Napadá mě možné vysvětlení .
Je dost možné že de lidem o sociální status , respektive o jejich kredibilitu .
Příklad , pokud mě zaujme nějaká osoba , kouknu na profil a jedna z prvních věcí kterou zkontroluju je záložka přátele.
Pokud i člověk nemá ověřený profil a nemá galerku ale má v přátelích x/y lidí nebo páru , tak již to že ho tihle lidi mají v přátelích validovalo dotyčnou osobu potažmo profil jako důvěryhodný . Jinak by ho přeci v přátelích neměli .
Typickým příkladem je chlap který má třeba 6 přátel , všechno jsou to supr atraktivní ženy s ověřeným profilem , tak je víc než pravděpodobné že buď je to skvělý bavič anebo milenec . Čímž u ženské populace jistě získává na atraktivitě .
Naopak pokud má ženská v přátelích 200 chlapů tak lze očekávat podnikatelku
Je dost možné že de lidem o sociální status , respektive o jejich kredibilitu .
Příklad , pokud mě zaujme nějaká osoba , kouknu na profil a jedna z prvních věcí kterou zkontroluju je záložka přátele.
Pokud i člověk nemá ověřený profil a nemá galerku ale má v přátelích x/y lidí nebo páru , tak již to že ho tihle lidi mají v přátelích validovalo dotyčnou osobu potažmo profil jako důvěryhodný . Jinak by ho přeci v přátelích neměli .
Typickým příkladem je chlap který má třeba 6 přátel , všechno jsou to supr atraktivní ženy s ověřeným profilem , tak je víc než pravděpodobné že buď je to skvělý bavič anebo milenec . Čímž u ženské populace jistě získává na atraktivitě .
Naopak pokud má ženská v přátelích 200 chlapů tak lze očekávat podnikatelku

Možná vařím z vody, ale podle mě může být důvodem, že neVIP může mít jen omezený počet Oblíbených. A pokud chce takový člověk sledovat váš profil (být upozorněn na novou galerii), tak mu zbývá navázat přátelství anebo si zaplatit VIP.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Aha, tak to jsem vyzkoušel až teď a máte pravdu. Věděl jsem o omezení pro "oblíbené", ale u přátel ne-e. Díky za rozšíření obzoru :-).
A co ti na tom vlastně tak vadí?Prostě klikni na"odmítnout"a mysli si své,více není co řešit.
Zajimave. Copak tobe tak moc vadi na tom, ze se o tematu pise? Delas to? Napriklad, ac me z toho obvinujes, precti si muj prispevek - ja si nestezoval. Zajimala me motivace a jestli podobny pristup funguje.
Na tématu mne nevadí nic,jen jsem prostě napsal svůj názor a z ničeho jsem tě neobviňoval.
Proc je voda mokra? Proc je ve dne svetlo? Protoze to tak proste je a zdejsi nadrzenci jsou jsou proste zdejsi nadrzenci ;)
Ale, pokud jste dostali jen jednu zadost, tak to jste uplne v pohode ;) Tady staci zalozit zensky profil i bez fotek a do 3 minut mas tri vocasy na fotce ve vzkazech, osm nabidek k sexu za penize a 25 zhlednuti profilu :D
Proste v duchu “silnejsi/rychlejsi/otravnejsi pes suka” :D
Ale, pokud jste dostali jen jednu zadost, tak to jste uplne v pohode ;) Tady staci zalozit zensky profil i bez fotek a do 3 minut mas tri vocasy na fotce ve vzkazech, osm nabidek k sexu za penize a 25 zhlednuti profilu :D
Proste v duchu “silnejsi/rychlejsi/otravnejsi pes suka” :D
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Zkusiš to ty? :)
Kdyby byla jen jedna, tak to nepisu.
Takhle, pokud nepotrebujes denne videt a kontrolovat, kdo si te pridal do pratel, tak co to treba ignorovat? K tomu ti pomuze bud nejaky adguard, kterym si bloknes k reklame i blok “zadosti ...” nebo proste natvrdo bloknes zobrazeni scriptem ;)
Na mobilu/tabletu v prohlizeci scripty nespustim, ale adguard funguje perfektne ;)
Na mobilu/tabletu v prohlizeci scripty nespustim, ale adguard funguje perfektne ;)
Hele, jako rada dobrá, konečně vím co mam dělat, dik. Ale odpovidas sam sobe a nepochopils, ci ignoroval to, na co jsem se doopravdy ptal. Ptal jsem se po smyslu. To jsi mi svym zpusobem zodpovedel v prvnim radku svych dvou prispevku, tak ted nechme prostor i jinym, ne?
Nic ve zlem, ale v tom co jsi napsal si protirecis ;)
Jak jsem mohl nepochopit ci dokonce ignorovat na co jsi se ptal a hned v druhe vete napsat “to jsi mi svym zpusobem zodpovedel ....” ;)
Ale jo, dejme prostor i jinym, snad tu napise nejaky nadrzenec proc to dela a proc tim otravuje ;)
Jak jsem mohl nepochopit ci dokonce ignorovat na co jsi se ptal a hned v druhe vete napsat “to jsi mi svym zpusobem zodpovedel ....” ;)
Ale jo, dejme prostor i jinym, snad tu napise nejaky nadrzenec proc to dela a proc tim otravuje ;)
Taky jsi napsal dva prispevky, jeden k tematu, jeden off-topic. V jeenom jsi sdelil svuj nazor, druhy byl zbytecny.
Stejne jako tve odpovedi ;) jedna normalni a dve off-top a tim i zbytecne ;)
Mel jsem za to, a uznal jsem, ze dame prostor zdejsim nadrzencum (ti ti stejne neodpovi proc to delaji ;) :D), at se vyjadri a bral to za vyrizene, ale asi musis mit posledni slovo. Tak ted ho muzes mit, ja to za sebe uzaviram ;)
Mel jsem za to, a uznal jsem, ze dame prostor zdejsim nadrzencum (ti ti stejne neodpovi proc to delaji ;) :D), at se vyjadri a bral to za vyrizene, ale asi musis mit posledni slovo. Tak ted ho muzes mit, ja to za sebe uzaviram ;)
Zadosti pratel
Proc?
A k cemu to vubec ma byt?
Asi nikdo z posilacu neosvetli, co?