Braňany

Běhání a tak...

Ahoj. Najdu zde ženu, která běhá v okolí Braňan a brala by diskrétně společníka? Pokec a podobně...:-)
Někdo dnes opalovačky ? :).......
Nechystá se někdo o víkendu na koupačku nebo opalovačku? Nebo něco jiného....???*18*
Zoro bezmozek, diskretní společník co neumí ani číst a ani přemýšlet *3*
Kdyby jsi nebyl debil, tak by jsi chápal rozdíl mezi diskuzním forem a seznamkou... A kdyby jsi nebyl ultra debil, tak by jsi videl, že tu je vlakno na Branany, naposledy psano pred 4 hodinama! ... xindle jeden negramotnej...
Dík za názor, ale jsem dost inteligentní na to, aby mne "osobnost" jako ty jen rozesmála *3* Hezký den *22*
Tady je to samej chytrolín z kde jaký prdele co nemá se severem nic společného a musí tady ventilovat svoje hovna aby se cítil důležitě. Říkáme jim trolové ale bez nich by byl internet jak rybník bez ryb.
Ještě tady chybí frigidní Trichopíča co sežrala Šalamounovo hovno.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No asi jsi hodně slušný zlomené ruce vymlacene zuby. Hele už psát nebudu ale věř ze bych chtěl aby si mě někde potkal a začal buzerovat probral bych tě ze tvého snění a věřím a to hodně rychle. Pro mě jsi jen tlač huba který se zde dělá hezký ale nemáš na to . Je mi srdečně jedno kolik máš děti a jestly máte večeři co se sexu týká nebudu ani mluvit nevěřil bys . Zde za klávesnicí je každý hrdina vůbec bych se nedivl kdyby bylo vše obráceně žena ti utekla se sousedem protože jsi neschopný děti se za tebe stydí ale zde jsi vzornak viď jdi se bodnout. Takhle to tu s takovejma jako jsi ty je lžou samy sobě.
Dobře jste to tady zamrdali rešením píčovin *23* je tu i někdo normalni koho vážně zajímají Branany a jezdí se tam opalovat a koupat ? :)
Ahoj občas tam jezdím,byl jsem v pátek a v sobotu. V pátek supr píchal tam obul s pěknou paní s nádhernou kundičkou,tak sem se pěkně vyhonil a pak jsem šel naproti za klukem co tam ležel a stál mu a vyhonili jsme se navzájem.
V sobotu bída jen rodinky v textilu a rybáři .
Hezky :) měl ho ten kluk aspoň velkyho ? Jinak je super takhle narazit na pár co si to užívá a nechá koukat :)
Troling je když někdo píše do diskuzí a fór příspěvek který nemá nic společného s tématem v diskuzi a navíc k tomu účastníky uráží, takže mi vyšlo to že jsi troll
Tak hele s mim psanym projevem je to asi takhle píšu přes t9 ano jsou tam hrubky ale jak jsem zjistil přečetl jsi význam dobře možná si to nepochopil ale přečetl jsi to . Jestly je či není čeština úplně zbytečné složitá se tu s tebou by vít nebudu a jestly si myslíš že jsem srab mysli si co chceš. Je docela možné že jsi mne někde na jiném vlákně něco napsal to ale vypovida ze jsi neustalej nespokojenec a rýpat a to jestly jsi byl nebo nebyl napaden mi je jedno proste já neřeším věci takto ale ty podle toho jak píšeš si v takovich situacích libujes a vyhledavas je to ostatně vyplývá z tvého poucovaciho a napominajiciho psaní. JDi zase někoho napomenout a a radit co a jak až se ale jednou najde stejný člověk jako ty možná po noži v ledvine tě napadne jestly jsi vždy mel pravdu . A na závěr sice píšu hrubky a ty ne ale pro mne jsi hloupí člověk který srovnává jahody a fazole .a mermomocí se snaží lidem vnutit svůj názor ( sem smis psát jen to co mi chceme ) a mas pravdu mé je jedno co kde kdo píše a nepřemýšlím jestly je hňup nebo ne
Ty si ubožák neznáš a soudis 👎
Vím co je diskuze a co seznamka, když se řádně podíváš tak to u mě i zjistíš. Nikdy jsem opak netvrdil. jen mě sere že ten n3pi tady uráží lidi. to tě nesere to je v pořádku protože to souzní se mnou co?,stačí slušně napsat svůj názor ne a když se někdo ozve podobně jak vy tak je to hnedle špatné
Kazu vodu piju víno
Nebo se mýlím? není tomu tak ?
