Příspěvek byl uživatelem smazán.
Aká je záruka, že spodné prádlo nenosí muž?
Keďze vieš čo žiadas tak logicky vieš ako vonia pička 😊 Tak to asi rýchlo zistíš či to nosí muž alebo žena nie ??? Ja nemám potrebu šáliť zákaznikou,ponúkam tovar za ktorí si riadne zaplatia a riadne ho dostanú do vlastných rúk 1 triedou. Záruka tam nieje nikdy žiadna. Ako pri väčšine veci čo sa týka takýchto veci 😊 Neviskusas nevieš 😈 toť vsjo 😊
Ty sa hlavne uvedom čo robiš.lebo to že to nejaky psychodeviant kupi a žiada tak je už na hlavu postavene kedy za čias nedavnych by bol za to minimalne zbičovany a sedel v klietke hanby,ale najsmutnejšie je že kde je tvoja ženskosť.tvoja hygiena keď tu pišeš o riziku zdravotnych problemoch.to au ti peniaze tak prvorade že si schopna robiť niečo taketo?
Žiadna, niekto kúpi nohavičky, trošku namočí do záchoda a predá.
Keď si myslíš že to takto funguje tak to si pravý odborník na to ... To už musíš mať zarobené za nohavičky aj na dovolenku na Karibiku 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Si myslíš že keby ich namočim niekde a pošlem poštou že by som mala kladne recenzie a zákaznikou ktorí by sa znova ozývali po ďalší tovar ??? 🤣🤣🤣🤣
Si myslíš že keby ich namočim niekde a pošlem poštou že by som mala kladne recenzie a zákaznikou ktorí by sa znova ozývali po ďalší tovar ??? 🤣🤣🤣🤣
Máš kladne recenzie, zákazníkov ktorí sa ozývajú po ďalší tovar a založila si si včera účet aby si vo fóre predávala...
To je skôr zúfalstvo, ako niečo predať.
To je skôr zúfalstvo, ako niečo predať.
Myslím to čo sa tu anonymne predáva
Milujem pekne ženské nožičky v sikonkach, nájde sa taka
Je to super, krasne, sexi, ale iba na STIHLEJ ZENE
Nemam pochopenie pre tuto zalubu😁
No čo povedať dámske prádlo silonky sanodržky tangá je to úžasné . Keď som náhodou doma sám vždy sa rád oblečiem. Je to super pocit.
Škoda ,že si odoslať mňa tak ďaleko
Dámske pradielko je úžasné keď som doma sám oblečiem sa no nádhera.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
To pradlo kupujes v TUZEXE, ked tolko pytas?
Tak pre vysvetlenie. 😊 Nohavičky kupujem troška v lepšej kvalite to máš hneď 10-15€ za nohavičky, keď ich kúpim samozrejme ich dám oprať aby som ich mohla nosiť čisté a bolo cítiť s nich to čo predávam 😊 To máš hneď voda prach na pranie. Musím ich nosiť minimálne dva dni tak väčšinou zákazníci žiadajú. Takže je tam ohrozené moje zdravie nakoľko ide o ten pach a nosím ich poctivo tak ako zákazník žiada. A po ďalšie,posielam to postov prvou triedou to máš ďalšie 4€. Ešte nieco pre vysvetlenie mojeho cenníku?? 😊
No, na obrazku gatky tak 1,5 EUR . Od cinana 😄
Ohrozrnie na zdravi ze mas 2 dni na sebe???to ako vazne?😁😁😁
Hlavná tá voda a prach je teda položka...
Kúpim 50 nohavičiek dám oprať naraz, náklady v prepočte na jedny nohavičky 1 cent....
Kúpim 50 nohavičiek dám oprať naraz, náklady v prepočte na jedny nohavičky 1 cent....
nadherne.ja mam tiez dni ked sa dam do damskych siloniek a nohviciek.vzrusuje ma to velmi.

tanga,podväzky,leginy,pancuchy
uchylka