stary chat - vratte zpet

Muzete, prosim, vratit zpet stary chat?

Vo bylo na starem chatu spatneho? krome toho, ze byl prehlednejsi, clovek si ho mohl poskladat do zalozek na mobilu nebo oken na pc. Tohle je neorehledne, skroluje to neobvyklym smerem. Mit okno rozdelene na kecaly a sklo nejde.
Nevim jak tobe ale me ani to nefunguje :-D.
Tim padem je opravdu cool hot & top.
Tak to jsem fakt lama *1* protoze to jsem mel i na starym chatu....
Nevidim zlepseni lemero*22*
Tady se clocvek dozvi ok kazdyho jaka je trubka, nikdo o me nic nevi ale kazdej je chytrej az na pudu. Lidi miluju vas.
Ale on pravdu ;)
Pokud ti jako nastaveni prohlizece staci zmenit domaci stranku, tak ti to nepujde ;)
Na starem to taky cca 6-8 mesicu zpet blokli :) takze zkracene, pokud ti to slo na vanoce, tak ti to jde i ted ;) pokud neslo, tak sup do hlubsiho nastaveni ;)
...jasne... A pokud je nekdo jen obycejnej prumernej uzivatel, tak at sem neleze. Tady se realizujou jen ajtaci a admini. Normalni clovek tu nema co pohledavat.

