Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jak to mame vedet, prečo maš sex každy treti den.
Do 25 let žádný, pak konečně 3 roky s přítelkyní pokaždé, kdy jsme byli spolu i několikrát za den, ale byl to vztah na dálku, takže jsem trávili spolu jen okolo 6 dnů v měsíci. Od 28 do 34 opět nic, přesto že jsem se pokoušel seznamovat a vkládal do toho podle mě hodně energie. Pak se povedlo a asi tak 6x během 3 měsíců jsme se milovali, než to skončilo. To jsem se zase dozvěděl, že přirozená jen soulož bez ochrany a ostatní hraní a masturbace je škodlivá. Teď už skoro třetím rokem zase nic. Bohužel dnešní ženy jsou frigidní nebo mají úplně jiné nároky a představy a bez sympatií nestojím ani o to smočení, jako pratikují četní zoufalci. Je spoustu jiných aktivit, do čeho se dá investovat energie a čas, ale pravda je, že ten život je takový smutnější a co se týká lásky a sexu si člověk může o nějakém naplnění nechat zdát.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
To myslíš s manželkou milenkou nebo děvkou které se jako jediné neekluje velké množství Tvého preejakulátu? 😄
Sex tak 3-5x do týdne.
než byli děti, každý den - 1x za 2dny, po dětech to byl chvilku problém. teď je to 3x za týden, denně to mít nemusím, nikdy jsem ji do ničeho netlačil, je pravda že si to občas dáme s někým jiným, zato nás to víc baví
s párem jsme nikdy nebyli, vždy jsme přibrali jen jednoho človíčka. Je super vidět tu svou jak si hraje s jinou ženou
Na druhou stranu, když ji šuká jinej muž, mě to vždycky vyburcuje k max. výkonu a dávám ji co můžu
Jo, v tom věku to také bylo 2-3 za týden, když to šlo. Teď před 40 tak 5x do roka s tím, že co chci, že někdo prej jen 2x ročně. Že přece život není jen o sexu a ať na ní netlačím a nechovám se sobecky, když ona nechce. A to jsme si na její nátlak slíbili, že minimálně jednou týdně. Známej si s partnerku slíbil denně a jak mu závidím i když ona prý nadává.
Jinak to samé, trávíme spolu volné chvíle, výlety, kola, voda, dovolené a vše je v pohodě. Suprová a prý povedená 14denní dovolená třeba jedno číslo. No, já pak tak suprové vzpomínky na tu dovču narozdíl od ní nemám.
Tak se začni připravovat. I když jsem občas úžasnej a milej, tak to není ten správnej impuls k sexu. Pak se občas i diví, že jsem mrzutej a naštvanej. Ale co to již neřeším, tak si cca po 1\4 roce řekne sama a stojí za to. Je spokojená, druhej den jak to bylo úžasný, jak jí to probrala, ale na opáčku už nemá sílu, náladu, je unavená ... Zbytek jen přitulit, pomazlit a usnout na mém hrudníku. DĚS, ale vyměnit ji nehodlám, na to ji mám stále rád. Ale stojí to za .... Já jí už před dvěma lety varoval, že takto si jen najdu milenku. Jednou ať si najdu někoho a neotravuji, druhý den že by mně ho uřízla. Tak si teda vyber.
Ale ona každá zde chce za FO nebo společné víkendy, večery, 2-3 týdně (kdo by nechtěl) a tedy zde asi nemožné.
Jinak to samé, trávíme spolu volné chvíle, výlety, kola, voda, dovolené a vše je v pohodě. Suprová a prý povedená 14denní dovolená třeba jedno číslo. No, já pak tak suprové vzpomínky na tu dovču narozdíl od ní nemám.
Tak se začni připravovat. I když jsem občas úžasnej a milej, tak to není ten správnej impuls k sexu. Pak se občas i diví, že jsem mrzutej a naštvanej. Ale co to již neřeším, tak si cca po 1\4 roce řekne sama a stojí za to. Je spokojená, druhej den jak to bylo úžasný, jak jí to probrala, ale na opáčku už nemá sílu, náladu, je unavená ... Zbytek jen přitulit, pomazlit a usnout na mém hrudníku. DĚS, ale vyměnit ji nehodlám, na to ji mám stále rád. Ale stojí to za .... Já jí už před dvěma lety varoval, že takto si jen najdu milenku. Jednou ať si najdu někoho a neotravuji, druhý den že by mně ho uřízla. Tak si teda vyber.
