Před hlasováním se prosím přihlaste.

Vzkazy pro amatery :-)

...

pro ty co mi napisou a zapomenou mi napsat email. Nemam pak kam napsat, tak budu psat sem :-)
Zajimalo by me jakej mate nazor na to kdyz nekdo pise verejne ze hleda nekoho na sex bez gumy..Z hlediska zdraveho sexu bych to povazoval prinejmensim za nevhodne,kdyz se podivam na statistiky rostouci poctem HIV nakazenych lidi....chtel bych vedet vase nazory..
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Starej dobre Petrik je zase zpatky *3*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Je velmi hezke jak si popsal vsechno co te trapi a jak jsou administratori a SS spravci hrozni...dam ti jednduche dve rady..1 )-at neporusuji pravidla a nikdo si jich nevsimne
a za 2)-nikdo je nenuti sem chodit..
Dobrý den, dvakrát jsem topoval svůj inzerát a nic. Penízky si to snesdlo, a výsledek žádný. Dá se to nějak reklamovat, nebo ne jak je zvykem. Nestalo se mi to poprvé. To je potom dobrý výdělek. Stalo se to taky někomu? A jak jste to řešili.
Tak až po třech hodinách se topování aktivovalo. Možná že byla někde chyba. Sice se spožděním, ale nakonec se to podařilo, tak díky za to. Ted hlavně aby to splnilo ůčel.
Dobry den,
nick superpaar zneuziva me osobni fotky a videa bez meho souhlasu, na videich je videt muj oblicej, muzu pozadat o jejich stazeni? Dotycny nereaguje. Predem dekuji za pomoc.
Chcel by som požiadať o vymazanie mojich galérií fotiek s osobných dôvodov dík za pochopenie.Kavasaki222.
fotky sa mazu vlavo v polozke fotky/zrusit galerie
Jsem jedinej, komu přijde divný, že tady admin byl naposledy v roce 2005?
zjistila jsem,že někteří muži tady vytahují nicky amatérek na jiné portály a diskutují tam nechutně,kdo ji měl a jaká je a doporučení,vsouvali to mezi diskuzi, doporučení bordelu.,privátu atd.,i když se mě to netýkalo,tak tam hnusně mluvili o vzhledu jedné amatérky a napsali i její nick,tak jsem si ho tu našla ,a ta holka tu má galérku ,a je uplně v pohodě, hezká ženská,a na galérku tu má samou chválu,jen aby dělala další galérky a jinde se sčuchnou a pomlouvají vás,což se mi nelíbí.Tak jen at víte všichni,co jsou tu i za borečci,fakt hnus
aHOJKY MAS PRAVDU I MNE SE TO NELIBI A TAKE TO ZE SI TU DELAJI Z NAS SRANDU JA JSEM ALE NA TO PRISLA A RADA BYCH UPOZORNILA ZENY A HOLKY POZOR NA TAKOVE LIDI MELI BY SE STYDET KDO SE TU VYSTAVUJE A NEBO CO DELA JE JEN CLOVEKA VEC ...NATALKA
A to považte, že vás určitě pomlouvaj i sousedi v hospodě. Takovej už je holt život, není na světě naháč ten, co by se zalíbil lidem všem.
ahoj chci zrusit galerii pod cislem 464454. mam tam fotky i s oblicejem,ktere uz tam mit nechci skrze doterne komentare od muzu.proto zadam o jejich smazani.diky
Prosím o zrušení všech galerií děkuji milackovebi
není to náhodou taky v menu?
A narozdíl od textů, tkeré se nemažou, ale jenom se skrývá link na ně (takže pokud link na smazaný text mám odložený, mohu do něj psát i po "smazání", což je někdy velmi zábavné :--), cizí galerie po jejich smazání už nevidím.
dobrý den chtěla bych zrušit nick: milackovebi,půjde to??? děkuji za odpověd.
Projdi si menu, je tam na to volba. Zadáš požadavek, po pár hodinách ti přijde autorizační kód, tím to potvrdíš a je vymydleno. Automatika.
podle ceho vybirate adminy..nebo jak je mozne se jim stat..asi blba otazka ale me to zajma pac nekteri admini mi nevyhovuji a divim se ze prave oni se jimy stali....?
admine,prosím tě.můžeš mi smazat galerii565144,mám jí tu dvakrát.díky
ot69 prosim o zruseni mych galerii. moc dekuji olapackova@seznam.cz
zapomela jsem napsat emai tak ho ted posilam olapackova@seznam.cz dekuji
prosim o zruseni vsech galerii. dekuji ot 69
hojky admine .-) není náhodou v plánu nějaký srazík o víkendu v Praze??? díky za info enn1
mám problém s tím, že příspěvky ve forech nejsou řazeny dle data. Nešlo by tím něco udělat?
Dík
Jarda
takytaky@centrum .cz
Porád te mi:Chci si koupit holčičí mini plavky,a mini tanga,Ale nevím kde.Neví te nakej servr,kde by to bylo.Děkuji za odpověd.

no co za prvé bych si s ním pohrál ajak dojde k tomu tak tě přejdou na tyto pičoviny
Ahoj chci se zeptat chtěl bych se nechat lékařsky změnit na holku.Ale nevím kde se to dělá,a ujakýho lékaře.Potřebuji poradit.
bohuzel tak to nevim:( takze s tim ja vam moc neporadim.
Prosím můžeš nám opravit v galerii SČ za střední Čechy? Vůbec nám nedošla záměna ze severními Čechy a my jsme kousek od Prahy... :-) Moc Díky
-
-
-
-
-
-
-
Boh uzel nevim NICK :(
Dobrý den. Jen mám takový dotázek. Mám hodnocení galerie 1,03 a mezi nejlepšími se nepohybuji. Jak to? Děkuji Vám za odpověď a přeji prima pracovní nasazení .-)
-
-
-
-
-
mate galerii starsi 1 mesice, po mesici se sada automaticky vyrazuje z top sady
.. známek zs galerie - chtěli jsme se zeptat, jak ho počítáte, připadá nám vysoký, když si ho spočítáme z našich pěti galerií, vychází nám cca 1,6 a ne 2,06 jak uvádíte vy v našem profilu. Děkujeme za případné vysvětlení - mějte se D.a H.
-
-
-
-
-
prumer v profilu se pocita ze vsech galerii :-)
Hergot už si to oprav!VZKAZY,to co tam je je ostuda!
Možná se ptám na blbost, ale proč jsou v něktrých galeriích reakce návštěvníků modré a v některých bílé? Má to nějaký význam? A pak jsem se ještě chtěl zeptat, jestly má nějakou váhu ověření fotografií na známkování. Předem moc děkuji za odpověď. S pozdravem Lukáš.
-
-
-
-
Nevim proc lidi pisou jak pisou :( Bohuzel ovlivnit to nemuzeme. Jinak co se tyce certifikace tak overena galerie ma vetsi sanci dostat lepsi znamku i lepsi celkove hodnoceni...precijenom je tam jiste ze jsou fotky prave a ze jsou toho kdo je tam pridal.
mam dotaz. Jak je mozne, ze clovek, ktery tu nema galerii ma v osobnim nastaveni v rubrice dal/dostal pocty i v casti dostal. Jak je to mozne, kdyz zadnou galerii tu ten jedinec nema? Dik za odpoved. Jinak taky dik za vasi praci, snahu a cas, ktery tomuto webu venujete! :)
-
-
-
je to mozne protoze se do znamek pocitaji i zrusene galerie, takze je mozne ze dany clovek mel galerie a pak je vsechny zrusil :-)