Když vylezeš do diskuzí na bagry CZ a podobné servery tak je tam také diskuze a i bazar a když někdo napíše do diskuze že hledá ten nebo ten díl tak jsem nikdy neviděl, že by ho tam někdo poučoval. Ba naopak, pomůže mu třeba nebo ho někam odkáže ( nemyslím tím prdel)
Ale dle tvých příspěvků je vidět že se nudíš a nemáš nic jiného na práci. A to jestli já jedu 190 a ty mě nazves debilem, proč?ty víš kde jedu a jak píšu zprávy nevíš jen tady čteš z lógru.
hele už se na to vyser jsi jak ohraná deska tady píšeš něco co nemáš nijak podložený,urážíš lidi,honíš si tady ego jak jsi kde koho zmlátil do krve a jak máš denně sex.
ženu mám a jsem svobodný protože jsme se rozvedli ale situace nás dala zase dohromady a už jsme nic nechtěli měnit,protože jména máme stejné a deti tež a každý ví že jsme se brali to že jsme se rozvedli ví asi jen hrstka lidí,tak tě prosím nesuď nikoho koho neznáš,
kde jsi si přečetl že podvádím ženu,taky z logru?
a koho jsem urazil trichopíču čím si přečti její profil ty inteligente sama to o sobě píše n3pi kde ukaž mi to ,tebe? tebe až po urážkách mě.
a to že tu píšu slovo hovno je pro tebe urážka tak tě teď párkrát urazím
Neodpovíš ani na jednu otázku kloudně a jen plácáš HOVNA
že sem teplej a že píchám 69 že podvádím ženu,zase HOVNA
pokud jezdíš do nídrlandu tak víš že v německu je rychlost na tobě jaká bude pokud není jinak uvedeno a psát zprávy jdou i hlasem,ale to je asi na tebe moc a nebo že bych byl jen spolujezdec,takže zase vedle a HOVNA.
jak víš jaký mám sex,znáš mou ženu?neznáš takže zase HOVNA
uspokojit ženu ,náš šmíruješ oknem?asi ne viď takže další HOVNA
a v minulém příspěvku jsem ti psal,že vím co je seznamka a co forum a zase tu píšeš že neřeším pravidla,ukaž mi muj příspěvek ve foru který se tváří jako inzerát,nenajdeš takže zase HOVNA
Toz snad nikdo na ten Tvuj zpusob mysleni a jezdeni nedoplati zivotem. HOVNO jak cep
teď už nevím jestli to píšeš ty nebo žena,neboť inteligence v tvém posledním příspěvku upadla.
Přeji ti krásný zbytek večera,samozřejmě s ptákem v ženě*1* a hodně krvavých bitek aby jsi si tu mohl nahnat EGO.
Nepsal jsem to abych vypadal jak chytrolín,ale proto aby jste si uvědomili,že je tady skoro 30 Svoboda a jestli si tady někdo píše inzerát do fóra tak vám to může být u prdele neboť zde ten dotyčný ani zákon ani pravidla neporušuje.
Jen jsem se zastal slabšího,byli jste v přesile,to dá rozum ne
Je to marný s tebou,jestli ti hovno přijde agresivní,tak se raději po vyprázdnění nekoukej do mísy mohl by ses zase popřát😂😂😂😂😂😂
Už jednou jsem se ptal co je na hovnu agresivní a zase nic bez odpovědi,agresivní si ty ,stále tady někoho napadáš,a máš stále tu potřebu se tady ukájet v tom někoho přesvědčit o opaku,bohužel u mě se ti to nepovede ani agresivně, takovejch už bylo,ale jak psal 69 máš potřebu dělat policajta a buzerovat lodi co kouří na zastávce,docela by mě zajímalo co by si udělal,kdybych tě na té zastávce s cigarem ignoroval,hmmm napadl by jsi mě nebo by jsi se na to vysral a hleděl si svýho?
