Děkuji všem za názory , raději to nějak decentně udržím na přátelské úrovni . Tak nějak jsem to věděl i sám akorát tam dole se pořád protestovalo . Ukázal jsem mu vaše odpovědi , už je zticha :)
Taky děkuji všem který poradili přes vzkazy , občas to chce morální podporu tomuhle odolat :) Pyrrhovo vítezství , ale rozhodně správný krok :)
Děkuji
Taky děkuji všem který poradili přes vzkazy , občas to chce morální podporu tomuhle odolat :) Pyrrhovo vítezství , ale rozhodně správný krok :)
Děkuji
Dlouho zticha nebude.. ;-)

Přesně
za ty trable ti to nestojí

Vydržel jsem dva týdny , od té doby to funguje bez problému :)
A vzala si ho nakonec?
Jo , holka tak nějak pochopila ze svatba není konec života...
Bych řek, že si to musí především ve své hlavě probrat dotyčná sama a vědět co chce...pak se všechno bude řešit daleko snáze.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Také jsem názoru, že pokud ona už teď ví, že je to špatně, měla by ze vztahu vycouvat. Ale na to musí přijít sama.
A ted k Tobě:)..dle profilu jsi zadaný, pravděpodobně je to ten důvod, proč ji nemůžeš nabídnout vážný vztah. Myslel bych i na to! Když si s ní zacneš, ona se případně rozejde a nikdy nevíš, co bude následovat. Přestože jsi jí dopředu řekl, jak to je, začne si tě nárokovat, uhánět, ty jí odmítneš...a taková zhrzená ženská dokáže divy..!
A ted k Tobě:)..dle profilu jsi zadaný, pravděpodobně je to ten důvod, proč ji nemůžeš nabídnout vážný vztah. Myslel bych i na to! Když si s ní zacneš, ona se případně rozejde a nikdy nevíš, co bude následovat. Přestože jsi jí dopředu řekl, jak to je, začne si tě nárokovat, uhánět, ty jí odmítneš...a taková zhrzená ženská dokáže divy..!
Člověče já bych do toho nešel, můžeš se spolehnout, že za čas budeš osočen z rozpadu její růžové budoucnosti.
Nejsem si jist jestli tohle není až příliš náročné téma na komunitu kde se řeší věci typu romská klobása , ale věřím že jsou zde i lidi kterým bylo dáno i tam nahoře :) Jestli mně tady někdo pošle na e mimino , pochopím to... 😃
A co ocakavas od tejto komunity?
Mas na nu chut a chces ju pretiahnut? Tak nevahaj. Aj jej by malo byt jasne, ze Tebe nejde o vztah. Mozno to dokazete usmernit do dlhodobeho vztahu s jasnymi pravidlami ale aj hranicami.
Lebo ak ona nieco chce, tak si " obet" najde.
A potom to uz pojde, ale bez Teba.
Mas na nu chut a chces ju pretiahnut? Tak nevahaj. Aj jej by malo byt jasne, ze Tebe nejde o vztah. Mozno to dokazete usmernit do dlhodobeho vztahu s jasnymi pravidlami ale aj hranicami.
Lebo ak ona nieco chce, tak si " obet" najde.
A potom to uz pojde, ale bez Teba.
Očekávám že mi třeba odepíše někdo kdo již podobnou situaci řešil , podělí se o to jak jí vyřešil . A taky jak to dopadlo , jestli své rozhodnutí vnímá jako chybu a dnes by šel-šla jinou cestou nebo ničeho nelituje , ať již bylo rozhodnutí jakékoliv .
Zkušenosti nemám, ale těžko Vám tu může někdo poradit správně. Předpokládám že vás dva tu nikdo osobně nezná, nezná vaší povahu, vaše uvažování, vaší náturu,... zkrátka, jak to máte v hlavě srovnané.
Nevím, za sebe bych na pilu netlačil a nechal to vyplynout (tak, aby nevznikly výčitky).
Nevím, za sebe bych na pilu netlačil a nechal to vyplynout (tak, aby nevznikly výčitky).
Nechala bych to být. To je jen její "panika" před svatbou.
Tak to si musí děvče rozhodnout samo,my její život žít nebudem. Takže ani není na nás abysme jí ho zkurvili.
Dilema
Dilema jak svět
Kolegyně ale zároveň i kamarádka se kterou jsem kdysi flirtoval a velice si rozuměl co se povídání týče , se má za 5 měsíců vdávat .
S partnerem je 12 let , je to jediný chlap s kterým kdy něco měla .
Natlačil ji do stavby domu mimo město , teď je více méně partnerem i rodinou tlačena do svatby a všichni již mluví jak se těší na první dítě . Všichni kromě ji . Stahuje se ji slučka , ona je velice atraktivní kdežto její přítel se za ta léta docela zprasil . Teď má pocit že se ji snaží izolovat , udělat jí dítě a nechat sedět doma pěkně pod dohledem . Partner je docela žárlivý… A ona neví co dělat , má ho ráda ale zároveň by z toho všeho nejraději utekla , nebo to alespoň pozastavila nebo zbrzdila než k těmhle závažným životním rozhodnutím dospěje i ona a ne jenom její přítel a jejich rodiny . A teď v téhle situaci , semnou po roce opět začala flirtovat . Já ji řekl že mám pro ní slabost a není zrovna dobrý nápad flirtovat semnou jenom tak ze sportu . A ona pokračuje… Vyhledává mou společnost , já se neudržel takže jsme se chvíli líbali , ale je na ní vidět jak se to v ní všechno pere . Nejraději by ulítla , ale zároveň je na ni znát že se toho bojí a byla by raději kdybych ji prostě někam pozval a prostě svedl. Nejspíš aby to za ní opět vyřešil někdo jiný , sama si nechce přiznat ani nahlas říct že to takhle prostě je . A já mám opravdu dilema , mám tu holku rád , nechci aby si zkazila vztah který jí prostě funguje jen potřebuje drobné korekce . Já ji vážný vztah nabídnout nemůžu ale ani nechci… Byl bych nerad kdybych mohl za jejích rozchod ale zároveň si myslím že jestli ji nedám co chce , najde jiné řešení . Chlapi by na ní klidně stáli frontu …
A co teď ?:(