Ženy a druhy ptáků...

Jaké péra se vám líbí nejvíce a jaké nejméně?

Zajímalo by mě jaké péra se líbí ženám a nemyslím tím velikost ale vzhled,tvary,barvy atd. ?? Táké mám typ kundiček které se líbí a které ne ... tak jak je to u vás ?? *18*
Ja moc nemusim hodne silna pera. Miluju hluboke koureni a analek a na tyto hratky je to takove.. no, asi ne moc prakticke.*327**1*

Ahoj, kdesi jsem četl, že dokonalý penis je jako Phelps vylézající z bazénu. Jestli autorka tohoto přirovnání australana znala osobně... hmm
Příspěvek byl uživatelem smazán.
A vy jste kokotovci z rodu nevtipnych *3**52**22*
Ale pri oralnom sexe je to pekne, v horsich pripadoch rozhodujuce :) Zazil som tak skaredu kundu, ze som ju odmietol oralne uspokojit -_-
A pytel jak visící? Ať se nelišíš *3*
Proste, kazda/y ma rad jinaci a stejne je to hodne o tom, ke komu je pripoutan...
Stejne s kundickou, vic zalezi na obalu.
Kazdy jsme jiny a to je krasne.
Tak a teď podle me, 30 lete zeny.
Zahnuty v erekci nahoru smerem k brichu, idealne mensi rekneme 12 - 15, oholeny tak akorat strniste, koulicky uplne oholene a pytel pevny, mensi ne vysici.
15 je podla ženského ponímania menší?
Zase ten tvrdě visící pytel *3*
Proč ženy opakovaně nemohou pochopit, že nám pytel tvrdě nevisí *1*
Já snad chodil do jiné školy a mám asi jiný pytel *3*
Nekomu visí hodne dolů, nekdo ho ma proste mensi a jakoby pevnějsi potom vypada. Nevim co sem tahas skolu a snazis se byt za kazdou cenu vtipnej
vasek-kacka - kouknou, pokud neovládás svůj mateřský jazyk a ideální pinďourek je pro tebe 12 cm, jak si napsala, tak musíš na ZŠ kde je tato velikost u chlapců zcela běžná a rovnou se místních kluků zeptej, jaké i/y se píše ve slově visí.
Oni to bude jistě vědět, na rozdíl od tebe...
Potom už tady nebudeš za blbku co píše že pytel vysí *3**2*
Panejo ted jsi mi to nandal chlape. Takže podmínka tady je dobře psat a mit rada velky pera? To sorry ze nesplnuju.
Na velikost péra kašlu. Snad máme oba stejný mateřský jazyk, tak by ta psaná forma měla mít určitou úroveň.
Tohle není portál milovníků jazyka. To jsi tady trochu špatně...
Aha, špatně, že mne to hned nenapadlo....
Tak budeme psát tak, ať ostatní bolí oči?
Úžasný argument, jak omluvit vlastní hloupost *2**3*
Má pravdu klobáska, to kurvení jazyka mne taky štve!
Klobáska *3**3**3*
No uznej, to hanobení češtiny, to je tak něco strašného.... *385*
Nevíš co pěkný. Když borcovi vysí koule, je to příjemný na hraní a je příjemný cítit jak při sexu o tebe pytel plácá..
No některým partnerkám to vadilo jak pytel plácá o zadek
S tím pytlem jediná pomoc, když se chlap bojí,tak by se měl scvrknout:)
Jo teď bude teplo, dobrá rada a pytel ke kolenumz,no šukec nebude:)
Vlastně pravda,ale bude pak funkční?:)brrr
Nevím co je pěkné a už to ani nechci vědět. Totálně sem rezignoval na téma visící pytel *3*
Protože je to marné, je to marné, je to.... *2*
Od zeny pripinaci tak 16 cm a do obou direk
Mě osobně se líbí:
Úplně vyholený penis i pytel.Žalud musí být širší než tělo penisu a né špičatý-mám ráda takovou (bambulu:) Délka penisu je důležitá a to minimálě 17.cm. Mám ráda když má chlap vytahaná varlata a pěkně mu koule vysí.
Tak myslím ze vzhledově se líbí každému jiné pero :)) a délka si myslím ze je ideální takový ten střed 17-18 Cm a tu mám i já *2*
Obvzlast kdys visí tvrdě, že *4*

Nooo, 17 cm, to nejsi žádný troškař *1*
Občas se tady na chatu vidí dokonalý krasavec¨('péro). Třeba apricorn68
Ještě tak aby to kladivo bylo jeho *1**3*
Fotku z netu si na profil může dát každý. *24**24*
Můžeš se na něho podívat na chatu, když zapne webkameru. Na kameře vypadá ještě lépe*2*
Za mě by pero mělo mit hlavně hezkého žaluda takže zadnej špičatej a žádná taková přeteklá bambule... dal mi přijdou hrozny ty zarudlý péra a ty světlý s tím fialovým žaludkem taky děs ... žily jsou naopak pěkné a hezčí mi přijdou tmavší péra *52*
A ty co maj ty dlouhý predkozky co když mu to stojí jsou zarudly priskrceny pod žaludem taky nic moc k pokoukani a co hygiena taky asi žádná sláva *1*
Náhodou dlouhé predkozky jsou také fajn. Mě třeba baví a dráždit penis a pozorovat jak se staví a jak se žalud pomale klube ven.
Některé to baví, u některých z nás to už nejde
nemam predozku ako bola opisovana vyssie, ale paci sa mi pozorovat to iste :)
Třeba mě víc vyhovuje objemnější než delší.
Mojí ženě je to prý jedno jak je velký. Prý víc záleží na tom, aby byl pořádně tvrdý. Zažil jsem s ní pár trojek a na opravdu velkém péru (přes 20 cm) ještě neseděla. A já bych jí na takovém rád viděl jezdit. *22*
Ujde, k dokonalosti je ale moc"zavřená"....
Ale celkem ucházející číča *4*
Také mám typ kundiček :-) Mě se třeba nelíbí když z ní leze poštěvák a vůbec když ta kundička je taková jako rozjetá (nebo vyjetá?)
Máš pravdu. Už sem to tady psal. Tvar a vzhled kánoje je pro mne velmi, velmi důležitá veličina. Myslím pro vztah, ne pro jednorázovou akci.
Prostě si na tom hooodne zakládám.
Za mne rovny, neoholeny. Bohuzel presnou ideu perfektniho penisu nemam :)
Rovný, neoholený, to beru. Ideální parametry.
Ale zahnutý nahoru, i když sem "jen" muž, působí to na mne odpudive, nehezky. To samé obnažena jahoda.

Mne se líbí ten můj kámoš. Musí, jiného mít nebudu *3*
Doteď si měla jen můj zájem, nyní to rozšiřuji i o zvědavost jak vypadala předkožka tvého prvního borce. Doufám že ne jak kůže na okna *4*

Musíš mi o tom někdy povypravet *2*
Čili nick harmonika *1*
Tohle je bohužel věc co chlap moc neovlivní. Resp. vůbec. Co dostane, to má....
Rok? Není to dlouhá doba na vztah s debilem? :)
V tom případě to byl opravdu debil.
Super díky za info *52* takže ty růžovky co se tu objevují nebude tvé gusto