Přiveď domů kámošku, to určitě zabere.
No sex ve více lidech je fajn, ale není to pro každého. Mnohdy si člověk uvědomí, že takto si to přeci ani nepředstavoval. Já si myslím, že mnohdy stačí maličkost. Něco, co ve vašem sexuálním životě není běžným jevem.
hoj holky, chtěla sem se zeptat na vaši zkušenost když jste dceru zasvecovali do tajů sexu. Jako správná mamka bych jí k tomu měla něco říct ale nevím jak. Je jí 14 a nachytala sem ji jak se dělá. Tak sem za ní zašla, ukázali jsme si co a jak něco si k tomu řekli ale nevím jak teď navázat na zbytek
Myslím si ( mám stejně starou dceru), že jsi s křížkem po funuse. Je to těžké. Nejdříve mluvit nechtějí a pak už ví. Je skvělé, že jsi dokázala se domluvit i "jen" jak píšeš.
Především buď otevřená všemu a naslouchej (nejen ušima) na co partner reaguje a tomu jdi naproti ve své fantazii a realitě s partnerem. Délku kroku musíš také vyčíst, tj. nevyplašit ani nezničit. Není to vždy lehké poznat.
Myslím, že cizí fantazie je třeba přebírat opatrně a nejlépe společně.
Držím palce a závidím mu otevřenou partnerku.
Myslím, že cizí fantazie je třeba přebírat opatrně a nejlépe společně.
Držím palce a závidím mu otevřenou partnerku.
Myslíme si, že je důležité dodat kvalitní potravu mozku... Měli jsme kamarádku, takovou hodně dobrou známou. Proti nám pískle - vzrůstem i věkem. Jednou za čas jsme strávili nějakou tu příjemnou hodinku nad vínem nebo pivkem, krásně probrali chlapy, ženy, bývalé, budoucí, zaflirtovali, předali nějaké to životní moudro a pohodu a na oplátku vysáli něco z jejího mládí a divokosti. Nádhera. Při sexu jsme si ji představovali s námi. No, odstěhovala se a náhradu zatím nemáme. Tohle nám naši intimitu osvěžilo....
Zkuste kino. Partnerovi řekněte až těsně před začátkem, že si vedle vás sedne pozvaný amatér. Tomu dejte dopředu vědět čísla vašich sedadel. Uvidíte, jak to čekání bude vzrušujíci a to nemluvím o tom, když dorazí.
V kině byli nedávno, příští víkend prý půjdou do zoo
Objednejte se na tantra masáž, je jedno zda samostatně nebo párovou a máte o inspiraci postaráno.
To je pravda.Taky jsme byli na tantra masáži a bylo to úžasné.Mohu jen doporučit.
Často z ní bývají lidi vykulený
Pojďme se držet tématu. Původní záměr tohoto diskusního vlákna byl jiný. Co doporučit? Za mě určitě pohled na dvě ženy. Pokud ho chceš opravdu rozpalit ukaž mu lesby sou.
Je zajímavé, jak rychle se dá posrat celkem zajímavé vlákno
jj,povedlo se ti to.Gratuluju.
Pokud ta gratulace patří mně, tak nějak nerozumím proč
Ahoj.U nás zabral i cizí muž.S Ženou jsme se tady nedokázali seznámit.
Hledat na amících ženu do trojky, je jako hledat Pannu mezi šlapkami.
Vyjímečně rozumný příspěvek,od vás.
Pravda,tantra masáž je super,zvláště od lidí na úrovni.Můžeme doporučit nick Masazeunas,bezkonkurenční!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Koukám, že nejsem sám. Je to taková oblíbená amatérská fráze "jsme na úrovni" , "hledáme někoho na úrovni" ... Přeložil jsem si to pro sebe, ale překlad je bohužel delší a rozvětvený.
"Na úrovni" překlad :
V 1.osobě znamená, že pisatel se cítí povýšen, lepší než ostatní, domýšlivý.
Ve 2. a 3. osobě znamená, že pisatel neumí vyjádřit priority svého požadavku, většinou díky nedostatečnému jazykovému vzdělání.
Jen aby nedošlo k omylu, není mým cílem uživatele ponížit, urazit nebo zesměšnit. Berte to prosím pouze jako osvětu.
"Na úrovni" překlad :
V 1.osobě znamená, že pisatel se cítí povýšen, lepší než ostatní, domýšlivý.
Ve 2. a 3. osobě znamená, že pisatel neumí vyjádřit priority svého požadavku, většinou díky nedostatečnému jazykovému vzdělání.
Jen aby nedošlo k omylu, není mým cílem uživatele ponížit, urazit nebo zesměšnit. Berte to prosím pouze jako osvětu.
