Dnes sauna Olomouc, kdo ma take v planu?:):)
Ahoj pěkná sauna je 4comfor v Brně :-)
Nechce někdo zajít ve vyškově samotnému se mě tam moc chodit nechce
Svez se MHD a nebudeš sám......................
Ahoj. Přidá se někdo dnes po desáté do Čestlic?
V tomhle vedru jit jeste do sauny ?
Zítra dopo jdeme do Butovic, jde nějaký pár?
Nechce někdo zajit ted dopoledne Butovice ?
Občas v Praze chodíme. Pokud se najde starší pár na spolecne zážitky saunování má zcela jiný naboj.
V Plzni na Roudnou do soukromých saun. S kámoškou si jí pronajmeme na 3 hodinky a jsme tam sami. O nějakých sexuálních aktivitách přímo v sauně při 90 °C silně pochybuji. V odpočívárně je to lepší.
Sauna super, hodne to pomaha na unavu a jako prevence sezonních nemocí. Dřív jsme chodil do Saunie, nebo do Podolí v Praze. Teď preferuju spíš Sauny Wellnes typu, kde se lidi míň stydí a dá se i velmi dobře pokecat a pobavit se. Sauna ve dvou a více je daleko příjemnější.
Sauna v jednom nuda, dva jsou základ, více je lépe :-)
ahoj a kdy nas pozvete? :) radi prijdeme
No jo, ale nikdo z mých znamých do sauny nechce :-D
Máme sudovou saunu na zahradě, to je teprv paráda když se to sejde :)
Ahoj, chodím sám.... Nejradši Saunia Ostrava.... Ale kdyby se našel nejlépe nějaký ženský doprovod, nebyl bych proti ;)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
mně přijde nejlepší hotel Step, je tam 7 saun, fakt pěkné. Chodím každý týden.
No jak uz je venku teplo, clovek nema takovou potrebu se prohrivat.
Přitom v létě je to ideální, když se chceš začít otužovat tak ledový bazének má smysl. A vydrží ti to až do zimy.
pokud se v lete chodis normalne koupat tak tim saunu co se tyce otuzovani nahradis.
Též chodím, zrovna nedávno si to tam rozdával jeden pár... Byli skvělí, přidala jsem se a osazenstvo se koukalo a nikdo neodešel 😊, ledou sprcha byla luxus
Fakt jo? :-D tak to jsem jeste nezazil :-D asi to bylo fajn zpirijmneni :-D
V tom vedru? To jsou spis takovy fantazie :)
Taky si to v tom vedru neumim moc predstavit :-D max nejakej oral :-D ale nejaky bušení je o infarkt
Ahoj a nesla by si nekdy s nami?
Ahoj rád bych ti udělal doprovod do super welnesu kde se dá i cokoliv podniknou a nebo jen krásně relaxovat. Stačí se domluvit pokud bys měla zájem.
Sukat se v saune da.. Mam to odzkousene. Clovek musi byt vytrenovany, pak vydrzi podstatne vice. Ja chodim trikrat tydne...
Jinak k tematu. Ve Varech jsou vyborne sauny a celkem i cenove prijatelne. Nejradsi ale jezdime do Nemecka - vyborne jsou Sibbylen Bad tesne u hranic. Dale pak doporucuji Erding u Mnichova. V Praze je pro me pohodlna sauna Axa v centru...
Jinak k tematu. Ve Varech jsou vyborne sauny a celkem i cenove prijatelne. Nejradsi ale jezdime do Nemecka - vyborne jsou Sibbylen Bad tesne u hranic. Dale pak doporucuji Erding u Mnichova. V Praze je pro me pohodlna sauna Axa v centru...
Tak to jsem na tom uplně stejně :-) a kam na severu chodíš?
Za navstevu urcite stoji sauny v tropical-islands v Nemecku, Jsou pekne udelany , mam rad ten otevrenej prostor pod tou obrovskou kopuli. Cesta je tam celkem prijemna. Na rodinnej vylet idealni. Da se tam prespat od lehatka po chaticku, vecer pro dva docela romantika.
Miluji saunu v Praze aqua palac
A kde si bylav sauně? :-) ja chodim do saunie.
Jo ochlazeni po nahřáťí v saune je masakr :-D vždycky skočim do edového bazénku.
Jo ochlazeni po nahřáťí v saune je masakr :-D vždycky skočim do edového bazénku.
Privátní jsem jestě nezkoušel :-D ja chodim sam a zatim jsem neašel partaka na saunování :-) a sam do privátní ne divný :-D
Ale taky jsem se poprvy bál, že to semnou švihne, ale uplná pohodička :-)
Překvapilo mě jak jsem byl potom uvolnenej a nic me nebolelo :-D
Ale taky jsem se poprvy bál, že to semnou švihne, ale uplná pohodička :-)
Překvapilo mě jak jsem byl potom uvolnenej a nic me nebolelo :-D
Sauna ?
Saunování
Máte rádi saunování?
Chodíte sami nebo s nekým?
A kam neradši chodíte?