Ptal se tě co uděláš když budu na té zastávce kouřit dal nebudu si tě všímat co uděláš a hele koukám ze jsi frajer kdy pojedeš kolem Teplic rad pokecam na teme kouření na zastávce uvidíme kdo se bude bránit jsi velký chlap jak se tady chvastas a chlubis dělal bys to ty a spousta tobě podobných nebýt v anonymitě ano teď už jsi mě nasral už sem sem psát nechtěl přesto si bereš můj nik neustále do huby bud teda frajer řekni kde budeš dělat pauzu já přijedu pochciju ti kolo Vajgla ti hodím pod nohy a budu čekat co bude dál a věř ze až budeš chtít odejít protože sem tě nenapadl pak ti tu tvou hlavu pochciju a napadnu tě už vidím tu obranu jak se branis tak teď měj koule nepiš jak si jich stovky zamknul napiš kdy tudy pojedeš dáme pokec a uvidíme jak ti půjdou mačkat písmenka těš si nech keci napiš kdy kde ostatní nemá cenu pojistka se ti bude hodit
Já osobně si myslím ze na síti je mysta dost chce hledat běžkyně tady hledej přečtu si první větu vím ze to číst nechci a běžím dal je v tom problém? Ano chápu že pokud se ti špatně čte problém to je ale většině lidí čtení a vyhodnocení toho jestly číst nebo necist dal problém nedělá. Nemam ve zvikem zde někoho napadat a poučovat ale pokud ti stačí se poprat jen proto že někdo netipne cigo když mu to řekneš jsi magor a je jedno jestly startujes ty nebo on. A doufám ze jednoho dne potkáš sobě podobného. A také vím ze zde se dá napsat vše co tě napadne. A teď hurá na dávej urazej ať všichni vidí jakou máš v prstech sílu. A teď se zamysleme bylo nám to všem zúčastněným zapotřebí hádat se pro hloupost? Vždyť síť je neomezená proto závěrem pište hodnotě kde čtěte jak chcete mě osobně je to jedno a pokud tu budeš chci prodávat vodovodní baterie prodavej je to tvá volba ale asi jich moc neprodas.
A ještě lžeš hanba tobě i tobě podobným,urážka skoro v každém příspěvku i debílek je urážka nebo tupounek.
Ubožák jsi už jsem to tu jednou psal a napíšu to ještě jednou ale asi zbytečně protože jsi ubožák
Čím si mě setřel prosimtě 😂😂😂😂😂
Taky mě to už nebaví ve 190 se blbě píše a čte a ještě hlídat ten chytrej telefon jak to napíše. jinak díky všem za komenty i ty děkovný i ty urážející.
Tak mi prosím tě vysvětlí z jakého důvodu mě nazývášteplousem
Teplouš nekdyžtak tepličák a kde jsi vzal že silám chlapi
To že je něco vyplněno neznamená že to tak je , může být i jiný důvod že a 69 znám jen polohu a bar.dneska ses trefil jen na Teplice jinak nic moc,ale třeba příště bude více tref
Nejsem debil vím co jsi myslel jen jsem to chtěl trochu veselý,ale ty jen musíš něco hledat,aby si mohl dloubat, taková byla moje tchýně hrozná k.... Ona ještě je jen už ne moje😂😂👍
2aktivzTP: Ty patris taky mezi ty dusevni mrzaky co ji posilaj vyhruzny zpravy ?
Určitě ne, nemám to za potřebí
Ano jsi dost inteligentni *4*
Svou inteligenci jsi jiz tady ukazal *3*
Děkuji, že jsi to uznal. Už jsem se lekl, že si tu člověk nemůže založit vlákno jaké chce.
Samozrejme ze jsem to uznal ;) tu tvou inteligenci uznaji vsichni co to vlakno prectou *3*
Inteligent mi rozhodně nepřijde ten co musí každého urážet,do očí to asi neřekneš co siláku na netu. A hlavně Braňany nejsou na jihu Moravy tak se neser do serveru.
Ahoj děkuji že jses zastal toho kluka ale stejně si myslím ze to nemam cenu tento člověk tu není sám ještě sem napíše vzteklina a ji podobný jak je těmto samozvanym hlidacum zdejšího fóra podobné vlastně se divím že ještě nic nenapsaly. Mas pravdu panáček je z prdele na druhém konci republiky a ani neví kde to je ale sere se sem do nás. Také bych chtěl par zdejších lidí vidět jestly by mi to řekly do očí.
Ukaž mi kde jsem psal že se chci bít,pokud to nenajdeš a že nenajdeš čekám omluvu
Já psal do očí ne z očí do očí,a jinak z očí do očí si s ženou normálně věci vyrikame a nikdy jí nic nebolelo ani nám to agresivní nepřišlo,ale jinak jsi nás pobavil a teď to jdeme rozebrat.
Měj se policisto amatére neboli Poldo na amaterech.
Ok, tebe si škrtám, ženo......
Ptal ses obecne, rekl jsem ti svuj nazor *4* , imho se budes muset smirit s nejakym klukem, tady holky moc nerostou *1*
Žena, okolí Braňany ti přijde obecný? Zajímavý :-)
Psal jsi " najdu zde zenu? " na to muze odpovedet kazdy, ne jen ta konkretni zena, tudiz jsem ti odpovedel a casem zjistis, ze jsem mel pravdu :)
*6* jak ty dokážeš fungovat, to je mi záhadou *3*
Koukam ze mas asi kvalitni matros :)
Nema *4* on je jen inteligentni *3*