Vždycky jde o to, at je muž PŘIROZENÝ. Nenápadná úprava je vhodná. To, co si tady chlapi dělají za výstřihy kolem ocasu je kokotina největší. Protože jsem i na chlapy, občas mi nějaký pošle fotku s proužkem jak holka. Pak mě tito podivíni píšou, že mají rádi hladké tělo svých holek proto chtějí vypadat dole upraveně asi jak kundička. Zapomínáte lidi na kontrasty mezi pohlavím. A tak jak obarvený vlasy chlapa jsou slizký a u žen krásné, tak vyholený chlupáč dole je slizký vkus. K tomu tříčtvrtáky, plastové boty a jde se svádět.
No dobře, tak v tom případě bůch nadělil ženám i to že mají chlupaté nohy. Takže by se ženy také nesměli holit.
V tom případě by ženy měli chlupaté nohy,bobry mezi nohy,drny v podpaží atd. Také to tak bůch zařídil.
Mě osobně se chlupatí muži nelíbí. Mám ráda muže kteří nejsou chlupatí,nebo minimálně a dole samozřejmě vyholení do hladka.
Nejhorší co může být, je tlustý pupkatý a chlupatý chlap jak po těle tak peru..
Z hlediska mužů je nejhorší kombinace tlustá, hloupá a namyšlená žena a je celkem jedno, zda je někde chlupatá nebo oholená. Nechávám na každé, kam se zařadí.
Zarostly chlap
Jenom uvaha
V tom případě by ženy měli chlupaté nohy,bobry mezi nohy,drny v podpaží atd. Také to tak bůch zařídil.
Ja...
Ja?
Jako vážně?
Nejhorší co může být, je tlustý pupkatý a chlupatý chlap jak po těle tak peru..
Jinak já mám ráda chlupáče i holátka. Je to o sympatiích..