Jak holit anal?

Jakym zpusobem nejlepe zbavit chlupu anal?

Příspěvek byl uživatelem smazán.
Já to dělám strojkem na vlasy, viz moje galerie.
Akorát krmíte trolla. Na blogu to také zkoušel. Tam dostal přes prsty a už tam neleze. Přestat komentovat je ideální :)
Bla bla bla, prostě jsi dostal přes prsty a raději jsi utekl 😆
Já bych to trollem nenazvala. Je to diskuze o něčem co je reálné, ale jsou na to odlišné názory. Dotyčný dává témata které jsou možné a určitě i zajímavé a dál je tady klasická konverzace .
Chudák tvá žena až zjistí co po ní chceš. Jak můžeš chtít po své ženě aby ti lízala tvojí prdel?NECHUTNÉ !!CHCE SE MU ZVRACET.
no přeci proto že je to přirozenééé *3**3**3*
Ano u pravého profilu je vše přirozené. *3*
hele.divil by ses,ale já mám ráda v sexu spoustu věcí,třeba i polykání partnerova sperma.dokonce i lízání zadečku.ale musí to být stálý partner a člověk kterému věřím.a nikdy v životě bych se do těchhle věcí nenechala nutit.vždy to dělám proto že to chci.ale tenhle člověk tyhle věci bere jako POVINNOST! to je neskutečné co si o sobě tenhle nabubřenec myslí.vztah dvou lidí,potažmo sex je VŽDY o dobrovolnosti,nikoli o povinnosti.tyhle jeho výlevy mě jako ženu uráží.chápeš? *4*
Ano,já se také semene nebojím a nedělá mi problém kdyz mi vystříká kundičku, nebo mě postříká prsa.To všechno beru a je v pořádku, ale proč bych měla ještě semeno jíst? Nebo mu lízat prdel..prdel si ližou psy a kočky...copak jsme nějaká zvířata?
A budeš se divit. Jako chlap s tebou musím souhlasit. Není vždy všechno samozřejmostí jak si hodně mužů myslí. Včetně polykání nebo dráždění analu u chlapa.... Vše je o komunikaci chemii. A rozhodně ne o tom že t to žena musí. Že to tak je dané. Když ženu bude do něčeho chlap nutit atd tak pak to žena nebude ani chtít dělat.
přesně tak,dík za názor*4**4*...........
kua to řezení už mě sere.to mělo být pro Verunku :)
Jenže s ex jsem se rozešla já. Já byla ta kteta to ukončila. A myslíš že pro ženu je problém najít někoho na sex? Narozdíl od vás mužů mi máme nabídek spoustu.
To je úplně jedno jestli chceš aby ti prdel lízala žena nebo milenka.
Ty píšeš že to chceš po milence a na závěr píšeš že se jí chystáš dát kopačky. No věř že až zjistí že po ní budeš chtit aby ti lízala prdel, tak to bude konečná. Opravdu je to nechutné...Radši si to nechci ani představovat.
Docela rad bych videl ty tvoje milenky :) To jsou nejaky psychicky trosky ne? Normalni zenska te musi tak do mesice poslat doprdele :)
Hele,ty "fajnšmekře".Inteligentní a vzdělaná žena by tě s tvými názory do té prdele kopnula! *24* Stěží ti to udělá i ta nejposlednější šlapka u silnice. *269*
Můžeš mi vysvětlit jaký má vliv vzdělanost lidí na sex? To jsem nevěděla že vysoce postavení a chytří lidé jsou lepší. To znamená čím více titulů, tím lepší je člověk v posteli?
Takový Albert Einstein ,musel být teda pěkný kanec..
To chceš říct že tvoje dosavadní milenka je k ničemu?Tak proč s ní jsi když píšeš že nemáš problem si najít jinou?
Také píšeš že se najde dost těch které si lizání mužského análu užijí. Ano a věř že ta tvá milenka si to taky užije a do smrti na takový zážitek nezapomene. To bude zážitek jako prase.
Ano ty máš co ženám nabídnout. Svoje semeno jim stříkat do úst a aby ti lizali ještě anál. TO JSOU OPRAVU KRÁSNÉ NABÍDKY.
Já bych ti to tvoje semeno flusla přímo do ksichtu. Je to přece přirozené a tvoje!
Takže podle tebe je povinnost aby žena polykala tvoje semeno??*3*

V tom případě ty jsi povinen lízat ženu když má menzes a pěkné všechno také polykat. Je to přeci přirozené.

Muž produkuje semeno a to patří do pochvy ženy.Tam je to naprosto přirozené a tam semeno patří, nikoliv do úst !
Tak chlapa který by mne nutil polykat ejakulát aniž bych to sama chtěla nebo mne nutil k lízání jeho análu bych do pr..le poslala já a taky nekompromisně.*22*
A s čím má ještě žena počítat?
Nemlada:Naprostý souhlas. Už teď se mi dělá špatně.
Divný přístup,takový silně sebestředný.