Ahojky, a vieš že áno . Moja je hneď vlhká ako začnem s inou, a hneď si užije, s ním....
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Mňa táto predstava vzrušuje ale ešte viac keby mňa niekto sukal ahoj by pozeral len či jemu by sa to páčilo?
V trojke zistis....je to vzrusujuci pohlad...ale musi byt bisexual...uzijeme si potom vsetci traja
Tak akoje tu pisane,skus sa ho opytat,nemusi byt sex okamzite,mozno pofajcit niekoho,pohonit
Sa ho opýtaj, čo on na to
.
Jasne ved je to nadherne ked sa moju tak pozeram,a myslim ,ze toto nas este viac zblizilo
Vzrusuje veru velmy treba to skusit
Viem si predstaviť požičať naozaj kadečo. .... Ale jediné čo sa nepožičiava je AUTO a ŽENA. Niečo iné sú fantázie. Tam si to predstaviť viem dokonca veľmi vzrušujúce predstavy sú to, až búrlivé. Ale v realite sa držím čo som napísal. Auto a žena sú veci ktoré sa nepožičiavaju... Skôr alebo neskôr môže byť z tohoto vo vzťahu vážny problém a stojí za zváženie či chvíľkové vzrušenie za to stojí
Veď ide len o sex a nie je to láska. Život si treba užiť a nie žiť v klietke
veľmi správny názor a pohľad na vec, aj my si užívame a nemáme problém...
Ahoj jasné že vzrušuje ale ja by som chcel tu moju z inim vydiet bohužiaľ už nie sme spolu
Ty si cuckqueen? Strašne ma to vzrušuje...
16.11. Stvrtok Bratislava sauna Expert?????????????Kto chce mrdat poslusneho zmrda ako kurwu ????mozete aj viacery naraz ako sa vam bude pacit.
Moju partnerku to vzrušuje a často praktizujeme je to prenu mega vzrušo
ano.. pozrela by som si to.. bolo by to zaujímavé
Moja by zase radšej išla si ženou do trojky.
MMŽ trojka je super vec a ja mám to šťastie, že si to myslí aj moja žena.
Ja by som to tiež skúsil len neviem či aj moja priateľka 🤔
Dopriali sme to tiež pár ženám, myslím MMŽ
Neviem, ale rad by som mal taku co mindopraje taky bonus 😁😁
Užije si to teda ona aj ty… aj to znie dosť dobre 😉😁
Je to super sexy vzrusujuce mam to rad
toje moj sen aby isla inimy muzmy

toje moj sen aby isla inimy muzmy
Ja som chcel ex manzelke dopriat raz som jej navrhol ze si moze sexnut s inym ale chcem byt pri tom a ostal som za debila ked to odmietla
Mne sa poslednú dobu stáva, že mi v posteli pripadne heterák, ktorý ma doma ženu/manželku ktorá o tom vie. Je nádherné počúvať ako ju to vzrušuje a pri tom je v mojej posteli
To čo tu točíš za hlúposti? "Heterák nikdy nepôjde do postele k,, teplému" lebo logicky to nieje Heterák, iba si z nejakého dôvodu.... pravdepodobne frustrácie, či už výchovou, alebo náboženským presvedčením "ospravedlňuje svoju identitu, ktorú musel roky skrývať a takto mu to vyhovuje, však je tu takých plno, stačí občas pozrieť inzerciu..... som hetero, ale mám chuť na muža
Môže niekto napísať, nemám rád špenát, lebo ma z neho naťahuje, ale niekedy mám naň neskutočnú chuť??? Odpoveď na to je jediná, že v dannej veci klame, nejdem sa ospravedlňovať za objektivitu, pekný deň
Igor, si to Ty?!
Aj ja by som požičal svoju....
Však si slobodný...koho by si ponúkal
Moja to chce tiez hladame niekoho na vymenu
Veď je to nádherné,my sme to zážili aj v aute
Mňa to strašné rajcuje že si honim kokot aj celú noc
ja ked som pozeral ako si to moja užíva s mojim kamošom,tak som vystrekol bez toho aby som sa dotkol kokota,hádam po troch minútach.a kým dotrtkali ta som si pri pohlade na nich ešte 2 krát vyhonil.
Mám úplne rovnakú skúsenosť . Bolo to neskutočne
Mňa to strašné tancuje a neviem sa toho nabažiť
Túžim po tom ale moja žena to odmieta
Kecate ako vsetci na amatetoch
Motorova pila a žena sa nepožičiava.
Nám sa to páči potom máme na seba ešte väčšiu chuť na seba máme už skúseností. Preto hľadáme pár na kamaractvo a sex.
Osobne si vymieňame partnerov a je iba pozitívum v partnerskom vzťahu. Je to je len sex a sexom sa utužuje manželstvo, keď niečo pochytíš pri sexe s iným . Som menená medzi chlapmi a vyrušenie je mnohonásobne väčšie. V malý okamih som premočená, čo mam pri manželovi po istom čase
zažil som, asi po roku ako sme sa rozišli sme sa spolu s jej novým frajerom stretli na festivale v stanovom mestečku a bol to jeho naápad že či sa nechcem pridať a keďže viem aká je sexy tak som neváhal, jej sa to moc nepáčilo lebo sa na mňa hnevala ale "dokončili" sme všetko poriadne :)
áno,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

