Zkus napsat do Bravicka.........

Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jsou různé ženy, manželka nekouří, měl jsem milenku a ta ráda polykala, snad i víc než šukala. Další kouřila, ale polykala jen výjimečně. Takže když nechce, tak ji nenuť, když chce tak si to užij.
Tak děvčata, je váš.... 

Ted tě roznesou jak poštu

Ted tě roznesou jak poštu

Kdo kouří z lásky… polkne.
Kdo kouří pro sex… vyplivne.
Kdo chce udělat dojem… kloktá
Čili asi tak
A doplňuji, kdo chce z orálu vztah, udělá bublinu
Kdo kouří pro sex… vyplivne.
Kdo chce udělat dojem… kloktá
Čili asi tak

A doplňuji, kdo chce z orálu vztah, udělá bublinu

Nechcete mít skvrny na potazích v autě. To je celý.

To mě bylo vždy úplně jedno jestli partnerka polyká. Pokud nechce, tak ať to nedělá. To je její věc a dokážu se bez toho v pohodě obejít.
Mauze, nelakuj nás, dle tvých příspěvků ty ani nešukáš, natož, aby ti ho ještě nějaká kouřila 
Je zajímavé, že z každého vlákna, které založí PravýProfil, se stane povedená taškařice

Je zajímavé, že z každého vlákna, které založí PravýProfil, se stane povedená taškařice

No vidíš,nešukám, žádná mě ho nekouří a přesto žiju

A proč by měla partnerka polykat tvoje semeno? Nechápu proč většina mužů pořád tohle po ženách vyžaduje!!! Vám chlapům by se taky líbilo když by vás někdo nutil polykat semeno?! Já nepolykám, nepolykám protože je to hnus! Vždyť se můžete vystříkat na zem!
Nenuťte svoje partnerky polykat něco takového slizkého a nechutného jako se semeno!Nechápu proč to pořád chcete,aby to někdo polykal!!Sami to neděláte a po partnerkách to chcete!
Nenuťte svoje partnerky polykat něco takového slizkého a nechutného jako se semeno!Nechápu proč to pořád chcete,aby to někdo polykal!!Sami to neděláte a po partnerkách to chcete!
Verrunka třeba při lízání z kundy furt něco teče a nereptáme že nám to vadí.
Mno, ať si tady každý polyká nebo nepolyká co chce, ale ty už ty své moudra raději taky nešiř...
Proc je vlastne potreba to polknout to ma byt dalsi stupen podrizenosti zeny muzi?
Vytriknuto uz je, orgasmus probehl tak k cemu?
Vytriknuto uz je, orgasmus probehl tak k cemu?
Vy tak můžete poučovat o ohleduplnosti!
Docela dost zenskych ani nekouri.
to razeni prispevku je tady fakt naprd.
A proč pořád stojíš o to polykání??!! STEJNĚ SE VYSTŘÍKÁŠ A KDE SKONČÍ TVOJE MRDKA JE UŽ JEDNO. OGRASMUS PŘEŽIJEŠ TAK I TAK!
Pravý profil: Vrať se zpátky do školy. Tam možná zjistíš že přirozené místo pro ejakuaci je pochva ženy a ne ústa ženy! Máš to trochu pomotané. Pokud muž neví že semeno patří do pochvy a chce aby žena jeho semeno polykala a tvrdí že je to přirozené, tak u něho není něco v pořádku.
To že mám sexuální zálibu sperma,ještě neznamená že ho ráda lolykam!! A jak vidíš, tak více žen tady s tebou nesouhlasí!

ok.dám ti ochutnat moje chcanky,taky je to přirozené 

Beruska,tak proti ženským chcankám vubec nic nemám a čůrání do pusy se mi líbí.
jasně,každý má rád něco jiného,ale zakladatel vlákna bere polykání sperma jako ženy povinnost.debil
Souhlas, já jsem třeba vcelku perverzní , mám rád kde jaké experimenty... Partnerka nepoliká ... No a co, raději budu hledat společnou cestu, než ji do toho nutit... Vždyť je tolik možností...
V sexu přece žádná povinnost být nemůže.Sex je zábava a pro to v něm zůčastnění dělají to co je jim příjemné a ne to co musí.
Beruska69.Naprosto souhlasím. Já až půjdu na velkou, tak mu dám ochutnat i mou stolici...Také je to přirozené.
Verunka- přesně tak,a popřát dobrou chuť! 

Měl by jsi ty své pohádky vymýšlet pořád stejně. Tady jsi nedávno psal, že se to milenkám ekluje, dnes že jsi nikdy nepotkal žádnou co by s tím měla problém.
PravyProfil
PravyProfil
před 20 dny
Ahoj.
Mám takový problém. Při vzrušení se mi tvoří nadměrné množství preejakulátu.
Proč je to problém? Když ho vytáhnu ve ztopořeném stavu a táhne se od něj dlouhá lepkavá šňůra předmrdky, občas se toho některá zalekne a ekluje se ji to olíznout.
Další problém: v létě jezdím naostro bez spodního prádla a když třeba sedím v kraťasech ve veřejném dopravním prostředku, koukám na nějakou vedle sedící ženu, která se mi líbí, tak mi při ztopoření slintá a občas zůstane na sedátku něco, co připomíná stopu slimáka.
Kdyby šlo o pár kapek, tak to neřeším, ale mi to z něj teče vydatně. Dá se to nějak řešit nebo se s tím musím smířit?
Díky za konstruktivní diskusi.
PravyProfil
PravyProfil
před 20 dny
Ahoj.
Mám takový problém. Při vzrušení se mi tvoří nadměrné množství preejakulátu.
Proč je to problém? Když ho vytáhnu ve ztopořeném stavu a táhne se od něj dlouhá lepkavá šňůra předmrdky, občas se toho některá zalekne a ekluje se ji to olíznout.
Další problém: v létě jezdím naostro bez spodního prádla a když třeba sedím v kraťasech ve veřejném dopravním prostředku, koukám na nějakou vedle sedící ženu, která se mi líbí, tak mi při ztopoření slintá a občas zůstane na sedátku něco, co připomíná stopu slimáka.
Kdyby šlo o pár kapek, tak to neřeším, ale mi to z něj teče vydatně. Dá se to nějak řešit nebo se s tím musím smířit?
Díky za konstruktivní diskusi.
Já myslím, že je to ten samej člověk, co tu před časem prudil s mikropenisem, jistě si na to pamatujete. Styl psaní je úplně stejnej 😁
Hele princezno píšeš strašný sračky :))
Tady se to zas řadí. Odpověď SubPrinci alias fake profil.
Polykání ejakulát je přirozený proces?
Kde jsi na tom byl?

Gezoll
Zas máš moc utažené koule a nedokrvuje se Ti mozek. Povol úvaz, třeba Ti to pak dojde.
Zas máš moc utažené koule a nedokrvuje se Ti mozek. Povol úvaz, třeba Ti to pak dojde.
Odmita polykat
Co s tím?