Plavky

Výběr

Ahoj za dva měsíce jedu na dovolenou.V létě nosím koupaci kraťasy ale uvažuji o normalnich plavkách.Mam problem že mám menší perko .Tak nevím jestli do toho mám jít a koupit si je.Dik za nazory
Nejlepší jsou plavky utkané z úsměvu a z opálení. A co se týče menšího péra: jsou holky, které právě takové vyhledávají, stejně jako jsou chlapi, kterým se u holek líbí maličká prsíčka. Zdaleka ne všechny holky obdivují hadice o velikosti půle uheráku, takže to neřeš..Pokud ti stojí a stříká, buď spokojen.
Na pindoura sere pes, kup si neco, co se ti bude libit a ta ktery se budes libit si te najde sama :) Jinak rovnez doporucuju nepouzivat textil. Koupani v textilu je uchylka
Cau plavky jsou uz dneska hodne dobre delany...nosim silne elsticky z kratkyma nohavickama...neni problem male pero ale lidi kolem je problem...kvuli vasemu dobremu pocitu..kupte o cislo mensi velikost...spis vice barevny a kratke nohavicky...opticky to udela zkraceni nohou tim mate trisla opticky vejs a tudiz mate pindoura pod nohavickama tak ze vypada byt vetsi...nevim proc by se vam mel nekdo smat...ze ho mate malyho...koukam,ze u veci ktery clovek neovlivni tak se ukaze vzdycky nejakej blb zakomlexovanej...aby se zasmal....nojo tak ten neumi toho svyho pouzit...no
Co řešíš? Myslíš, že na tebe bude někdo super čumět? Normálně si kup slipový vlaky (nebo i uplý trenky), bude to v pohodě.
Ne "vlaky", ale "plavky", sorry :D
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Přesně, neřeš cm. Říkej že ho máš malého proto, aby ji to nebolelo *2*
Musíš ženu diplomaticky přesvědčit, že je malý, gumový, že nestojí.... aby ji netlačil, abys ji neublížil *1*
A že máš dalších 22 cm v břichu, že si ho musí vytáhnout.
Na tomto principu sem postavil svojí strategii a sem u žen celkem úspěšný *2*
Taky resim plavky něco jako boxerky .Nosí to hodně lidí nebo jsou lepší sortky?
V neděli jsi nějaké plavky koupím a hezky upnute tak doufám že až se mě postaví koukne se nějaká žena:)
Zítra si jedu nějaké vybrat.Neni blbý si ty plavky zkoušet na hole tělo?Určitě se mě v nich v kabince postaví pero
Klidne si je na hole telo vyzkousej. Pak je nicmene kup a nevracej. Tudiz vyvstava otazka, zda je vubec zkouset...
Plavky se nesmí zkoušet na nahé telo, že to nevíš?
A jak to mám udělat?to je mám navlict na boxerky?
Ne, na tepláky.....
Kde si to viděl zkoušet si plavky na nahé tělo?
Nechceš si vyzkoušet rovnou prcgumu? A pak ji vrátit zpět.

No ještě že si nejezdím kupovat plavky do Plzně *3*
a jak myslíš že si my kupujem podprsenky?: bože...
Na co plavky, vyraz na nuda a je po problemu.
Tak asi lepší nosit koupaci kraťasy tam aspoň nikdo nic nepozná když nejsou upnute jako plavky
Hele, mám taky malé kladélko, na léto kupuji na bazén do plavek vždy 20 dkg "točenaku" a vše v cajku.
Večer je sice už pistaciovy, je třeba denně měnit uzeninu *4*
Tebe žeru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musím mne ochutnat....a sem tak špatný v posteli, že to musíš zažít *4**21*
Opravdu to musíš vyzkoušet *4**3*
Ja jedine bez plavek uz dlouha leta, zkus to jednou a uz plavky nikdy nevezmes.
To bych taky rád vyzkoušel ,ale tam to bez nich nejde.
Určitě bude každá žena i muž včetně uklízečky celou dovolenou koumat jak velké máš péro v plavkách *365*
To neříkám.Jen se budu stydět že mám malou bouli na plavkách
Me by spise zajimalo, kde bych mohl sehnat nejake opravdu hezke, originalni plavky na zenu? Mate nekdo nejake tipy? At uz kamenne kramy nebo e-shop. Diky
:D no to jo ty jsou peckovy.Tak o tom budu uvazovat