Muž a anál

Je to ještě normální?

Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tohle je vazne schizofrenie :D odpovidat sam sobe :D
Proc je na to oznaceni chlapem ta Kometa tak hakliva ? *3*
Od doby dvojice Kleopetr a Ferdinand :D ted je to Sindibad a Kotleta :D a mnoho dalsich :D
To chce nadhled v sexualitě. Vojel jsem pár hetero a nic se u nich nezměnilo v preferencích.
Když se muž nechá pichat do análu i od ženy, tak to v pořádku určitě není.
To už je jedno, jestli ho píchá chlap a nebo ženská. Podstatné je to,že se vůbec nechá pichat. Je to zkreslený akt, kdy do něho vniká penis a to je známka určité homosexuality a nebo bisexuality,kterou si dotyčný muž neuvědomuje. *175*
odkud jsi Verunko přiletěla? z Marsu? *3**3* bože...
co na mě pořád útočíš kometo?máš nějaký problém nebo tě jen baví urážet?
bavím se snad s tebou?
ty máš horečku ne? já do tebe někde píchla? se vzpamatuj.já si tě nevšímám tak udělej prosím to samé.dík
Chapu to jakoze "Verrunka" a "kometa" = jeden clovek?
Neeeee ;) kometa=sindinka= kupa dalsich nicku ;)
Verrunka je jen tupá :D
Slabe, umis to lepe pod kometou nebo sindinkou. Nechces se prelogovat? *3*
N3PI- jj má spoustu nicků a už neví čí je :))
ale já vím o koho jde.je to stará tlustá a ošklivá zoufalá ženská,navíc velmi závistivá,chjoo
No tak prijd jeste s dalsim nickem chlape *3*
Tak spravne by se mela provozovat misionarska poloha idealne potme, aby zena nespatrila ztoporeny pohlavni ud. Vsechno ostatni uz je uchylne.
Na to se snad i daly poridit nejaky oblecky s dirou, aby si chlap nemohl sahnout :)
Zase to nepřehánějte to už jste skoro v bdsm...musíte si vystačit se zhasnutou lampičkou a otočením hlavy směrem ke zdi...
To je nej, když chlap se dvěma péry, co se o sebe otírají, na profilovce, bude určovat, co se smí a nesmí líbit heterosexuálovi :)
Přesně....pokud muž podniká anální hrátky s mužem, je to gay. Když ale miluje anální hrátky se ženou a chlapi mu nic neříkají, tak je čistý hetero..
Autosex je věcí každého a nevypovídá to nic o jeho sexuální orientaci. Je to prostě hraní si s vlastním tělem a poznávání jeho hranic. To, že k tomu pomůže žena, protože se vzájemně otevíráte, není nic špatného. Pořád je to hetero. S tvojí logikou by všichni co třeba mají rádi sado maso měli automaticky končit v blázinci.
Přesně tak,proto je muž od přírody vybaven penisem aby mohla zasouvat a žena pochvou aby mohla přijímat,pokud muž chce do sebe cokoliv přijímat tak není v žádném případě hetero a už se jedná o úchylku.
Proč ne a od ženy třeba připínákem. Standard to není, ale určitě to není nic nenormálního.