Chapu to spravne? *57*
Chapes to tak, jak si prejes to chapat...
Vztahovacne, ze se proti tobe, ci proti vam vsem spikl cely svet a vy jako superuzivatele mate moralni pravo zadat/chtit po nekom jinem, aby to udelal presne pro vas...
Takhle to chapes :)
Kdyz dam to, cos napsal do souvislosti s tou hromadou ostatnich prispevku, tak si rikam, ze ten arogantni nesmysl ani komentar nepotrebuje...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Mam ten stejny problem,ale zatim zadna naprava!!Uz to asi takhle zustane!!!*11*
...myslim ,ten problem,co ma Kristyyyn!!!
Tady je názorně vidět,jak na všechny uživatele kašlou.Až na jednoho patolízala,jsou všichni proti novému chatu.Dává to logiku?Místo toho,aby nám vycházeli vstříc,aby tady bylo co nejvíc spokojených lidí a co nejvíc si platilo v.i.p. dělají pravý opak.To mohou dělat fakt jen dementi.Zajímavé je,že už i zablokovali přidávání samostatných komentářů ohledně nověho chatu.Kritika byla pro ně tak zdrcující,že už to chudáci nervovš neunesli.ONI SEROU NA NÁS,POJĎTE,VYSEREM SE I MY NA NĚ!!!Buď se vůbec pár dní nepřihlásit nebo aspoň nechodit na chat.Už teď je vidět kolik lidí nový chat ignoruje...
*3**3**3* desitky tisic novy chat ignoruji *3*
Ze ty jsi se za ty dva roky jeste nesmazal...
Jak se dalo předpokládat,potrefená husa(zmíněný patolízal) se ozvala*3**3*Co dělám nebo nedělám,po tom ti je hovno.Radši si utři tlamu od hoven,jak jsi pořád zalezlý v něčí prdeli zdejších adminů,smrdíš i na fotce*3**3**3**3**3*
nenech se vysmát,nehapruje jim to,jen zablokovali přidávání samostatných komentářů.napsat jde jen formou odpovědi na dřívější koment.Už prostě neunesli kritiku,ubožáci*3**3**3**3**3**3*
Musím poděkovat provozovatelům amatérů za všechna "vylepšení", dosud jsem tu trávil dost času, ale když sem příjdu teď, tak se během pár minut naseru a jdu pryč. Najednou mám spoustu volného času *3* asi sem přestanu chodit úplně*329*
No vidis :) a prvne jsis si stezoval jak je to tu na picu :D a ono vlastne je to uplne naopak :D
Najednou sem zajdes, jen aby jsi napsal neco do fora ;) :D
A kdyz neni nikdo chyterjsi ? *22**22**22*
No jeje :D neunesli kritiku, ty jsi mamlas :D
Bananarama: ano mas pravdu, je drsny jak 100vka smirgl. Nejradeji by vsechny “patolizaly” vrazdil, lec bohuzel neumi zabit ani cas :)
Opět se pleteš chudáčku*3**3**3*špinit si ruce s takovým dementem jako jsi ty,je pod mojí úroveň.Tvůj ptačí mozeček to zas nepochopí,ale to je tvůj problém*3**3**3*Já vím,je pro tebe hrozně frustrující.když se snažíš tady každého rádoby poučovat,upozorňovat na sebe,zviditelňovat se a přitom na tebe každý z vysoka kašle a nikoho nezajímáš..Ale mašli si z toho neházej,chyběl bys adminům*3**3**3**3**3**3*
Ale jdi ty zabrezacky brepto :) patlas pate pres devate :)
Ja nejsem ten kdo ma frustrace a dva a pul roku jiz vyhrozuje ze se smaze ;) ja nejsem ten kdo tady trapne a bezmocne vyvolava at lidi nechodi na chat ;) ja nejsem ten kome pres same “kurva pica dojebat vyjebat odjebat” nejde rozumet co napsal :)
Takze jakapak frustrace u me, kdyz vas, tebe a tobe podobne, mam akorat k smichu a k ujisteni jak spolecnost degeneruje :D
Další věc,kterou vůbec nechápeš-a to je forum.A když má ještě podtitul "co si o nás myslíte" tak je logické,že tam lidé píšou co se jim nelíbí,co nechtějí apod.Ale to je na tebe jak vidno moc složité*3**3**3*stačí se podívat na koment uživatele bekes.csaba,kde ironicky v uvozovkách děkuje za vylepšení chatu a ty jako naprostý hlupák se rozplýváš jak je super,že se mu to líbí.Taky je úsměvné sledovat,jak se snažíš ke všem příspěvkům nějak reagovat a každý tě hned odpálkuje*3**3**3*
No vidis trdlo, a tobe nedocvaklo ze cela ma odpoved je ironicka *22* ty ironii nepoznas ani kdyby do tebe nabourala *3*
Je usmevne jak tady hrozis smazanim jiz vice jak dva roky a jelikoz jsi vsem u pozadi, tak tady porad vocasujes *4**21*
Pac a pusu a preji dalsi roky s tim ze se smazes *22*
Spíš je úsměvné jak se tady snažíš každému vnucovat,na každý komentář reagovat a nikdo o to nestojí*3**3**3*Ale to tvoje IQ nikdy nepochopí.Rodiče tě dělali ve vodě,ne?Že to dobré(pokud vůbec něco takového v tobě bylo)hned uplavalo...A pokud je tady někdo všem u prdele,jsi to ty,stačí se podívat jak tě tam každý posílá.To je tvoje teplé místečko a tvůj životní osud.Je mi tě líto*3**3**3*
jseš vtipný jak hlášení severokorejskýho rozhlasu
Mouchy to ma porad to je jak s windosama porad jen opravujou prusery.
No jo, tvůrci počítají s tím, že člověk si nakonec zvykne na všechno - i na smrt. U nás podobným způsobem "vylepšili" autobusové linky a taky jsme si MUSELI zvyknout.
Nevím co tady všichni řešíte, nový chat je přehlednější lepší .pokrok nezastavis.
Kdyz tvrdis, ze je prehlednejsi, tak na nem asi moc casto nebyvas....
Za mně nový chat je sice novinka, ale jak koukám dá se vše nastavit v nastavení tak jak mi to vyhovuje.
Co pozoruji pořád se vylepšuje.
Že to někomu nejde na mobilu je už jiný problém.
ale vždyt jo jehova je váš největší bůh
To je dobrý to je jak svědci jehovovi a nebo obchodní zástupci společnosti Wurth ať řekneš co řekneš voni porád melou to samý
koukám že nick: chcemevaspoznat je jedinný obhájce nového chatu ... přiznejte se kolik vám Faltýnek dal
Ani galerie se pořádně nezobrazují! Ani fotečky u nicků! Hrůza. Kdo tohle vymyslel
Nový chat je naprosto nepřehledný! Seká se. Nejdou pustit kamery. Nejdou mazat překlepy. Hrozné!
Adminum už je jedno že tady pišem že chcem vrátit stary chat.Za poslední dny co sleduju tak spousta uživatelu už jsem nechodi.Myslim si že zde si spoustu uživatelu plati VIP tak by měli mit možnost na vyber bud stary nebo novy.Stary chat byl přehlednější,vrátit zpět?By bylo moudre.*24**24*
to tady jako koupili Poláci ??? že je to takové dokurvené ??
Ten nový chat je opravdu otravný *11* Ani nás nebaví na něj chodit.
Zdravím,starý chat byl přehlednější,vrátí se zpět?
Plně souhlasím se všema!!! Přoč vždycky když něco funguje tak se musí najít nejaký chytrý ajťák a musí to uplně rozmr.... Nový chatt je uplně na prd
Sorry, admini, ale musim se pridat k te armade nadavajicich. Ten novy chat se opravdu nepovedl a jsem si vedomej, ze to rikam hooodne mirne, protoze nechci hned v prvnim prispevku psat sproste (i kdyz by si to nevej chat opravdu zaslouzil a ten, kdo ho programoval, tak ten dvojnasob). Je to neprehledny, nepratelsky a nepouzitelny. Mozna si par lidi zvykne, ale vetsina ne. Myslim, ze nasazeni novyho chatu je zacatek konce techhle stranek.
Teď je online na chatu 2275 lidí....
Z toho je 2274 nespokojených*2*
Vsichni vam to napsali ze ;) :D
Ovšemže ano*2* Ještě nějaká nejapná otázka?
Ty brdo, to je teda plny vzkaznik :D
mějte rozum a spusťte zase starou verzi chatu!!!!!!!!
Zbytečně se snažíte...serou na nás zvysoka a je jim úplně jedno že o změnu třeba dost vysoké procento uživatelů nestojí...když čteme ty arogantní odpovědi,chce se ná blejt*378* Myslíme že tu byly úplně jiné záležitosti k řešení(např. aby kdejaké hovado nebylo schované za červeným nickem,což je tu masová záležitost) , prostě to nějak ztížit,jenže kdyby to pořešili tak tu ubude několik desítek falešných ženských nicků*24* A na co by tu pak páry a chlapi chodili,když by tu nebylo dostatek holek k seznámení že?*8*
@Hraboska nevím co vám říká, že nato serem ... každopádně, nemám od vás žádný koment k chatu, že by vám něco vadilo. Co se týče falešných profilů, lze nahlásit. Odkaz na kontakt je v hlavní liště. Jinak souhlasím, ale lidi je dost těžké donutit k certifikaci. Lidé ji nemají a nechtějí a nejde o nicky, které jsou falešné. Prostě to tak lidé chtěj.
Zdravim dodelate tu historii chatu jak jste slibily? to rolovani je fakt tragicky ostatni tak nejak zkousnu i kdyz vyhrady jsou.
Už jsme tu psali výše několikrát.nelíbí se nám ani funkcema ani vzhledem,a jak čtem tak další spoustě uživatelů,ale vás už asi nic nedonutí dát aspoň možnost vybrat si tak jak to bylo dosud jít buď na nový nebo na starý chat,takže další diskuze jsou stejně zbytečné a my úplně omezili chození na chat...asi tak.
Úplně na nic je ten nový chat !! Vraťte ten starým chat
Vraťte starý chat zpět ten nový není vůbec pro mobily a je nepřehledný a cely na hovno
N3PI : Ďakujeme za dobre mienenú radu, ale použijem argumentáciu aj iných užívateľov. Načo by som preboha menil 100% spoľahlivý a funkčný mobil, keď som s ním nadmieru spokojný. Kto z Androiďákov sa môže pochváliť tým, že za 8rokov nemusel ani raz reštartovať telefón ? Nehovorím už o tom, že niektore aplikácie, ktoré sú dôležité pre mňa sú na iOS a Androide neporovnateľne menej intuitívne a funkčné. Napr. HERE je zatiaľ najfunkčnejšia, najpresnejšia a naspoľahlivejšia navigácia fungujúca ako jediná 100% aj offline. Samozrejme porovnával som aj so Sygic-om aj na iOS, mal som ich zapnuté súbežne a ver mi, že sa na Here nechytajú. No uvidíme, možno sme dosť konzervatívny, ale načo meniť niečo s čím som 100% spokojný.....a to platí aj pre ženu.....*1*
On doted “plne” funguje ;) proc v uvozovkach? Protoze WP jako 8 a 8.1 uz je nejaky patek odstrihnuty a win 10 mobile uz taky nedostane nove funkce... Ten cas, kdy budes muset menit se blizi.
HERE jsem pouzival uz v dobe, kdy se jmenovala Nokia Maps, pak OVI Maps, pak uz jen Maps a ted jen Here. To je nejakych 10 let myslim :) z toho poslednich 5 let na iOS. Ano, neni plne integrovana do systemu, jako Here na puvodnich nokia telefonech, od toho ma iOS vlastni mapove reseni. Ale funkcne, v navigovani je Here uplne stejne jako na WP, aby ne, kdyz to aotumobilove konsorcium, co to za hubicku cele odkoupilo, potrebuje plne multiplatformni reseni, kdyz to dava do svych aut ;)
Jsi pitchus, to jsem se ti snažil naznačit decentnější formou, ale tvoje přerostlé ego to jaksik nepochopilo...*23*
Ano, ja jsem pitchus ;) mas tam jeste neco zajimaveho? :)
Hele a proc nezkusis vydelavat ty se svym portalem? :) By jsi udelal urcite dokonaly system a kazdou zmenu na svem serveru by ti musel odhlasovat lid petici ci anketou ;) :D
Heh dobry hlavne ze byly ankety jestli ma byt dana osoba spravcem mistnosti ci nikoliv to je dulezity hlasovat o lidech ktery neznam.... :-DDD
Psal jsem to pred dvema lety (muzes si to na foru dohledat) a napisu to i ted. Jaky vysledek bude mit anketa, kdyz je tady 2200-2600 chatujicich lidi a brbla na foru nejaka stovka? To stejne bylo pred dvema lety, brblalo skoro podobne mnozstvi (zvlastni je ze dosti casto se jedna o stejne lidi, co pred dvema lety vyhrozovali odchodem/smazanim/neplacenim VIP ;)...) Takze by se vyjadrilo v ankete 5-10% a zbyrek na to s prominutim mrda a je jim to u prdele na cem chatuji/obtezuji/otravuji/zebraji o penize apod...
A opet pripomenu, tohle neni nikoho z nas portal a nikdo nas tady nenuti nasilim byt. Pokud se nekomu neco nelibi, tak ma svobodnou volbu odejit ;)
Jde o to ze treba na chat vubec nechodi a mozna ani nevi ze tu najky chat je a nekdo brbla.
Proto anketa.
Jasny moje to neni a lepsi udelat neumim nebo nevim o lidech co by to udelaly.
To cislo, ktere jsem napsal, je pocet chatujicich lidi ;)
Zase jsem za pitomce :-D chtel jsem napsat ze existuje forum pardoon.
Samozrejmne o chatu vi, jsem to blb nepozornej.
Nejsi ;)
Pokud o foru vi nadrzena tupa prasata co si ho pletou se seznamkou, pokud do fora pise jakakoliv slapota, ze s ni vymrdal kumsaft, tak ti, kteri o nem nevi jsou jeste na nizsi urovni ;)

