Meli by tady mit svoji kategorii.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No když jsem viděl jak do baru vplulo podivné stvoření a mířilo ke mě pak mě mužským hlasem řeklo ja jsem Markéta.... Tak mi a kolem všem spadla pusa a zažili jsme 3 min ticha kdy i babičky vedle stolu kroutil hlavou ja postupně červenal tak že palec na noze mi mohl klidně blikat.
Tak jsem se to snažil zahrát do rohu a hledal jsem skryté kamery.
Když mi to stvoření řeklo že to v tip není, tak jsem se zmohl jen na cituji "to si děláš prdel"
Rychle šel k baru dal tam 200 a ani jsem nechtěl za vodu zpět jelikož jsem se fakt styděl
Tak jsem se to snažil zahrát do rohu a hledal jsem skryté kamery.
Když mi to stvoření řeklo že to v tip není, tak jsem se zmohl jen na cituji "to si děláš prdel"
Rychle šel k baru dal tam 200 a ani jsem nechtěl za vodu zpět jelikož jsem se fakt styděl

Tak tos mě úplně zabil.

Dal bych nevim co, abych u toho mohl bejt. Asi bych se se pochcal smíchy. Sorry.
Mě dneska zase nějákej kluk v chatu přemlouval, abych se nechal vykouřit. Zatim jsem zdvořile odmítl.

Příspěvek byl uživatelem smazán.
Že děda-babi uměli žít , bavit se a možná by se měli nechat inspirovat a neřešit kraviny

Pověst těchto stránek už je mnohem dávno pokazena. Většina slušných a rozumných žen a páru už sem moc nechodí. Taky jen občas juknem jestli se náhodou nestane zázrak a admin začne čistit.
Proč to chlapi nebo Tv děláte
Proč tim zatěžuje hetero muže
Ale proč tim otravujete hetero muže a co si od toho slibujete, že bude?
Vydávat se za ženu a pak přijít na schůzku jako transvestita!!!
Může mi někdo vysvětlit?
Akorát to tu ničí pověst.
A to horší když nějaký blb si tady udělá ženský profil. A posílá fotky za peníze!