Těžké to takto shrnout,souhra jeho stylu,prostředí,atmosfera.
Jednoduché řešení,jak zjistíš,že máš bujnou fantazii a křivdíš nejen mě,ale vlastně víc nicku masazeunas.Napiš adminovi,ten vidí,že každý máme jiné id počítače.A pak by ses mohl omluvit za křivé nařčení.Do prdele,to už tady nikdo nesmí nikoho pochválit?To se tady může jen kritizovat?Jak vidíš,úmyslně jsem nenapsal nick toho nejhoršího maséra,co jsme poznali,nemám důvod někomu škodit.
Aha,profil sotva 5,5měsíce starý a už tak zběhlý:-).Takže ne Ostrava a pár,ale Plzeň a starý pán :-).A prý-my jsme pár:-)Dej si facku.
Ty masere.A tím mě myslíš naštveš?Chudáčku.To bys musel mít i něco za sebou,než machrování za klávesnicí.Jsme tady s manželkou oba,tak se hoď do klidu,třeba ty meleš o dortech a tvoje ani netuší,že jsi tady.Jsi prostě hloupoučký klučina,hošan:-).Ty WIDIPIDESPICE.
A nebo radši ani nepiš,nebudeme kvůli tvé hádavé náladě kazit super téma,měj se,páre:-)
Přesně tento styl odpovědi jsem čekal:-).Neboj,akorát jsi mě znovu rozesmál,nikoli rozčílil.Tyto otřepané věty,které nejsou z tvé hlavy,už jsou nudné.Zkus to lépe,ty páre:-)
Ach jo,ty máš tedy myšlenky.Nevím jak ty,ale já tady mám pouze jeden profil,a řekni mě,proč bych nedopřál manželce tantra masáž od jiného chlapa,než ode mě?Sám je nedělám.Nebo je to tvůj styl,mít dva profily a podle sebe soudím tebe?Ne,obviňuješ mě zbytečně a škodíš tím té dvojici z uvedeného nicku.Pokud nemáš jak přispět k tématu,nemusíš psát raději nic.
Že, se tě po 10 minutách nezeptá, zda ti ho tam, už může šoupnout
I takto si někteří rádoby maséři, představují tantra masáž.
I takto si někteří rádoby maséři, představují tantra masáž.
Vy si asi neuvědomujete,že ač se snažíte v plno příspěvcích o vtip,jste trapný až na půdu.
Jak můžeš hodnotit že je někdo bezkonkurenční? Copak si navštívil všechny v regionu či dalekém okolí!? Nejdříve je nutné vyzkoušet více poskytovatelů a pak vyhodnotit toho nejlepšího.
Zatím jsme s manželkou navštívili 4 tantra maséry.Ten zmíněný byl opravdu nejlepší,jeden byl také šikovný,jen o sobě moc pěl samochválu,třetí ač byl ještě mladý,také to šlo a čtvrtý,tam to byla katastrofa,to raději manželka zahrála nevolnost a jeli jsme domů.
Nám pomohly různé hry 🤔 a hádej jaké
omluvte se z večeře, dejte si paruku a flirtujte s ním bezostyšně. Podívejte se, jestli si to všimne.
No konečně skvělé téma o kterém bych se mohl bavit hodiny a hodiny, až bych bylnudnej 😂 naštěstí na psaní tolik času nemám. Každopádně důležité je to, aby partneři oba partneři dokázali odhodit stud a otevřeně spolu mluvili o svých tajných tužbách. To asi neříkám žádnou novinu. Říkám to proto, že jestli tvůj partner není sobec a nemysli jen na sebe, tak z vlastní zkušenosti vím, že když bude vědět, co tě rajcuje, tak udělá vše proto, aby ti ten sen vyplnil. Myslím, že je v tom i trochu chlapskyho egoismu, kdy je pro nás může důležitý, aby jste s náma byli spokojený a nám díky tomu narostli ramena 😂😂 dloooouho mi trvalo, než jsem docílil toho, aby mi ty sny partnerka řekla a myslím, že i ona sama teď ví, že udělala chybu, kdyz mi to neřekla daleko dříve. K tomu skupinovému sexu. Možná bych že začátku vyzkoušel nějaký hrátky v přírodě s tím, že vás pravděpodobně někdo uvidí. Zjistíš, jak se při tom budeš cítit a pak to popřípadě posunout o level dále. Mluvím z vlastní zkušenosti. V podstatě jsem to cíleně takto udělal a když jsem partnerce poseptal do ucha, že nás někdo sleduje, byla rázem v totálním laufu( prostě nadržená) a teď to nenápadně vyhledává sama. 😉

Inspirace pro pár
Inspirace