Promin, ti co brblaj na chatu, ze chat je na hovno, jsou ze stejne sorty jako hospodsti brblalove ;) :D
novy chat je hnus , copak nedaj na protesty uzivatelu ? nebo jim je jedno kdyz tu kvanta lidi skonci ?
Nové neznamená vždy lepší. Někdy nové znamená na piču.
fakt mě tady už serou, stary chat byl lepši než ted ten novy, proč kuva nenechali obě verze, kdo se v tom ted ma vyznat, i na těchtoo strankach mě dovedou vytočit!!!
Taky mě víc vyhovoval ten starý...
Problem je v tom ze to je pro lidi a lidi to nechteji ... treba...
A je problem ze no je nespolihlive z mobilu to lidi treba vyhazuje z chatu ale ja na to nervy nemam. Takze jen PC. a taky mam problemy a to nemam tachometr. :-D
Jiste vetsina problemu je v uzivatelech, ale ja si vzdy maslel, ze to tu je pro uzivatele.
A co mam delat, kdyz dostanu tuto odpoved "Zjistili jsme , ze pouzivate prohlizec Safari..." a tomu tu nefunguji kamery.
Pockat si az Apple vyda update ;)
To co zmrvili v Safari s Mojave ted musi napravovat.
Nech si moudra nejsem debil mam novy HW a rady co davas nikomu nepomuzou nejsou ani konstruktivni ani pouzitelne.
KOnecim konverzaci tohoto typu.
Sice jsem rekl ze koncim ....
Vidis nekde ze jsem napsal ze me nefungujou ???
Reaguj na to co pisu a ne na to co si myslis.
Jedou jen bych rad urcity zmeny a ano stary me vyvoval vic.
Omlouvam jsi nejlepsi na planete.
Konec.
To je odpoved hodna genia... Kdyz se vam nelibi ze pecem hnusnej chleba jdete na pastvu.....
Evidentne se stara verze nevrati tak aspon zruste ten zapraskanej @ kterej furt musim davat je to vopruz zlatej tabelator
Na Windows phone absolútne nepoužiteľné."Načítám, buďte trpelivý" "načítám buďte trpelivý" a po cca. 10 sec. obrazovka zaplnená neprehľadnými hlúposťami a k ľuďom v miestnosti sa dopracovať nedá. Tiež mi neotvorí nové okno ak mi niekto napíše a čítať jednoducho nestíham ak mi ukazuje len 2-3 riadky zo skla. Za nás absolútny prepadák a s chatom na mobilu ste nás donútili skončiť.
Dneska budu zase mekky...
Neber to zle, ale mel by jsi se spise porozhlednout po jinem mobilu... A to nejen kvuli moznosti vyuzivat amateri.cz na mobilu. Ackoliv sam mam v supleti starou nokii s wp, tak v dnesni dobe to je uz mrtvy a nepodporovany system. Je to skoda, protoze potencial to melo kdysi dost velky.
Problem ale je, co vybrat... Mas sice desitky vyrobcu, ale jen dva operacni systemy... a pak tu je treba role velikosti telefonu... zrovna vcera jsem to resil v kanclu, a nezbyde mi nic jinaciho nez si sehnat do zalohy bazarovy iPhone SE z posledni prodejni vlny co byla na podzim lonskeho roku...
připojuji se k nespokojeným, dále se myslím, že vůbec nebrali v potaz připomínky starých a stálých uživatelu, že ten nový chat je paskvil
Reakcí od @Admin tu je dost, i ode mě. Pokud je něco špatně, co je špatně? Vidím tady jen tento příspěvěk. Takže se nic konkrétního.
Tim kdo dava nalezite najevo, ze drtiva vetsina zdejsich uzivatelu jsou banda tupcu myslis me? *3**18*
Kapitola? Tak to bude brzy z kapitoly samostatna kniha :D
Komunjsem tu kdy proboha poradil? Ze me osocujes z takovych dobrych veci? :D
Tak je to spravne :D a nekaz mi mou spatnou povest :D
Aha, já držkuju *3* Víš co? Popravdě nemam ani moc chuť tady pro hulváty něco dělat. Asi tak. Fakt nevím kde "držkuju".
Jo Deda je nejlepší! Skvěle se s ním komunikuje a hned pomůže či vysvětlí.
Ono by právě bylo lepší kdyby jsi se z dobré vůle raději nevyjadřoval vůbec.

@admin Pavel umí poslat člověka do háje že se tam i těší:))

Kdežto ty každého svým stylem vyjadřování jen nasereš a v tom bude ten zakopaný pes...
Vyjadřuju se slušně. Pokud ti to nevyhovuje, tak mě asi ignoruj. Víc pro tebe udělat nemůžu.
To je odpověď na to proč se tu lidi staví na zadní.

Ja osobně tě úspěšně ignoruju asi 3 dny.
Lidi se tu "staví na zadí" z toho, že nějaké věci nejsou tak, jak byly. A za nějaké věci celkem oprávněně.
Pokud mě ignoruješ, tak mě ignoruj. Já myslím, že jsem tu plno lidem pomohl, ale o tom ty nic nevíš, když podle tebe "každého naseru".
Ty odpovědi adminů jsou ale také pořád na jedno brďo...řekněte co se vám na novém nelíbí...prostě se spoustě lidí nelíbí,to nemůžete přehlížet,necítí se asi jako my na na tom novém paskvilu příjemně,asi tak. Ono by to chtělo mít trošku koule a dát možnost třeba na úvodní śtránce formou ankety se vyjádřit do grafu,kolik chce nový,kolik starý chat,a nebo kolik uživatelů chce zacovat možnost nový i se starým chatem.Ale na to by musela být vůle...a ta tu není*23*
nemá smysl psát adminům, co je špatně, cokoliv jim napíšete, stejně je to nezajímá, mají tady na fóru cca. 250 příspěvků, většinově upozorňující na to co je špatně a přesto se pořád ptají na to co je špatně... *378*
ahoj,připojuji se k nespokojeným, nemá cenu rozebírat co je na novém špatné, prostě se nám nelíbí,neyhovuje ,nechceme na takový chat chodit.
Pokud nemá cenu rozebírat, co je špatně, pak je asi všechno v pořádku.
Přesně napsáno...je to hnusné,nepřehledné,zbytečně složité...starý chat byl přehledný,jednoduchý a šlapal jak měl...prostě vždy se musí najít nějací pitomci co zprzní to co funguje...my s chatem skončili,jsme z něj znechucení...stejně to tu nikoho nezajímá ale doufáme že se na vás vyprdne i většina platících normálně uvažujících lidí*8* aby jste pochopili že vy tu jste pro nás a ne my pro vás*24*
A konkrétně je špatně co? Tohle může napsat každý o všem. Použiju slova jednoho uživatele na chatu, že i dítě by se s tím chatem naučilo za pět minut. Co je na tom složité? Co je nepřehledné?
A kdyby to nikoho nezajímalo, tak by zde @Admin (i já z dobré vůle) nereagoval. Ten chat neděláme pro sebe, ale pro lidi a jsou jisté věci, které nejsou dořešené a pracuje se na nich. Ale napsat, že jde o "hnus" umí každý, spíš jde jen o klasické stěžování si lidí, co nemají rádi změny.
Jste ukázkový ignorant. Máte tady cca 240 příspěvků, z nich minimálně 3/4 upozorňují na nedostatky a vy(velké V se mi příčí psát) se ptáte co je špatně... joli88 je špatně *329*
Jsem hodne prez mobil a stary byl mnohem lepsi.Tady akorat cekam a cumim na nacitam se,pockej.Nahovno.
Po 2 dnech testování nového chatu musím konstatovat, že na mobilu s ním pracovat jde. Na pc je to výrazně horší. Dnes to ještě zkusím a napíšu postřehy.
kdo poradí ... jak se v novém chatu vypne webkamera jiného účastníka? .... u starého chatu byl křížek, tady není nic !!!
tvrdit, že staré bývá někdy lepší než nové je zde asi zbytečné jako házet hrách na zeď, protože admin, potažmo majitelé webu se rozhodli *329*
Klikneš na křížek, který se objeví, pokud na kameru najedeš, pokud jsi na PC. Pokud na mobilu, klikneš na webkameru a uvidíš zase křížek.
Novým chatem ztratíte hodně příznivců sexu!!! Stačí se kouknout na návštěvnost chatu, která o dost klesla.
Tak si ctu ty prispevky tady a pochopila jsem jednu vec. I pres stovky negativnich reakci proste admini budou do roztrhani tela branit tenhle nepodarek, i kdyz je to bude stat ubytek uzivatelu. Zaver: i kdybychom tady vsichni zavarili klavesnice, ze strany adminu neni zadna vule ke zmene. Jsou presvedceni o svem a na uzivatele se kasle. PROSTE STARY CHAT UZ NEBUDE A KOMU SE TO NELIBI, AT ODEJDE! Ze, pani admini?*11*
Adminum je to jedno zda užiivatele odejdou,stary chat nevrati.Ja už jsi taky nezaplatim VIP k čemu.Vubec ten novej paskvil nefunguje.
To máš pravdu je jim to úplně jedno,hodně známých už odešlo.
Vazeni admini. Za celou dobu, co bezel novy chat soubezne se starym, jsem nepotkala ANI JEDNOHO uzivatele, ktery by o novem chatu rekl cokoliv dobreho. Je to neprehledne, zmatecne, absolutne uzivatelsky nepratelske - proste paskvil (omlouvam se za vyraz). Kazdopadne jste projevili nulovy zajem o nazor uzivatelu a arogantne jste si novy chat prosadili. Ted muzete jen ocekavat odliv uzivatelu.
tak nevím,zda jsou ti admini fakt takoví dementi nebo ze sebe jen dementy dělají...např.jolli88 napíše "může nám někdo sdělit,co se vám na novém chatu nelíbí,v čem je nepřehledný?"Přitom tady každý(až na 2-3patolízaly) píše konkrétní připomínky - trapná grafika jak pro mateřskou školu,nesmyslné znázorňování došlých zpráv,které se objeví na monitoru a zaberou velkou část chatu...další znepřehlednění je umístění webovych kamer.Když si chci zapnout několik uživatelů,je to na úkor příspěvků(dřív to bylo krásně oddělené...další nesmyslná novinka-široký pruh na psaní příspěvků.Nebo hloupé nepřehledné umístění času zleva do prava...a tak by se dalo pokračovat donekonečna.A odpověď??? Znovu trapná věta od admina - napište konkretně co se vám nelibí...co si o takovém adminovi pak múže člověk pomyslet...
*3* Podle mě grafika trapná není, ale postupnýma úpravama k neustálé minimalizaci kvůli potřebě zdejších uživatelů došlo k jejímu snížení. Ale grafika je subjektivní.
Znázorňování ale přece neubírá žádný text, je to zvýraznění.
Webkamery, pokud byly webkamery dříve v panelu, člověk měl jen jednu, pak bylo zbytečně nevyužité místo, to se teď neděje. Pokud si zapnu více kamer, které mám přes text, tak je to to samé, jako kdyby tam byl panel pro kamery - o to by se zmenšil prostor pro text na skle...
Široký pruh na psaní příspěvků nevím co je, ne každý má okno velké okolo 700px na šířku a při větším monitoru je celkem fajn mít i chatovací okýnka v rámci jednoho velkého okna.
Čes, k čemu je potřeba vidět čas? Já teda když mám číst, tak čtu text, je mi jedno v jakou dobu ho kdo napsal, není to pro mě informace, kteoru musím vidět.

