že si to vyskoušíme i ve trojici s dívkou. to bylo taky něco perfektního co opravdu doporučuji a mohu říct že si myslím že to náš vztah perfektně okořenilo a posumulo ho o pěkný kus dál vřele doporučuji
Moje manželka jednou řekla, že by se jí líbil sex se dvěma muži. Mohli bychom se naní střídat a hezky ji projíždět. Později ale změnila názor a má představu, že bych se já miloval s tím mužem, ona by se na to dívala a připojila by se. Nejprve mě to zaskočilo, ale při milování o tom stále hovořila, vzrušovala se a měla krásné orgazmy. Při orálním sexu mi začala lízat zadeček, hodně jí to vzrušovalo a sama u toho masturbovala. Později mi do zadku začala dávat prsty a souložit mě a nakonec došlo i na uměláka. To vše ji utvrzuje v jejich představách na sex s bisex mužem. Po několika letech vyprávění a snění při sexu bych jí i vyhověl. Je otázkou zda má zůstat při snech nebo chtít reál, nevím co by to udělalo s naším vztahem.
No rekl bych ze takove predstavy nejsou ojedinele. Ja uz s manzelkou probral jeji predstavy a pri sexu mi rika co by chtela delat, co by si prala. Je to velice vzusujici poslouchat, ale kdo vi jak by se zachovala pri realizaci...a ted to taky nejde pri dvou malych detech =), uvidime za nejakou dobu. Jsem zarlivy na svou manzelku, ale ta predstava jak se koukam jak ji masiruje a lize, postupne prstuje a ona se pri tom kouka na me a slastne stena, pak zasune a miluje se s ni....to je neco co ani neumim popsat. Sice jsou hranice ktere by uz nechtela jako vystrik do pusy, do kundicky...to muzu jenom ja (to rekla ona) a ze by me chtela videt nedrzeneho a uzivat si jak se k ni dobyva nekdo jiny. To vse mi rekla az po 8letech splecneho zivota a tesim se co je jeste pred nama. Dokonce se me zeptala jak by se mi libilo mit 2 zenske v posteli.

Posledni mesic je takovy jiny, lepsi. Ted uz si oral uzivam az do konce s vystrikem do jeji pusinky a je to neskutecne krasne...jeste kdyz mi vypravi jeji predstavy, tak to jsou Ty nejhezci orgasmy. Zrovna vcera jsme se na tema dvou chlapu milovali po precteni jedne povidky s sekci "Povidky" a byla neskutecne nadrzena.
Hovoris ze by si tvoja manzelka od cudzieho chlapa nedala streknut do kundicky a do pusi, no nie som si isti ona keby sa pri tom poriadne vzrusila co by sa aj vzrusila kedze je to jej sen tak ten vystrek by si urcite nenechala ujst to mozno hovori teraz ked este neni rozrajcovana ale az to nanu pride tak to bude jej dalsi sen mat plnu kundicku cudzieho semena a tiez dobre si pochutnat.Sori ak sa mylim ale ako poznam zeny tak to chce takmer kazda co ma rada sex.
To mas dobre ...dve zeny v posteli , ta moja povedala ze sa s takou predstavou nevie zlucit. Ona by dvoch chcela ale povedala ze potom by som ja chcel dve a ta predstava sa jej nepaci .Tak neviem ci ta jej tuzba je dost velka ... ved nieco za nieco . Aj ked mna predstava mat dve naraz laka menej ako skusit to ze by si to ona rozdala s dvoma naraz , ale fakt mam obavu ze rozobrat to s nou podrobnejsie ...tak sa to nakoniec otoci proti mne
Velmi zajímavé příspěvky na stejnou situaci.Je vidět že není zas tak velký rozdíl v přáních našich žen a samozřejmě někdy i nás.Nad každým příspěvkem bychom mohly vést akademickou debatu,která sem ovšem nepatří.Zrovna tak o morálce,která rovněž ne.Snad bchom mohly být spokojeni s tím,že naše ženy mají silné morálně volní vlastnosti které jim současně brání v přiznání pravdy a skoku do reality,na straně druhé se snad připravují o dokonalý prožitek v naplnění jejich snů a snad i našich.To vše ovšem s přihlédnutím k nenarušení vzájemných jistě dokonalých vztahů a s přispěním inteligence a sounáležitosti s naším snad dobrým přítelem ve smyslu toho slova.Takže pánové co s tím?budeme je snad podporovat morálně a někdy i virtuálně v jejich i našich představách?Já jistě ano s přispěním ke skutečnosti,že nás tato představa vynáší do výšin uspokojení.Přejemme naplnění našich i Vašich představ,když ne v tomto roce jistě v novém roce.Veselé Vánoce přejí Květa a Zdeněk.
