FtM

Láká vás to?

Co říkáte na FtM? Chtěli byste zkusit, kdyby byla možnost?
Já si FtM muže moc rád prohlížím, zvláíště když jsou pěkně urostlí, vousatí a mají vagínu. Moc rád bych to s nějakým zkusil, ale je to celkem neproniknutelná komunita.
Dosud se mi to nepovedlo. Budu to dál zkoušet.
Láká vás zkusit si sex s někým, kdo má mužské tělo, ale přitom má vagínu?
Asi bych to zkusil a pak ještě jednou pro ověření. Co mě drtí jsou jizvy po prsou, záleželo by hodně na osobnosti a povaze, zřejmě bych nic moc neřešil
DigDag
DigDag Neaktivní před 5 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Moc se mi líbí, mám desítky mfilmů s nimi a rád bych se s nějakým seznámil.
Já jsem zkusit cokoliv takže bych to klidně zkusil může to být hodně vzrušující :P
Neláká,mne stačí to co je tady vidět v galeriích ta mužská těla oblečená v ženském prádle a už to je odpuzující a směšné.
Takovýhle lidé právě nechodí v ženském prádle. Je v tom rozdíl, mezi transvestitou (nebo tím, kdo má takové záliby) a transsexuálem - tím, kdo se narodil v jiném těle. Na tom to není ani poznat.. denně jich potkáváme hodně a ani o tom nevíme ;)
On to nemyslel špatně *104* problem je v tom, že zřejmě nechape pojem Transvestita a Transsexual a neni se čemu divit, teměř všichni zdejši Trasnvestite si řikaji Transka což je synonymum pro Transsexuala *244*
Tak že je tu plno podivnych mameluku kteři jsou zmateni jak lesni včela v Bog City *373*
Ve svém věku zmíněné pojmy chápu velice dobře,co ale nechápu je že chlap si na sebe narve dámské prádlo a prezentuje se jako žena ba i dokonce bývá galerie umístěna v sekci žena.Ono docela na..re když chceš prohlížet ženské galerie a vyskočí na tebe úchyl v dámském prádle s roztaženou prdelí nebo v ní ještě má něco zaraženého.*1*
No ale to je problem serveru Amateri.com, že tu nemaji zvlašť sekci pro Transgender lidi, celkově amateri.com jsou chaoticky server kde neni žadny mod Hetero, mod GAY/BI, mod Transgender tak jak to je na jinych serverech. To proto je tu takovy bordel v těch galerkach *355* stačilo by jen udělat přepinani mezi sexualnim obsahem, ale to bychom už chtěli moc po ajťáááácich co spravuji tento server *372*
Mne ne, nestaci mi jen vizualni vjem, ale citit ze je to zenska :)
FtM aneb Female To Male ( Česky Z ženy na muže) nějak postradam smysl tohoto vlakna, to jako že by se nějaka ženska nechala předělat na muže a pak po testovacim obdobi se nechala předělat zpatky na ženu jo? *372*
Mně to láká moc. Zvláště když ještě mají neodstraněná prsa.
Jo, vlastně pointa uniká, musím to tam připsat *1*