*4*
opět ubohé a lživé vyjádření...pro upřesnění - počet webkamer v panelu na starem chatu,které si člověk mohl zapnout bylo 8 a ne 1 jak se tady snažíš lhát a jelikož to bylo oddělené,vůbec to do žádných příspěvků nezasahovalo,tak si tady laskavě nevymýšlej!!!Co se týká toho času - sám ses teď usvědčil -nadřazenost a arogance adminů nezná mezí - takže když tebe ten čas nezajímá,nesmí zajímat nikoho..Jen admini ví co je správné a co ne.A těm hlupákům uživatelům to přece musíte natlouct do hlavy...A na závěr - je smutné,když něco vymyslíte v těch vašich "genialních" hlavách a ani nevíte co to je...Tím mám na mysli spodní řádek na psaní příspěvku na chat.Místo úzkého řádku tam je snad 3cm oválný dementní pruh a přitom na psaní je stejně jen ten uzoučký řádek jako na starém chatu.Hlavně že máte plnou hubu o nevyužitých místech.Asi jen podle toho,jak se vám to hodí
Starý chat byk mnohem lepší, změna se Vám vůbec nepovedla, je to velký omyl
debata oničem, řekněte nám ,jestli zase pustíte stary chat nebo ne??? at se mužem zařídit a jít jinám.....
hezky ti odpovedel na tvuj dotaz,ze?za takovou odpoved bych ho nakopal nekam
Jasně řečená otázka, ke které se připojujeme.... Pustíte znovu starý chat? Ano, či ne? Děkujeme...
@2my3112 Chat je to skoro půl roku, nevidím od vás připomínku co vám vadí, nebo nemůžete najít. Pokud kdokoliv má nějaký problém, napíše a my jej řešíme. Pokud tedy máte připomínku prosím napište, budeme rádi. Děkuji
@Kristyyyn to ti musí dělat, protože si zaroluješ do historie, je to logický ... pokud to nechceš neroluj si do historie, nebo si zaroluj zase zpět na začátek
to je právě ta vaše blbost, že jste nedokázali zprovoznit historii, no a pak ještě časový údaj na konci řádku je taky blbost, logicky má být na začátku
@bekes.csaba Chápu, že když jsem zvyklý klikat na odkaz historie a teď tam odkaz není je to problém, ale není to chyba. Historie tam je. Co se týče času. Vy komunikujete, že sledujete čas? Já sleduji text, nevím jakou informační hodnotu má, že vám někdo napsal v 12:33:06. Můžete mě to prosím napsat do vzkazů. Děkuji za pomoc.
Musim reagovat.... v historii se neda vyhledavat.
a cas je tam proto aby vam adminum usnadnil praci kdyz poslu ze me treba nekdo napada je to pro vas jednodussi dohledat a tudiz zvyrazneni casu na zacatku kdyz me nekdo psal bylo naprosto genialni.
@zadny1 vyhledávání, pracuje se natom. U příspěvku bude pak možnost nahlásit (nešlo se starým chatem). Práci v tomto ohledu to neusnadní, čas jde zkopírovat stále, jen je na jiné pozici.
Mimochodem, tohle forum je taky ukázka vaší ignorance - nové příspěvky kdesi dole v tramtárii, prostě za každou cenu jinak, než to dělají všichni ostatní, protože se jim to osvědčilo...
Vy si prostě odmítáte přiznat, že jste s tím novým chatem šlápli do hovna. Co šlo jednoduše, tak teď nejde vůbec nebo složitě a neprakticky. Prostě lidi byli na něco zvyklí, chodili tam rádi a vy jste jim to vzali bez náhrady. Je to uživatelsky nepřátelské.
@bekes.csaba je logické, že s tím někteří uživatelé budou mít problém, pokud jsou na něco naučeni. Vše si ale lze nastavit. Přepínání probíhalo tak, že se uživatelé přesouvali na nový chat. Když bylo využívání starého chatu minimální, bylo to přepnuto. Nemáte tedy pravdu.
Tak tenhle vyrok potvrzuje zbytecnost veskere dalsi diskuse. Kdyz dokazete zverejnit TAKOVYHLE nepravdivy nesmysl, tak co si mam myslet o tom ostatnim, co pisete. Je to proste marny.
Lžete a tohle forum to potvrzuje
plne s tebou souhlasim...co ti napsal admin,ze stary chat vypnuli,ze tam nikdo nechodil,je nejvetsi blbost a lez.opak je pravdou-vsichni byli na starem a na novy jim srali a to oni nemohli prekousnout a dovolit,tak ho vypnuli a vymysli si trapne lzi!!!
Ano ale rec byla o zvyrazneni toho ze me nekdo pise bylo to na zacatku radku a dobre viditelne podbarveni neni to prave orechove.
Je to ale subjektivni kazdy to muze vnimat jinak.
O problému se ví.
A může sem někdo napsat, co že na tom chatu je nepřehledné?
Kristepane tak si ho vyzousej sam z pozice uzivatele a nebudes se muset takhle hloupe ptat...
A hlavně a applu nefungují webky.
@niztaj snad brzy, bohužel toto my neurychlíme.
Oduvodneni ze apple nepodporuje nove technologie je k smichu mel bych chtit prachy zpet.
Slušně to tady za poslední dva roky těmi inovacemi rozesrali. Ještě jedna "inovace" a bude z amaterů nepoužitelný zmetek. Takto to dopadá, když nějaký IT musí vyvíjet činnost, aby to vypadalo že je důležitý a není jenom údržbář.
Provozovatelům tak nějak uniká, že je uživatelé živí. Zvláště ten přechytralý "N3PI", který si tady z nás dělá vyloženě legraci.
Pojďme tu bojkotovat chat, nekupovat dodatkové služby jako VIP a zvýhodňování inzerátu. Třeba to pochopí, i když dost pochybuji, od změny majitelů před pár roky to tady jen systematicky kurví.
Ne, ja to tady nijak nezivim :D reklamu blokuju, obchazim VIP funkce a jeste k tomu mi amateri prinesli pekne penize kdyz jsem fotil zdejsi lehci holky :D kurna ja jsem ale hajzl :D
To chce akorát chápat čtený text, což je očividně vaše slabima... doufám, že právě o ty peníze od "amatérů" začnete brzy přicházet
Nemyslim si ;) :D kdyz znova najdu na to cas, tak ty penize opet budou :) ale dik za tvou starost :) apropo, matne si vybavuju tvuj nick z podobneho vlakna pred dvema lety, nesliboval jsi nahodou ze koncis tenkrat? :D
Myslím, že nesliboval, i když krk bych za to nedal. Skutečností ale je, že jsem tu pod tímto nickem cca. ty dva roky skoro nebyl... Jo a to přechozí jsem myslel tak, že když nebudou mít provozovatelé škváru, tak ji nebudou mít ani pro Tebe:)
Ale pro me tu skvaru nemaji provozovatele tohoto webu ale uzivatelky tohoto webu ;)
Nejsem si jistej ze bych chtel koncit tak daleko moje pamet nesaha.
A starost byla o majitele webu a ne o Tebe :-)
nene reagoval jsem na neco co jsem povazoval je je na me - klasicka nepoznost.
To netreba se domlouvat lidi to samy prestanou platit....
Ja stopro
Škoda že nás na tyto změny neupozornili při předplatné,určitě bychom ho neprodlužovali,na malém ntb nečitelný,nepřehledný paskvil,když už zde nezajímá názor platících lidí kam to asi povede,ne každá změna je ku prospěchu a tady jste se fakt dost sekli
Nemohl by byt i stary chat,at si kazdy vybere,co mu vyhovuje?!?
Je dobrý, že jste zařadili možnost výběru směru textu, oproti beta verzi. Mně osobně vyhovuje, když text na skle čtu od nejnovějšího nahoře, po nejstaršího dole, avšak v šeptu, který má vzhled jako messenger bych zase přivítala kdyby ten text šel opačně. Neplánujete tohle rozšíření? Možnost výběru směru textu i v šeptacím okně:) Předem děkuji za odpověď *16*