Hned vedle je vlákno ve kterém se debatuje o tom jak některé muže vzrušuje představa, že se jejich žena miluje s jiným. Vím je to pohled z druhé strany. Jen jsem tímto chtěl říct, jak to řeším s manželkou. Reálně by "nikdy" na nic takového nepřistoupila. Ale máme dohodu, že můžeme mít v posteli představy jaké chceme, pokud to tomu druhému nevadí. Takže když mě vzrušuje, že si to maželka rozdává s více muži, používáme vibrátory, jako další partnery. Nechám se kouřit a mezi nohama ji jezdím s umělákem a říkám "moc mi ji neroztahuj". "Teď se vystřídáme, taky si chci zajezdit v manželce". Je to divadlo, ale velice vzrušující. Vždy ji říkám, že je báječná milenka, která by klidně zvládla několik chlapů najednou. Nevím jak bych se choval, kdyby se to mělo odehrávat reálně. Nejspíše by se mi to nelíbilo.
Neviem kolko mas rokov , ked som mal menej tak ma taka predstava ani nenapadla a ked aj tak mi to bolo proti srsti . Mna nevzrusuje ani tak predstava ze si to rozdava s dalsim . Ked som nad tym uvazoval tak je tam asi viacero faktorov preco je to pre mna teraz prijatelna predstava . Myslim si ze ako mladsi som viacej ziarlil lebo bola v reproduktivnom veku a ked zostarneme zacneme to viacej vnimat len ako sex . Dalsi dovod je mozno aj ten ze si viacej uvedomujem ze zeny potrebuju dlhsi sex nech ich to riadne uspokoji ...a zena povedala ze umelak je umelak a niet nad ziveho . Mozno ma viacej uspokojuje ked je partnerka spokojna , ved nam robi radost ked spravime stastnym druheho ...ved aj ked sexujes s nou sam tak si najspokojnejsi nielen ked sa spravis len ty ale aj manzelka si pride na svoje . Dalsi faktor je ze je to po rokoch spestrenie , pre niekoho je asi prijatelnejsie ked zahne bez vedomia partnera , pre niekoho je prijatelnejsie ked o tom vie .
Presnu odpoved na to nemam ...ak by som mal tak tu nepisem .
Teba by nepotesil sex s neakou cudzo ?
hmm , nieco podobne som zazil , zena je dost pruderna a pred rokom som z nej mamil co by chcela vyskusat v sexe , fakt ma zaskocila ked povedala ze sex s dvoma , ale ze to sa jej asi nesplni ze je to len sen ...nevedel som ako zareagovat , ked som sa jej po tyzdni spytal ako si to predstavuje tak nechcela moc o tom rozpravat . Ja som v duchu reagoval najprv prekvapene a moc ma ta predstava nenadchla , postupom casu ako som o tom uvazoval a dostal sa na tuto stranku tak ma ta predstava aj zacala lakat a dnes by som sa na to aj dal nahovorit ...len tiez neviem ako sa k tej teme s nu vratit ...ako zacat nech to neskonci otocene proti mne .Neviem ci to nepovedala len na skusku ako budem reagovat a ked budem suhlasit tak povie ze ju uz nemam rad ...Bolo tiez zaujimave ked povedala ze je to pre nu len sen ...lebo potom by som pravdepodobne chcel ja s dvoma ...a jej sa ta predstava nepacila .
Ta prvni cast je u me presne taky takova, oduvodneni ze to jsou jen jeji predtsavy a ze by na to nemela, ale neco mi rika ze by to chtela zkusit. Ja to ale s ni probral jeste ten vecer a dalsi vecery pri sexu a chci toto tema jeste vice rozebirat at o tom bez zabran mluvi.
Ano taky jsem mel takove Ty myslenky ze se mi ta jeji predstava nelibi, ale nedal jsem to na sobe znat po chvili jsem ji ale rekl ze chci uplne to same aby vedela ze mi to nevadi,ale se 2 zenami a nebyla proti....asi proto ze jsem ji to uz nekolikrat rekl a vi ze bych to chtel zkusit.
Tak to mas dobre ked jej nevadi ze by si chcel dve naraz ,aspon mas ako zacat rozhovor na tu temu . Moja je dost podozrievava ...co ja za tym ...ako ju poznam zacat musi ona inak stale spekuluje ze ju chcem niekam vmanevrovat proti jej voli . Ja chapem ze ako muzi si prideme na "svoje" lahsie , ze zeny potrebuju dlhsie drazdenie a preto ich asi laka mat k dispozicii dvoch , chapem ze je vrusujuce mat niekoho noveho ...len fakt mam obavu nech to neotoci proti mne ...
Moja ani nepovedala aku ma konkretnejsiu predstavu ako si to predstavuje ze by to malo prebiehat .Je to potom tazke lebo ked do toho vstupim a zacnem nieco organzovat tak nakoniec je schopna ma za to odsudit .
Daj vediet ako ti to dopadlo