Příspěvek byl uživatelem smazán.
Je to dost otravný... Bylo by fajn to vyřešit...

Dle mého názoru ten seznam zrušili proto aby nebylo vidět který správce nejvíce vyhazuje a tím pádem je největší idiot který si touto"funkcí"léčí svoje mindráky.
I tuhle variantu nekdo psal a je to i mozne nicmene to bude jen horsi vycutne te kodkoliv za ckololiv a nemas sanci se dovolat nikam.
Pokud je nekdo vyhozen a nelibi se mu to:
1) muze napsat tomu kdo ho vyhodil o vysvetleni
2) muze napsat nam do kontaktu, my vzneseme dotaz, proc byl dany uzivatel vyhozen
Ve vetsine pripadu vsak uzivatel neumi cist, protoze si nedokaze precist pravidla a kdyz nekomu napise ze je "c...k" a je vyhozen, povazuje to za slusne chovani. My samozrejme chapeme, ze se to danemu uzivateli nelibi :-) ale ...
1) muze napsat tomu kdo ho vyhodil o vysvetleni
2) muze napsat nam do kontaktu, my vzneseme dotaz, proc byl dany uzivatel vyhozen
Ve vetsine pripadu vsak uzivatel neumi cist, protoze si nedokaze precist pravidla a kdyz nekomu napise ze je "c...k" a je vyhozen, povazuje to za slusne chovani. My samozrejme chapeme, ze se to danemu uzivateli nelibi :-) ale ...
Dovolim si reagovat ne vzdy je vyhozeni koser ...
Priklad poku napisu je to sama maserka, trandak a bukwa je to konstatovani neikho nejmenji nekoho neurazim je to jen souhrn osazenstva a stejne tumas ...ban.
Proto je vhodne videt kdo vyhazuje a jak casto.
Ale je to nazor jen uzivatele .... kazdy to vidi jinak.
Priklad poku napisu je to sama maserka, trandak a bukwa je to konstatovani neikho nejmenji nekoho neurazim je to jen souhrn osazenstva a stejne tumas ...ban.
Proto je vhodne videt kdo vyhazuje a jak casto.
Ale je to nazor jen uzivatele .... kazdy to vidi jinak.
To že vidíte, že někdo vyhazuje často ovlivní vaše vyhození? Pokud píšete slušně nikdo vás nevyhodí. Stačí mě napsat do vzkazu konkrétně, kouknu se a napíšu vám jak slušně uživatelé nazývají bukwy 

Ale to nefunguje. Někdo mě vyrazí napíšu mu proč a on mi neodpovídá, nebo mě pošle do hajzlu. Tak napíšu na administraci tam nikdo neodpovída 😄
pokaždé dostaneš odpověď, takže není pravda co píšeš
Ale JE to pravda. Někdy se odpovědi nedočkám.
Jo jasně ale kolikrát za X hodin kdy už je to pase. :) nicméně nestezuji si. Jen konstatuji. A ne se vším otravuji Tebe přímo. Víš že xkrat píšu přes administraci.
To by musel byt v mistnosti neustale nejaky spravce coz treba v ero sluzbach neni ---- dalsi vylepseni chatu z dob mynulych.
Šlo o upozornění na urážení
ne pokud někomu pošlu smajlík

Také by mě to zajímalo. Hledal jsem a nenašel.
Me to zajimalo taky, protoze mi ten seznam chybi a cituju odpoved admina....
26. 2. 2019
Dobry den, cetl jsem prispevek ve foru. Rad bych vedel v cem vam pomaha vypis vyhozenych v nejakem pohledu na uzivatele? Seznam vyhozenych vidi jen vyhozený, aby videli proc jsou vyhozeni a pak spravci, kteri vyhazuji, aby pripadne vyhozeni mohli zrusit. Ostatni uzivatele vyhozeni nepotrebuji, protoze sme nenasli zadny duvod, proc by meli mit moznost koukat kdo byl nebo nebyl vyhozen.
26. 2. 2019
Dobry den, cetl jsem prispevek ve foru. Rad bych vedel v cem vam pomaha vypis vyhozenych v nejakem pohledu na uzivatele? Seznam vyhozenych vidi jen vyhozený, aby videli proc jsou vyhozeni a pak spravci, kteri vyhazuji, aby pripadne vyhozeni mohli zrusit. Ostatni uzivatele vyhozeni nepotrebuji, protoze sme nenasli zadny duvod, proc by meli mit moznost koukat kdo byl nebo nebyl vyhozen.
Psal jsem ze uzitecny kdyz uz nekdo prudi na chatu chci vedet jestli je uz vhozenej a kolik dostal. Nebo proc spravci nekoho vyhodily a jaky byl duvod.... preci nemuzou vyhazovat jen proto ze chteji. Nevim kdo tuhle novinku vymyslel ale rozhdne to neni sparavne.
Záložka "Vyhození z chatu"
Dotaz