@s0fistikovana Nejsem si jist jestli tak velké množství nastavení by uživatelé zvládali, ale neříkám, že ne. Děkuji přidám připomínku.
to jste to zas zmršili ., ...vraťte starej chat tenhle stojí za h.... .co na něm bylo špatnýho ,to jen aby jste vykázali nákou činnost... když je něco dobrýho, tak to musíte zmršit , zachvili sem nebude nikdo chodit jak to poděláte , vždyt to tu bylo fajn a na novým chatu není možné něco najit a kor si s někým psát nepřehledný naprd , nechte starej zaběhlej pro ty kdo tam chtějí psát ,at si každej vybere to svý kde chce být jestli na starým nebo na novým
Presne tak. At si kazdej vybere. Na mobilu je nova verze k nicemu. Zbytecny fotky uzivatelu a neprehledny. Asi ajtakum nedoslo ze mobily maj podstatnne mensi display nez PC. A apku si kvuli tomu stahovat nebudu a nechci.
kterej idiot vymyslel ten zavináč na kterej se musí zbytečně klikat a pak hledat nick kterýmu chci psát veřejně!!!!!!!!!!!!!! Proč nejse použít ten nejrychlejší způsob pomocí TAB ale neeee my teď budem zbytečně klikat jek dementi*8**378*
Proc musis klikat na zavinac jak dement? To ho neumis napsat?
Ano, beznym uzivatelm padla moznost TABu, ale napsat @, pocatecni pismena nicku a misto TABu dat ENTER je slozite?
tak tahle radaa nefunguje napisu @ zacatecni pismena nasledne entr a odesle se to lepsi rada neni ?
Funguje, ted odzkouseno i na mobilu/ipadu. V zari odzkouseno na mobilu/ipadu/mbp se safari. Klidne ti to za 5 odzkousim i na win s ie,maxthon,mozilla.
Jeeeee tak si to asi vymejslim .... jak jsem psal zavinac - pocatecni pismenka - enter a misto dolneni textu se to odesle .... tecka.
Mac - Safari
A neni to tim ze se dany nick v mistnosti jiz nenachazi ;) pak se totiz nema co doplnit a entrem se ti odesle :) ted odzkouseno ;)
To je mozny v seznamu byl ale neslo to ted to jde.
Nicmene pokud jsou dva nicky podobne musim to vypsat stejne cely takze zlatej tabelator a nutnost psat zavinac me stejne obtezuje - je to zdrzovani a komplikace.
Pokud jsou dva nicky podobne, tak ti TAB maximalne pomohl prepnutim po dalsim stiknuti. Ano to bylo lepsi, ale taky jsi musel s TABem napsat vice aby jsi upresnil nick. A mimoto, misto stiknuti dalsiho TABu pro zmenu vyberu funguji navigacni klavesy.
To fungujou ale je to kostrbaty a nelibi se me to.
Stary me vyhovalo ale jsou to jejich prachy.....
Kostrbaty, spise bych rekl nezazity ;)
A opet, jak jsem napsal jiz vcera vyse, pokud by jsi zminil funkcni chat kody /* s TABem, dal bych ti za pravdu, ale takto ti odpovim, ze si to musis dostat “pod kuzi”
Ano, jsou to jejich prachy a tim i jejich server. Veskere petice a prosby jsou v tomhle ohledu smesne a mluvi jen rec penez. Z historie je vsak jasne, ze veci podobne tomuto vlaknu jsou jen pouhe vykriky do tmy ;) tohle tu uz bylo pred 2 lety a stejne jsou vsichni tady :D
Tak je naprd udelany obnovovani lidi v mistnosti - vidim ze tam je pisu mu a on tam neni .....
Vypozoroval jsem, že ho asi většina stěžovatelů neumí napsat *3*
Ale uprimne, kdyby TAB zminil v kontextu beznych funkcnich chat kodu "/*" tak bych mu dal plne za pravdu...
Prosím taky o vrácení starýho chatu,ten novej hruza.
Tak jen pro zasmani, jake jsou ty mnohem lepsi platformy? :D
nový chat je nepřehledný, rádi bychom také ten starý, vratte to zpět
prosím taky o vrácení starýho chatu, tenhle je mnohem nepřehlednější, náročnější na místo, nedá se vyhledávat v historii
to se fakt nedá, hrůza, kdo to vymyslel?
Také mi starý chat vyhovoval víc.
proč do prčic nejde psát nick pomocí tab, vyskakovací okna nevyskakujou je to celý úplně na ho...no zlatej starej chat. Asi se tu na to fakt po xletech vykašlu nemam na to nervy
psát nick při psaní na sklo pomocí tab nejde musí se několikrát zbytečně někam klikat myší což jen zdržuje, pokud je otevřený externí šeptací okno je tak nepřehledný že bych brečel dokur...ili jste to tu výtečně*38**8**17*
navíc šeptací okna se neotevírají ani po nastavení pořád se to otevírá nesmyslně do stávajícího okna prohlížeče což je úplně nahovno
Stary chat byl mnohem lepsi a pouzitelny na cteni i v metru. Novy s ikonkama penisu fakt venku otevirat nechci a jindy na amiky nechodim. Prosim vratte moznost stareho chatu. Dekuji.
Joli88 tu píše, že vše jde přizpůsobit v nastavení ... ano to jde, ale po odhlášení a opětovném přihlášení je vše zase původní i přesto že se objeví hláška, že nastavení je uloženo!! Tak co s tím??
V jakém prohlížeči? Není to otevírané v anonymním režimu? Co všechno se neukládá..?
Ve Firefoxu, a ano, je to v anonymním režimu. Nezústane nastavení Skrýtavatary, Automaticky otevírat šeptání, šeptací okna pro všechny ... nic víc jsem nenastavoval
To nemyslis vazne ze? :D chtit po anonymnim rezimu alias porno modu aby si pamatoval nastaveni :D :D :D
No tak jsem to vyzkoušel v normálním režimu a je to stejné. Díky pane chytrolíne
Teď lžeš pane chytrolíne ;)
V anonymním režimu se neukládají data, z toho důvodu je anonymní. Ukládání mi normálně funguje.
Tak jsem se přihlásil přes IE a je to stejné. Nastavení se neuloží :-(
Hmm, tak nevím, na starém chatu mi to fungovalo :-(
V anonymni rezimu ti to rozhodne nefungovalo...
No jasně, já zapoměl že ty víš vše nejlíp. Proboha proč má pocit že se musíš ke všemu vyjadřovat když to po tobě nikdo nechce???
Anonymni rezim NEUKLADA zadna data webů, takze NEUKLADA ani nastaveni stranek, ktere v anonymnim rezimu navstivis. Ale ano, ja prece vim vsechno nejlepe a ty prostě lžeš ;)
Preber si to jak chces.
Prosim udelejte neco s umistenim smajliku....
opravdu nechapu zmenu zabehleho vzhledu
Pokud budete chtit poslu screen.
Za nás, tahle změna se, stejně jako většina předchozích, nepovedla. Přístup ke starému chatu je ztížen proto, aby více lidí navštěvovalo nový chat, i když ho třeba nechtějí? No, asi se dá pochopit, že pozice jedničky na trhu může dát někomu zapomenout na staré dobré "náš zákazník, náš pán". Konkurence takové jednání určitě uvítá...
Mohl bys me prosim poslat link na ten novy chat rad bych to videl na vlastni oci.
Tohle tu nemuzes psat ;) :D
do pice s novym chatem,stejne tak s tema zmrdama co to vymysleli!!!!
Mám dotaz. Problémy s kamerama. zapnu jí a vydrží běžet 10 az 15 sekund a pak zčerná obrazovka. na starém chatu to fungovalo
Včera jsem Teda šla na n.chat. Postřeh okolo webek. Když na někoho koukám a přitom mluvím s více lidmi a prepinam mezi taby ta webka mi zůstane vždy nahoře. Takže je to při komunikaci s víc jak 3 lidmi strašně matoucí. Nešlo by aby webka zůstávala jen u 1 nicku? Prakticky pro nechápave @joli88.