A našiel by sa nejaký par na východe PO KE A okolie?? Rád by som niekoho takého spoznal
V chorvatsku ma domaci zavolsl k nemu, ze by chcel vidiet ako mu vysukam zenu. Tsk som mu to predviedol a chcel to potom kazdy dem
Kam to chodíš do chorvátska? 😀
Je to skvelé, nech si každý užíva.
Ano, vzrusuje ma to veľmi, uz som to zazila a stale vyhladavam. Vyber ale musi byt len na mne, a idealne ked sa mozem aspon pasivne zapojit (podla preferencií dotycnej)...
Chcel by som to raz skusit..laka ma to
mňa by vzrušovalo sexovať s Tebou

. partner by sa mohol pozerať
mňa by vzrušovalo sexovať s Tebou

. Tvoj partner by sa mohol pozerať
Mňa muž dotlačil do stretnutí s jedným borcom z fitka kde chodíme a teraz je to medzi nami naozaj lepšie čo sa týka sexu. Nechcela som najskôr ale on neustúpil . Že ho to vzrušuje a chce aby ma šukaval. Teraz si sex s ním užívam a doma nám to klape. A nie je iba jediný
,, kamoš ,,
Aj ja chcem nájsť podobný vzťah
Rozhodla si sa správne,život si treba užívať a nie len prežívať.
Pekne vzrusujuce, tiež by som chcel
Mna poziciava moja casto a musim robit co mi kazu
Mna hej...a uz som to aj v minulosti skusil
Mňa , nahovárala som moju kámošku do trojočky ale skôr som chcela zažit zvrušenie ako môj mužiček jazdí v jej nadržanej pipinke, len škoda že kámoška nechcela bola viac prekvapená ale dúfame že raz si to rozmysli a pridá sa.
Je to neskutocny pohlad ked vidis na svojom partenerovi vyraz v tvari plny vzrusenia a slasti ako si to uziva. Ked som ho pri tom videla on nevedel a ani nevie este
No mna by to vzrušovalo ale moja nechce s iným :(
Aka tvoja?😆prava ruka,či lava?
...možno slabo presvedčuješ...
ja som zazival to iste - cielene hladam zeny co mi nasadzuju parohy a zboznujem ten pocit ponizenia a vzrusenia zaroven - je to super !!!
........ Takych je nas tu viac :)))
ano je nas viac ale je problem najst tu zenu na toto lebo kazda druha sa tvari ako svätica :-)
Krasa😃 krrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssaaaaaaaaa
veru je to krasa ked si zena uziva a muz poslucha ako cuckold :-)
mna by celkom vzrusovalo ak by ma partnerka videla milovat sa s inou atraktivnou zenou... ale neviem ci by to vzrusovalo aj ju.
to ti verím mala_lalia
Moju by vzrušovalo keby že sa pozerá ako ma druhá baba fajčí
...to Ti verím, som si istý, že je to neskutočné vzruso a bezvadný zážitok...
Mne by sa pacilo keby mne niekto pozical tú svoju... a on sa pozeral...
požičaj mi tu svoju a pozeraj sa. To bude zažitok pre teba 

Pozicanie partnera
..