Zdravím, máte někdo zkušenosti se saunou David? Nikdy jsem v gay sauně nebyl a tuhle mám kousek od práce.
Příjemný ne moc velký podnik. Sauna, pára, 3 kabinky, gyn.křeslo, bar. Klientela spíše středního a vyššího věku.
Ahoj, do Davida se chystam. Podle recenzi je to misto v pohode. Jeden clovek psal, ze tam na nej byli az moc ulisni, ale tak s tim se asi musi na takovym miste pocitat. Vsichni jsou tam v rausi.
Taky mám v plánu tam někdy zajít. Musí to být super, hodně ptáků a nadrženců.
Presne, uzit si vzrusujici nahotu, kdy se clovek muze bez okolku kochat a po dohode vic :)
Jo, to chci zažt! Koukat na krásný ptáky a užívat si!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
n tam muže protože neni žena je Transvestita
....tam jsem ještě nebyl...kdybys chtěl nějaké info o Labyrintu, není problém...:)
Je v těch bukvicosaunách taky větší teplo?
Myslím že tam je tak horko až se jim z prdelí kouří.
Potřebujou tam vůbec k něčemu ty kamna???
To by pak měla být lesbosauna ne :)
Já teda jediné místo kde jsem zažila spolu 2 muže byl Bunkr v té wellnes zóně.
Já teda jediné místo kde jsem zažila spolu 2 muže byl Bunkr v té wellnes zóně.
Ahoj ne
šla bys se mnou do Bunkru 17.10 ?? je bi párty
Gaysauna je jen pro muže.....Možná, kdyby se nějaká lesbička chytla podnikatelského záměru a otevřela v Praze lesbosaunu, že by to mělo úspěch. Ale o žádné lesbosauně jsem nikdy neslyšel....
To mě také je divné, gay sauny jsou normálně v provozu, ale lesbo sauna žádná. Já navštěvuji gay saunu Bonbon ve Vršovicích ač jsem bisexuál, zajímalo by mě jestli by se uchytil podnikatelský záměr bisex sauny. Ženy i muži by si užívali kromě saunování taky sex každý s každým.
Na stránkách jedné z nich píší: "U baru lze objednat...bla...bla..., zejména lubrikační gely." No, já teda nevím, ale pokud jdu do sauny, tak potřebuji spíš sprchový gel, ne?!
Tricho...pojd se mnou do té bukva sauny 

Pomůžeš mi zamaskovat erekci
Budeš mít tu výhodu, že ti tam kromě mne nic neudělá
Pomůžeš mi zamaskovat erekci
Budeš mít tu výhodu, že ti tam kromě mne nic neudělá
Ahoj. Jen ze zvědavosti, slyším to prvně, co vše se uvnitř provozuje?
Mysleno jen na to co souvisí s gay. Díky
Mysleno jen na to co souvisí s gay. Díky
V prvé řadě je to normální sauna se vším všudy.…..většinou několik druhů saun, pak výřivka, sprchy, parní kabina, pára,....odpočinková zóna....a k tomu třeba projekce erotických filmů s gaytématikou, samo i bar s občerstvením….Každá gaysauna má svoje specifikum - mrkni na net, každá má svoje webovky.
"Vstupné 330,- Kč
Mladí do 24 let 230,- Kč"
Asi to tak úplně normální sauna nebude...
Mladí do 24 let 230,- Kč"
Asi to tak úplně normální sauna nebude...

Pražské gaysauny
Do které chodíte a která je podle vás NEJ?