Jsem na chatu a bavím se s kamarádem. Pustím si ho k tomu na webce. Mezi vzkazy dávám křížek /zaviram/ tu komunikaci s jedním člověkem jinak nevidím zeď a okno s webku /jakmile zavřu "septacim okno" skočí na zeď. Otevřu nové okno a začnu "septat" s jiným uživatelem a okno s webku mi automaticky vyskočí nahoru.

Prostě to okno s webku má prioritu být úplně nahoře ale lepší by bylo z pohledu přehlednosti aby bylo to okno webky spojené s uživatelem který ji má zapnutou.
Úplně stejně funguje starý chat.
asi nefunguje jinak by to nepsala ??? ale nevim na mobilu je to pro me nepouzitelny to vubec nepoustim.
🙂 Tak pokud vim, tak kdyz nekomu septam, zobrazuje a zobrazovalo se to i drive mezi vsema textama...
Teď existuje možnost potlačít tato okna - nastavení - "Upozornit na nové zprávy", jde to vypnout.
Uz chapu, to je ted v tuto chvili problem u uzivatelu, kterym chodi plno zprav. Pro jine to je zase vyhoda, ze rychle vidi vzkazy/jejich zacatek aniz by museli chat opustit. Je v planu s tim neco dovymyslet 👍🏼
Další postřeh dole v kolečku jsou avatary. Pokud mi někdo píše kolem avataru se udělá kolečko které avatar zvýrazní. Pokud je to ale 10 uživatelů kteří nemají žádnou profilovku bliká mi na chatu 10 prázdných koleček a já nemám jak určit zda je to opruzak nebo s někým mluvím. Chápu že ne každý si chce dávat fotku do profilu, ale na chat by bylo fain do avataru dát třeba první písmeno z jejich nicku. Pak by se mohl člověk orientovat lépe.
Nová verze opravdu nic moc, nechte lidem i možnost staré verze a budou všichni spokojený, o to by tu mělo snad jít ne? *8*
Za me avatary sice libiva vec na prvni pohled ale v praxi zcela nepouzitelny a matouci.
Zlatej seznam uzvatelu.
Dobrý večer. I já jsem zklamaná, že tu není možnost výběru. A podle počtu lidí v místnostech jsou nás stovky.
Stovky? Já se setkal i s plno kladnýma ohlasama. Zklamaná z čeho přesně? Ono vám na tom chatu něco konkrétně nefunguje? *185*
zklamaná, že si nemohu vybrat typ chetu
Mohu se jen ujistit, jestli nahodou nesnim, nebo delam neco spatne, nebo jsem gramlavy, ale ja na starem chatu ted jedu, jak na mbp, tak i na ipad.
Tak kde je problem, ze se tady 15 lidi vzteka jako kdyz ukradnou malemu decku lizatko...
No jo, Vaše přihlouplé klomentáře tady ještě chyběly... prostě troll, myslím, že tahle diskuze vyznívá celkem jasně, nový chat je sračka, starý fungoval a všem vyhovoval, tak ho v duchu správy tohoto serveru musíme dokurvit a zrušit, prostě hlas uživatelů je tady jen pro srandu, co nejvíc nasraných uživatelů je náš cíl, zdraví správcové...
No jo, nekdo ma podle jinych prihlouple komentare, nekdo jen fnuka jak male decko.

Stary chat funguje stale, jen se debilum sebral odkaz z hlavni strany. A debilum proto, ze neumi pouzivat pocitac/prohlizec... Kvuli zrusenemu odkazu na hlavni strance se tady ta zdejsi banda neschopnych mamlasu vzteka? Opravdu tahle diskuze vyzniva v to ze novy chat je sracka nebo vyzniva v tom, ze jsou tu je kupa lidi pocitacove negramotnych?

Stary chat byl taky k prdu, jinak bych si na nej nenapsal kupu scriptu. A k totalnimu prdu na mobilnim zarizeni...
Apropo, ani ten novy neumi veci co jsem si napsal.
No teď už nefunguje, zrušili jste to taky
Ahojte , urobte na titulnej stránke anketu za ktorý chat sú užívatelia .
Za nás , nový chát je nešťastne riešenie.

Vox populi , vox Dei
Tak jestli tohle zustane, to plno lidi odejde. Treba na mobilu uplne nepouzitelne.
Pavle, nešlo by někde nastavit jako u starého chatu jak půjde text? Zdá od zhola či zdola?
Vzteklina v novém? Porad prosím :)
da se to nastavit "tri tecky - menu" primo v horni liste
Kristyyyn jsem na chatu pokud něco potřebuješ.
Proc se vsichni rozcilujete? Vubec nic se nezmeni, stary chat je pryc a nepredpokladam, ze se diky par desitkam komentaru rozhodnou vratit ho zpet. Komu se to nelibi, omezi cas na techto strankach a misto zbytecneho vysedavani u chatu konecne zacne sexualne zit i v realu :))
Radilum dneska pridali?
tohletadymusibytabytomeloaspon30znakuprotozedleautoruvcestineholavetapod30znakuneexistuje
souhlasím, že starý chat byl přehlednější a uživatelsky příjemnější.

