Kritika

Všech

Co sledují tak na amaterech na fóru každý téma někdo kritizuje. Ať je to co je to za téma, hned někdo vystřelí komentář s kritikou. Dřív to tu bylo, že někdo poradil napsal názor. Ale teď to tu je přestřelka názoru kdo udělá víc chyb kdo je víc úchyl, nebo je blbec co si popletl fórum se seznamkou :). Sakra jsme lidí chceme se tu poznat něco zažít!!! :) Buďme k sobě trošku lidský chápu, že se tu najdou blbci, ale přeci jen nač do sebe rýt :). Buďme k sobě trochu víc přátelský. :) A neútočte na sebe :) za to to nestojí. Myslím si že máme každý doma dost problémů nač si je dělat i tady :). Je tak ???????
No a co.My ženy si můžeme dovolit se k vám takto chovat. Kdežto vy muži né , jinak jste odepsaní a už si nevrznete, takže musíte držet hubu a krok. Bohužel, tak to je.
Tak třeba k takové krávě jako si ty se můžu chovat jakkoli,podle svého uvážení a přesto to nebude na počet mých pohlavních styků sebemenší vliv.
Verrunko, bolelo to hodně, když jsi upadla? *124*
No ty jsi kopyto 😀. .... .
Rutu... To bylo myšleno na mě?
New, to byla reply Berounce. Asi má splín
No evidentně zastávaš názor toho, že když je tvou oblibou dominance vůči mužům, tak ta se musí zákonitě promítat i ve všech dalších aspektech společného života. Možná, že je to správná definice dominance, ale v tvém případě si myslím, že bys občas potřebovala okusit i tu druhou roli. Škoda, že se mi nedostaneš do spárů 😂😂😉
V tom případě je asi většina žen dominantních. Stačí si číst komentáře nejen tady a fóru. Je pravda co si můžeme dovolit my ženy, si pánové dovolit nemůžou.
Já to alespoň přiznám a nedělám z vás blbca. Všichni moc dobře víte že to tak je,ale nechcete to přiznat .
Co si tady může dovolit žena, si chlap dovolit nemůže.
To Verrunka. Ano rozhodně nepopírám, že loudilů je tady bohatě a je jasné, že v tom případě je to tak, že žena si bude určovat co a jak se bude odehrávat a tyhle frajeři(říkám jim bezkoulaři) budou skákat, jak žena píska to tak prostě je. Na druhou stranu, nedávno jsem zažil historku. když jsem po dlouhé době vyrazil do City za písničkou, jedna mladá slečna si prostě umanula, že mě zbalí i kdyby se dělo cokoliv. Upřímně říkám, že byla z fyzického hlediska hezká, ale škebli měla totálně prázdnou. Chvíli jsem to vydržel, pak se snažil zmizet ji ze zorného pole. Když jsem si myslel, že se mi to povedlo a já se v ranních😂 hodinách chystal domu, odchytla mě na schodech, abych jí prej vošukal, alespoň na záchodech. upozorňuju, že nejsem žádnej sebestřednej krasavec, ale v ten moment jsem prostě jen zakroutil hlavou a šel. Chci tím říct, že pokud je člověk alespoň trochu inteligentní, tak ho nemůže přece přitahovat jenom to, co má ten druhej tam dole mezi vidlema, ale taky to, co má v hlavě. Nooo, slušnou slohovku jsem tu vymyslel. Za případné chyby se dutkama trestat nenechám 😂😂
bože holka,ty máš těžký život...
Verunce museli chlapi hooodně ublížit *22*
..................... To bylo pro Verrcu
to nemyslíš vážně,že ne? mluv za sebe ano?
Píšu sama za sebe a ty jako žena víš moc dobře že si můžeš dovolit být vůči mužům nepříjemná.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
nechápu proč a v čem by mě měla prokouknout.píšu věci tak jak jsou a nemám zkreslený pohled na muže jako ona.Podle mě je Verunka ještě hodně nevyzrálá osobnost s nějakým šrámem z dětství,jinak si to vysvětlit nedokážu.Ostatně je to názor většiny lidí zde.
Pokud má svůj názor-ok ať ho napíše ale ať nemluví za všechny ženy!
To že na mě bylo pár hlupáku hnusných,ještě neznamená že na muže zanevřu a budu mít názory zhrzelé,nešťastné a ublížené ženské
Holky proberte se*4*
ano napsala jsem to.ale ona píše všeobecně že ženy si tu můžou dovolit být hnusné protože vy si to nemůžete dovolit protože po nás chcete sex,chápeš to? nepsala nic o důvodech..psala všeobecně-můžeme si dovolit být hnusné! co je to za názor proboha? přeci nemusím být hnusná na někoho jen proto že po mě chce sex.
beruska69: Ale Verunka jen pise, ze zeny jsou v pozici, ze mohou, ne ze to delaji.
Thomas-doporučuji si přečíst její příspěvek pořádně.takto sebestředně a namyšleně napsat že muži mají držet hubu a krok jenom proto že jsou muži....to je prostě názor hloupého člověka
Beruska: No ma sice ponekud uprimnejsi zpusob vyjadrovani, ale myslim, ze je to porad v norme *6*
No jistě. Ona berušce to chvíli trvá, než po pochopí.
A tobě už koukaj jenom pátý, viď. 😂 Ber to z humorem. 😉
Ano,je to myšleno všeobecně a já nemám žádný špatný názor na muže.
Je tady na fóru dost komentářů, kde ženy nazývají muže debilama, idiotama a je to třeba i na konkrétní nicky a takové urážky jsou většinou že strany žen. Tohle je hlavní téma tohoto fóra.
Kdežto že bych někde četla jak muž uráží ženu, takto veřejně jsem nečetla.
A proč ženy to tady píši takto veřejně a uráží muže a muži to nedělají?
Nemravny_23
Nemravny_23 Neaktivní před 6 roky
Nemůžu jinak než souhlasit s tebou!
Nevadi mi že má názor, vadí mi že jsou to většinou naprostý hovadiny....
nepíšeš sama za sebe,píšeš o nás ženách.
a pokud jde o mě,nemám důvod být na muže hnusná pokud mi nedají důvod.
takže MLUV ZA SEBE
Ale ano,přesně jak píšeš. Pokud ti nedají důvod. Tady to vlastně i sama přiznáváš. Žádná žena tady není na muže hnusná, pokud nemá důvod. Jenže je spousta můžu kteří mají důvod být na ženu hnusní a přesto si to nedovolí.
Tak muz je tu prevazne v pozici loudila, takze si nemuze dovolit byt osklivy k neznemu pohlavi :)*5*
Ja nevim jak ostatni, ale ja se k zenam snazim chovat slusne proste proto, ze me naucili, ze je to spravne. A i tak nejak vseobecne.
Mozna by stacilo v seznamce umoznit odpovidat na inzerat i verejne ve vlakne a byl by klid.
Kluci....co me nezajima to nectu a tim padem to nekritizuju....
A kdyz to prectu, tak mam zakaz odepsat? :D
Je snad kritika neco spatneho? Neco co by nemelo existovat?
Chapes ze tu jsou blbci, co si pletou forum se seznamkou (blbec je pro takove nadrzene individuum bez mozku slaby vyraz...), ale mame byt vice pratelsti? :D
Nedochazi ti ten fakt, ze kdyz tady bude tuna “seznamivacich” vlaken, ze normalni vlakno zapadne a zustane bez odpovedi?
No jak se divam kritizují pořad ti stejní možna bych řek že sedí u PC a jen čekají až někdo přidá do fora nějaký příspěvek ;-)