Ale ona každá zde chce za FO nebo společné víkendy, večery, 2-3 týdně (kdo by nechtěl) a tedy zde asi nemožné.
Tohle fňukání mužů moc neberu. Podle mě když pár měl sex X krát týdně a najednou je to 5X za rok a nechce jen žena je asi někde chyba / ta bohužel bývá na straně chlapa. Vidím to třeba u mých rodičů. Máma se dře na baráku jako vůl. Otec leží u TV a leje do sebe pivo.
Ano, domácnost je většinou na manželce. Ale občas také helfnu, dostanu pochvalu a jinak nic. A věř tomu, že jich není málo, i když zase ne 50:50. Jak jsme to řešili, prostě nemá náladu a netuší proč. A TV povaleč je spíše ona, to jsou ty stupidní seriály, ale pracovat se u toho dá, tedy neřeším. Já Tv nějak nezvládám a otevřít si doma vínko či pivo také není moc moje parketa.
Bohužel důvod proč jí sex neláka jsem nenašli. Ono to nebylo najednou, k tomu jsem se dostali asi během 4let. Prosby, nátlak, nechat být nepomáhalo a stále hůř a hůř. Že se doma nadře souhlasím, ale vytírat celý byt bez zvířat a staršíma čistotnýma dětmi 3x týdně není úklid, ale přehnanost. roborickej nechce, že je to drahé a špatné. Ale toto již neřeším, i když se nad tím stále podivuju. No, jsem holt obyčejnej chlap, tak sorry. Jo, vypadá to úžaně, ale proboha proč?
Jinak já někde četl, že v partnerském vztahu je opravu chyba na obou stranách. Tedy u ženy a tchýně. O chlapovi se tam nepsalo, takže asi bohužel. :-P
Bohužel důvod proč jí sex neláka jsem nenašli. Ono to nebylo najednou, k tomu jsem se dostali asi během 4let. Prosby, nátlak, nechat být nepomáhalo a stále hůř a hůř. Že se doma nadře souhlasím, ale vytírat celý byt bez zvířat a staršíma čistotnýma dětmi 3x týdně není úklid, ale přehnanost. roborickej nechce, že je to drahé a špatné. Ale toto již neřeším, i když se nad tím stále podivuju. No, jsem holt obyčejnej chlap, tak sorry. Jo, vypadá to úžaně, ale proboha proč?
Jinak já někde četl, že v partnerském vztahu je opravu chyba na obou stranách. Tedy u ženy a tchýně. O chlapovi se tam nepsalo, takže asi bohužel. :-P
Na to to se dá odpovědět jediný, neváží si tě. Moje to taky často mít nemusí, asi by jí to stačilo jednou týdně, ale jsme spolu většinou tak 3 x do týdne a div se i si to udělá. Jinak mi to to většinou udělá denně rukou.. Prostě mě má ráda a chce abych byl spokojený.
Nepremysli manzelka obcas o smyslu zivota, nema deprese?
Vyložit karty, nebo k vodě. Z tohohle nic nebude.. Jakmile budete mít děcka, tak to bude tak 1x za měsíc, když dobře..
Jestli sportuješ, tak s partnerkama mít problm nebudeš.
Jestli sportuješ, tak s partnerkama mít problm nebudeš.
Tak jedenkrát denně když jsme v práci, 4x denně když jsme doma, občas není nálada, pokud není nálada dva dny za sebou tak se slečna děsí co se děje... A jsme oba mladší 30ti...
Mě když bylo asi 25 let, tak jsem měl sex cca 4x za rok. . Ve 30 letech 1x týdně a to s bídou. Teď mě je 39 let, je červen a letos jsem měl sex jednou a v loni během roku 2x.
S nikým se kvůli tomu nehádám. V životě se stávají horší věci než mít sex 1x za rok.
S nikým se kvůli tomu nehádám. V životě se stávají horší věci než mít sex 1x za rok.
Věř že bys nic neřezal.Je to sice na hovno mít tak málo sexu,to je pravda ,ale dá se to celkem v pohodě přežít. Když tě zavřou třeba do kriminálu na 10 let,tak tam nemáš sex vůbec za těch 10 let. A kdo z tak dlouho odsouzených si ho uřízl?Nikdo.
vyměnit

Jak často míváte sex?
Téma frekvence sexu