Ne vždy se nové věci povedou. Nakonec proč vrtat do něčeho, co funguje? Asi bylo třeba utratit nějaké peníze......
Prosím prosím nechte nám možnost starý dál využívat. Nevyznám se v novém, chjo
Fakt by mě zajímalo, kde je problém? Všechno prakticky zůstalo stejné, vlevo zprávy, dole pole psaní, vpravo seznam kontaktů. V čem se nedá vyznat?
Kdyby to bylo přeskládané a úplně jinak, ok, ale takhle... *18*
Tak asi všichni ti lidi co Ti tu píšou jsou idioti a Ty jediný jsi geniální... Jiné vysvětlení není 😃😍
Bohužel jsi přes několik příspěvků zde nedokázala napsat, co je nepřehledné. *19*
vzdyt jsem to napsal na prvni stranku. zkuste septat s vice nez 3 lidmi - skrolujete nahodu a dolu jak dement. mit septaci okno pro cloveka nejde.
na mobilu je to 1000x horsi - do seznamu lidi musite kliknout a skrolovat a jakmile nekoho vyberete, tak se vam to prepne do septaciho okna - cele sklo uz nevidite. takze dat "x" a jste zpet na skle, chcete se mrknout jestli vam nekdo odpovedel, protoye necivite na sklo pozorne? tak klik na seznam uzivatelu, skrol nahoru, vybrat ze seznamu septajicich a supmuzete se cihnout na konverzaci.

Avatary zmensene na 5x5 pixelu jsou zbytecnost, stejne nikdo nepozna co to je.

driv clovek otevrel na kazde septani okno nebo na mobilu taby - stacilo najet na seznam oken/tabu a hvezdicka mu ukazala, ktere okno ma novy obsah. ted nemas ani to okno, natozabys poznal novy obsah.
Já jsem taky odpovídal, že to jde nastavit... Šeptací okno pro člověka jde mít, jde to zvolit v nastavení.
Ano, na mobilu je šeptání zobrazené na fullscreen, to je špatně? Pokud někdo napíše, dole nad psacím polem bude oranžově okroužkován.
Avatary, i tak malé, jednak nejsou 5x5, jsou pro rychlejší orientaci, kterou ani nevnímáte, ale je.
Ipad a android nejde nastavit nic. Je tam 5 zatrzitek a konec.
Prasak jde. Když vlezes na chat a klikneš na počet uživatelů / na to číslo/ tak se Ti otevře "stránka" a na ní nahoře v prostred je ozubené kolečko a pod ním najdeš další nastavení.

Ale dle toho čo tu píše @Joli88 budeš idiot, pac novej chat je krásně přehledný a logicky 😂😂
Stačilo napsat jednu větu - "nedostanu se do nastavení z mobilu", ale asi je jednodušší kopat kolem sebe *3* Jinak ano, to se mi nelíbí.
Naštěstí tu jde komunikovat s Pavlem, který už má printy a na rozdíl od Tebe pochopil v čem je problém..
No, kdyby jsi ten problém tady popsala, pochopil bych ho :-)
Ale pokud má screenshoty, tak je možná taky uvidím *6*
Popisuju ti ho dokola. Cti co píšu a máš to. Třeba uvidíš obrázky a konečně pochopíš ;)
Promiň, o nepřehlednosti jsi nenapsala nic. To je pak těžké s někym vyměňovat názory, když neumí popsat problém. Ano, třeba ze screenshotu něco pochopím, ale nejsem si jistej, jestli bude to, o čem tu píšu, o "nepřehlednosti".
Neustále se tu snažíš lidi co píšou svůj názor urazit a vybiras si jen co se Ti hodí a ne co adekvátně píšou. Svůj problém jsem popisovala už v 18:01. Laskavě čti pak nebudeš vypadat jako ..... *188*

*3* Nikoho neurážim, nevim co se mi tu snažíš vnutit. Už po několikátý se tě ptám, co je podle tebe nepřehledné a ty mi neustále dokola posíláš, že jsi to psala a že jsi psala na administraci, že nejde zvolit kamera *3*

Takže jestli podle tebe znamená to, že nejde zvolit kamera, že je něco nepřehledné, tak jsme asi konečně doma *3*
Už jsem to vyřešila s Pavlem takže klidně nechápej dál... *25*
Ja to psal nekolikrat nevhodne barvy a pismo - spatne se to cte podbarveni textu o me nevyrazne, chyby me funkce tabelatoru, smajliky zasahuji do textu, zbytacne velke mezery mezi uzivately zbytecne zozrahany. Proc neslo udelat novy chat tak aby vypadal totozne jako stary ? komu vadil funkcni vzhed?
No delejte jak myslite..... ale nepovazuju to za stastne.
Písmo v chatu je stejné, jako na starém chatu. Barvy textů od lidí jsou také stejné, změnily se barvy v nastavení podle pohlaví a je trochu zesvětlená barva pozadí. Barvy by bylo vhodné dodržovat stejné napříč celým webem, nicméně netvrdím, že je nemůžeme změnit. Smajlíky zasahující do textu nikde nevidím, prosím o screenshot. Roztahaný pravý sloupec taky nevidím, naopak ho vidím na sobě velmi nahuštěný, protože jsme mezery už upravovali a všechno je na sobě hrozně namačkané. Ano, je to užitečné pro ty, kteří mají okno ve velikosti 600 pixelů na šířku. Ale jsou i lidé, co mají okno s chatem široké 1200 pixelů. Ti by pak koukali do ještě většího prázdna... Osobně si nemyslím, že je potřeba vidět v pravém sloupci co nejvíce uživatelů. Důlěžité jsou zprávy, ne přezdívky. Na starém chatu se musím hodně soustředit, abych se trefil na pidi akční ikony. Toť za mě asi vše k vyjádření o novém chatu :-)
Nápišem to za nás...nový chat je vzhledově odporný,funkčnoat a přehlednost nebudem komentovat vůbec...místo aby jste ztížili registrace kdejakému úchylovi za červeným nebo párovým nickem třeba po vzoru Aukra jak už jsme vám psali několikrát tak jebete do funkčních věcí...myslíme že přijdete o spoustu dlouholetých skalních uživatelů,ale nějak máme pocit že vás to ani moc netrápí...asi tak*11*
dovolim si citovat kus konverzace ...
oni totiž nerespektujou celkem jasný pravidla pro barvy a dávaj vedle sebe barvy, co jsou daleko ve spektru od sebe a proto se to blbě čte. njn. škoda, ten starej chat byl až na pár much super..
Proste se to blbe cte, je dulezity dat cas za pismo to je zmena k lepsimu :-D smajliky vydi v textu a dalsi problemy
čtu vše a zajímá mě názor lidí ... kdo napíše konkrétně problém, vždy napíšu ... důvod "je to nahovno" neni definující problém, pak se těžko reaguje *4*
Pavle třeba nejdou zadní kamery na mobilu. Asi 6 postřehů jsem psala před časem přes kontaktní formulář. Nikdo neodepsal ani polib mi takže netuším zda to vůbec někdo četl.
Jezis radsi uz do niceho nehrabte. Je to hnus. Co novejsi,to horsi .
No to se fakt nepovedlo asi je jim fuk ze lidi odejdou, tak hodne stesti s vybiram poplatku.
nové není vždy krokem kupředu
netuším na jakých zařízeních má to "nové" fungovat, ale mě to nefunguje
staré bylo bezproblémové na pc,
dnešní doba mobilů asi žádá větší využíváme wifi sítě
tak to asi budu muset Amíky oželet (a asi nebudu sama)
@mindinka Nový chat je tu poměrně dlouho, nemám tu od vás žádnou poznámku, že vám něco nejde ... je dobré pokud vám něco nejde, poslat co přesně vám nejde, pak můžeme případnou chybu opravit. Zatím žádná chyba hlášena nebyla. Prosím pošlete a kouknem nato.
V Safari od Apple nefunguji kamery a stale s tim nic nedelate.
Bohuzel a Safari to zatim nepodporuje, zkuste chrome
teprve ty "chyby" zacnou hlasit. Kdyz byla moznost volby, vetsina asi sla na stary chat a novy neresila, proto je zadne "chyby" netrapily (nevedeli o nich). ted uz volba neni, vsichni "musi" na novy chat a zjistuji co a jak. chapu to rozhorceni, ale teprve ted bych cekal, ze zacnou chodit podnety od uzivatelu. ikdyz se mi novy chat taky nelibi, chapu, ze chcete inovovat a jit dopredu. snaha se ceni.
@xxxxy Teď uživatelé mají možnost, moc lidí nenapsalo konkrétně co jim vadí nebo nejde. Zatím je to o nastavení a že lidé nemají rádi změny. Následná vylepšení a další možnosti se lidem budou líbit. Děkuji všem co napíšou do kontaktu nebo mě *404*
Nebudou. Nepřehledné. Kamera nejde spusti a jiné jiných se sekají. nepovedlo se. Zlatý starý chat.
Nemas pravdu. Konkretne ja jsem vedla nekolikadenni diskusi s nekym z vas, adminu, o tom, co je spatne a proc to nevyhovuje. Po mnezstvi nicnerikajicich argumentu nakonec diskuse utichla a stejne jste udelali svoje. Mozna kdybyste sli mezi uzivatele, tak byste videli, ze NIKDO o novem chatu nerika nic dobreho a ze to NIKOMU nevyhovuje.
@yaloudka koukam, na vse bylo odpovezeno. Resil se problem s oteviranim septacich oken do noveho okna "HOTOVO", pak se resilo nastaveni razeni text (zezdola/zezhora) "HOTOVO" a nakonec se resilo, zobrazovani textu z jinych mistnosti "HOTOVO" ... nevidim tedy kde je problem, toto byli konkretni pripominky a vsechny jsou zapracovany a na chatu. Kazdy si to nastavi dle libosti.
To NENÍ pravda! Nejde vypnout zvuk kamer a kliknout na dole na uložení změn není možné, je totiž vypnuté.
Proč nenecháte běžet i tu starou verzi?? Však na ni chodilo dost lidí dle toho co se psalo.
Opravdu velice neprehledny,se starym chatem se to neda srovnat!!!
souhlasím s tímto názorem a rozhodně nebudu sama kdo došel k takovému poznání
škoda že byla zrušena stará verze, fungovala bez komplikací,
nová verze nefunguje ani po nastavení, např. neodhlašuje webky ( stále se točí ikona kolečka o běhu), šeptací okno se otevře, ale nemá lištu pro zápis)
fajn by byl malý návod pro novou verzi a nebo návrat i staré verze a mít dual
Stále stejný trend a sice, vše nové je podstatně horší než to staré původní!! Uvažuji o přechodu jinam.. Stojí to tu za... Ten chat je otřesný!!!!!!!!
Plně s tebou souhlasím,většinou to tak je.Nové podstatně horší,hlavně že vykazují činnost a uspokojují si své vlastní ego.
Naprosto souhlasím se všemi předchozími připomínkami. Hned po zavedení nové verze chatu jsem adminům psal, proč třeba na novém nelze při najetí myší na nick ukázat odkud dotyčný je. Zdá se ale, že je adminům naprosto lhostejné co tu píšeme.
To bude upraveno, lhostejné to nikomu není ;)
Je vám to úplně lhostejné, nevzpomínám si na žádnou změnu tady, která byla k lepšímu.
Joli88 ty jdi tu obludnost programoval když tu zrudnost tak branis ne 😂😂
Těsně vedle, "neprogramoval", dělal jsem jeho druhou stránku. A nevím proč "zrůdnost", je to posun k 21. století, jak technicky, tak vzhledově. Stačí neodsuzovat hned nové věci *9*
je to jak od dislektika pro dislektika, ujživatelsky naprosto nepříjemné, ale jako spolutvůrce musíš hájit, chápu, jinde na padáka takový upgrade :)
A kurva, pan userexperience promluvil. To mi pripomina politiky "my vime, co je pro vas dobre a vy se koukejte podle toho zaridit".
Z tvého výtvoru by byli určitě všichni spokojeni, že? :-) Stačí navrhnout.
Ale ja navrhl - dokonce poprosil o stary chat. A nikde jsem nepsal, ze by byli vsichni spokojeni. Akorat jsem si za dob stareho chatu nevsiml zadne diskuze "stary chat je k hovnu - je treba inovace"
tak nepoprosil, i kdyz ruku bych dal, ze do nejakeho pole jsm prosim napsal
Atomová bomba je také posun k 21. st a nic dobrého nepřinesla... Zkus jiný argument.

