Někdo nudaplaz biotop u chrlic?muzi,zeny páry?
Děje se tam občas něco? Třeba k večeru nebo tak?
Je to fajn nudapláž, hodně místa, dobrý vstup do vody. Ale ještě jsem neviděl, že by se tam něco dělo. Je tam převážně otevřené prostranství, takže se není moc kam schovat. A na březích okolo bývají lidi v plavkách, rodiny atd….
Já spíše hledám kam zajít a nebýt za debila
Chrlice jsou v pohodě na nuda koupání. Když je trochu pěkně a teplo, tak tam v podstatě vždy někdo bude. Ale víc bych tam nečekal.
Asi ne, ale kdyby to tu cetla prsatka co byla na Brnensky nude na Pryglu 4.9. a lezeli jsme od schodu vlevo, nabidla mi vyhled na vse, tak at napise sz 😉👌
Jinak dnes se tam bavily starsi zensky o tom, ze ted v sobotu tam byl nejaky par a zrovne od schodu vlevo tam mezi vsema cituji: sukali a vubec jim to nebylo blby. Takze zas takova nuda tak neni 😁 (upraveno)
Jinak dnes se tam bavily starsi zensky o tom, ze ted v sobotu tam byl nejaky par a zrovne od schodu vlevo tam mezi vsema cituji: sukali a vubec jim to nebylo blby. Takze zas takova nuda tak neni 😁 (upraveno)
Chodim tam celkem casto, ale zadny podobny divadlo jsem tu zatim nevidel :D Je to tu jen opalovacka nebo se to deje nekde v utajeni.
Si pamatuju, je to asi 10 let. Lezel jsem vedle tech svislejch kulu na strane nuda plaze, bylo asi 16hod prisel borec lehl na babu a opichal ji tam slusne i pres den. Je to ruzny, 10 nic a najednou pichani 😁
A tohle v sobotu jen pisu co rikaly paní 👌
A tohle v sobotu jen pisu co rikaly paní 👌
Večerní koupání je tam taky možné??
V pátek 12.7.2024 si jdu opálit zadek. Přidá se někdo???
Zítra 13.8. 2024 jdu na nuda v Brně. Potkám se tam s někým???
Ahoj. Jsem tu... Je tu taky někdo???
Diskutující mají pravdu, na nudapláže chodí převážně lidi středního věku. Ale to neznamená, že mladí tam mají vstup zakázán a nebo, že tam nechodí vůbec. Kdo jde na nudapláž jenom vočumovat nebo balit, může být zklamán. Naturismus je o svobodě. Brněnská nudapláž rozhodně takovým místem svobodného koupáni a opalování v plavkách i bez plavek je. Záměrně se zmiňuji o plavkách, protože, když tam budeš oblečený, nikdo Tě nebude vyhánět. To je také respektování svobody každého jedince. Pláž najdeš na severní straně přehrady, v google mapách to je přímo označeno jako nuda pláž, jsou tam i fotky, v mapy.cz to je pod místním názvem Osada.
Jarku, nevim odkud beres to co pises ;) ja osobne jsem tam zazil mnohokrat, kdyz nejaky “lachtan” od vody peskoval “cestaky”, ze to tam je nudaplaz ;)
A znam to i z “druheho brehu”, byl jsem deset metru od toho nechvalne znameho incidentu, kdy mlada kocka dostala pokutu za opalovani nahore bez ;) zavolala je pruderni bába v letech, v kterych se jiz chodi v jutovem pytli ;)
A znam to i z “druheho brehu”, byl jsem deset metru od toho nechvalne znameho incidentu, kdy mlada kocka dostala pokutu za opalovani nahore bez ;) zavolala je pruderni bába v letech, v kterych se jiz chodi v jutovem pytli ;)
Z brněnské nudapláže nemám podobné špatné zkušenosti.
Chodis tam casto? Jak moc preludnene to tam zvykne byt?
Cca 2x do roka. Všední den méně, víkend víc, ale nepamatuji se, že by to někdy bylo nějak extrémně přelidněný. Přes léto tam funguje stánek s občerstvením.
Diky za info! Pojdem sa tam raz pozriet a zhodnotim ci sa oplati prist znovu alebo nie.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
I některé důchodkyně jsou nadržený ale nevim jestli se tam dá některá ojet .
hacek je v tom "udrzovany" :D
hmmm, tak to kaslem na to.... keby tam bola vekova kategoria do 30r tak okej, ale toto asi ne, dik za info
to je skoda, ja by som sa nehanbil, ale tak medzi dochodcami to nebude ono
I obcas takova kategorie. Ale samozdrejme prevazne starsi lide.
Já nemám problém se přiznat v tom že bych s důchodkyní neměl problém. Klidně bych si dal říct, jenže ani ta nejde nikde najít.
Ale treba na Lhote u Brandejsa a nebo v Hradci na Opataku a na Hradku se obcas objevuji mladsi.
Tak takovou nudaplaz nenajdes. Mladi se stydej.

Nuda plaz Brno
Vite o nuda plazi v Brne?