Spíš ty napiš nějaký argument, co je na novém chatu špatné. Výkřiky, že to je změna na hovno jsou fakt k ničemu :)
Psala jsem na administraci že třeba nejde pustit zadní kamera, vždy jen přední na mobilu v chrome, je to nepřehledné. Půlce lidi na tom nejedou webku v Pc. Potřebuješ další brouku?
Nový chat tu je poměrně dlouhou dobu, všichni měli možnost ho vyzkoušet a hlásit chyby. Myslím, že jsme se fyzicky nesetkali s PC, kde by webkamery pustit nešly a pokud, tak to nepodporuje starý prohlížeč. Nepřehledné, ... to taky není argument. Mně to zase přijde přehledné. Pokud dorazí chyby, budou se opravovat samozřejmě ;)
To je jak mluvit se zdí 😂
Ještě jednou jo a pomalu.

P s a l a j s e m i n a a d m n i s t r a c i.

Na chatu je XY lidí kterým to nejde. To samé nejde zadní kamera na mobilu pouze přední o tom jsem.psala taky ale stejně jako ty mi nebyl nikdo schopný odpovědět.

Nepřehledné je to jako prase a to jsem docela inteligentní osoba.
@Dama Co se tyce kamery, odpovidano pokud nekdo psal, bylo....na starem chatu kamery nesli, jdou diky novemu chatu. Problem, proc nesla kamera, bylo, ze si to uzivatel zakazal. Mobilni tel. je v tomhle dost specificky a vse se povoluje a zakazuje, to je ale na uzivateli. Da se vse najit v nastaveni tel.
Pokud jsi psala, odpovezeno bylo na vse. Problem s pamatovanim a razenim textu, co jsi posilala, ze ti vadi, bylo opraveno. Dalsi problem nebo pripominku, kdyz se divam na komunikaci neni.

Mozna pro vsechny. Pokud vam neco nejde, napiste nam. Dekujem!*4**157*
Ok, mě nejde pustit zadní webka na mobilu. v Pc si můžu vybrat jakou chci pustit, v mobilu se automaticky zapíná jen přední bez ohledy na nastavení telefonu.

Chrome, Xperia
A ne odpovězeno nebylo :) doteď nikdo neodpověděl.
Asi jsi ani nečetla, co jsem psal. Doporučuju přečíst znovu...

Ad nepřehlednost - nevidím nic, co by na tom bylo nepřehledné, když logika se prakticky vůbec nezměnila. Vlevo zprávy, dole pole psaní, vpravo seznam lidí v místnosti. Tzn., že přehledné je to pořád stejně.
Kde tam píšeš o tom že jdou/ nejdou používat zadní webky na mobilu??

Píšeš že neznáš nikoho komu to nejde na pc. Já znám těch lidí pár 😂
Tak zase další celkem fajn stránky s tímto chatem pošlete do kopru.*10*
S novým chatem se vám to povedlo.Víte jak otrávit lidi*193**193**193*
.... a protoze vsichni chceme starej chat, na just to nevratej *22*
Nevím komu vadil starý chat ale tento je nepřehledný a o ničem.Sem chodit nebudu asi zruším i nick.
Naprosto souhlasím,už tak je to tu na prd a ještě to dokurvili tady s tím vylepšením
ale opravdu jsem např. nepřišel na možnost, jak zjistit, z jakého kraje ten či onen uživatel je, než abych naprosto zbytečně rozklikával jeho profil. Ve starém chatu byla možnost pouhého najetí kurzorem...
Kua, starý chat je v háji! se tu nevztekám, ale tohle je @Admin fakt změna na hovno *188**344*
Všechno co píšeš jde přenastavit v nastavení...
Jo. A musis si to vsechno znova nastavovat pri kazdem prihlaseni.
Mne taky víc vyhovoval STARY chat !!!
Ano souhlas dobré věci ruší, co do toho furt někdo vrtá.Fakt kocoukov ,vraťte to původního stavu.
Do historie normálně zaskroluj...
Dobry a zkousel jsi v historii neco vyhledat ? klasicky ctrl F ?
Ja rikam je to na prd.
Naprosto souhlasím! Starý CHAT mi vyhovoval mnohem víc.