Jak na mokrý orgasmus?

Jak docílit mokrého orgasmu?

Teoreticky tuším, jen v praxi nějak ne a ne...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
To není o tobě, ale o ženský :)
Až bude ta správná chvíle a správná ženská příjde to. Jsou ženský od těch co jsou jak Sahara a můžeš dělat co chceš.. Prostě se hlídají a hlídají bůví co a prostě nic.. Těm se říká Sušenky
Na druhé straně jsou ženský, co se na sex těší jako malé holky a vlhnou při prvním doteku svého pána nebo paní. Jsou uvolněný a chtějí si sex užít a vše nechávají na protějšku, protože si vzájemně důvěřují, ty tečou jako děravý necky i bez squirtingu a ještě se umlouvají, že dole tak slintaj a že se za to styděj. Nemaj za co.. Nevím, ale tohle mě na ženský rajcuje naprosto nejvíc, kdy se odevzdává a užívá si to na nejvíc - ten nepodmíněný reflex vzájemného sdílení, kdy se všichni chovají jak zvířátka a uživají si to uplně nej, když teče jak necky a není s tím ntim schopná udělat nic. Tohle mám nejraději.
Na squirting moc nejsem, takže nevím
myslím že všechno je v hlavě...
svůj první orgasmus jsem si přivodila sama až někde kolem 35ky.a to klitoriálně.
¨do té doby se manžel mohl snažit jak chtěl,ale nešlo to.
svůj první vaginální orgasmus jsem měla ve 40ti,měla jsem skvělého přítele který mě naučil uvolnit se.postupně mě naučil i squirtovat.zpočátku blok-nepočůrala jsem se?,ta velká mokrá skvrna podemnou...stud neskutečný...ale chce to opravdu naprosto se uvolnit a jen vychutnávat kouzlo okamžiku...
myslím že je to o souhře těch dvou.
všechno je v hlavě
o chuti hrát si...
dnes si sex užívám na maximum a nikdy jsem ho neprožívala tak krásně jako teď..
v tom případě nechápu co rozporuješ :)
nějak nerozumím tvé odpovědi...
Prej nemyslim si ze jsou zeny co nemaji orgasmus *3**3**3*
To je jak od Guru Jary *22*
Chabe, unis to urcite lepe, tak mas jeste jeden pokus :)
A podle čeho jich většina asi jede ? *3*

orchidea- No to víš že jo. V takovém případě by lékařům stačila univerzální příručka. To je názor jak sviňa!

Opravdu si myslíš, že každý člověk má jinak nastaveny základní funkce životních orgánů ? *9*
Cituju “většina chlapů ejakuluje když není nemocná,tím pádem většina žen má orgasmus”
*3**3**3* for tydne a to je teprve patek *22*
Ja jen cituji jineho chytraka *4**3**3**3*
orchidea-

před 1 hodinou
Základní životní funkcí není rozhodně schopnost dosažení mokrého orgasmu! Nebo snad ano?! *3**3**3*
Kdo tu mluvil o základních životních funkcích?
007 psal o tom, že základní věci má každý stejný. Takže každý máme stejný tep, stejný tlak, stejnou krevní skupinu, srážlivost krve, frekvenci dýchání apod.?! Fakt si to myslíš?! *3**3**3*
A proto si lékaří lámou hlavu s tím, proč u toho kterého člověka dochází k problémům? Měli bychom podle tebe a 007 všichni problémy stejné, max. trochu odlišné? Jo, tak to potom jo...*3**3**3*

Nyní již chápu, proč na fóru neustále fňukáš, že máš problém najít třetího na šukání *277*
Myslim, ze neni treba si nic srovnavat. Moji zenu nezavisle na sobe ci jeji vuli na party udelali dva muzi mokry orgasmus
Ale uznavam, ze byla naladena na sex (ne primo na mokry), doma se to vetsinou nepovede, pac se v hlave brani a nechce to.
Právě jsi si sám odpověděl. V hlavě to musí mít vždy srovnáno.*24*
Ono to u Vas nebude jen o tom protejsku. Partnerku jsem vetsinou udelal, obcas i 2x (ne posobe, to je ji neprijemne), a obcas mela chut a neslo to. Mokry teda nezazila nikdy a to me mrzi, ja ho poznal a stoji za to za. Proste u zeny nikdy nevis na cem jsi. Zazil jsem pred lety i partnerku, ta tekla jak kohoutek a jak se dostala do extaze, chtela vic a vic a to bylo toco. Tedy ani zadny universalni navod nikdo holt neda. Zase duvod toho vice zkouset a vice se snazit.
V čem dělá chybu ta spousta žen, že nemá žádný orgasmus ?
Osobně si myslím, že je to vrozená vlastnost mužů i žen. To že, žena nemůže dosáhnout orgasmu, je většinou způsobeno psychickým blokem. Několikrát jsem se s ženami, s podobným problémem setkal. Po několika antistresových masáží, se vždy na lehátku vyvrcholení dočkaly a to i opakovaně. Rovnou upozorňuji, že nešlo o sex.
Antistresove masaze a metoda odhackovani *3*
Nadstandard je připínací umělý péro u ženský, ty mistryně ......

To, že jsi měla první orgáč až 27, za to já fakt nemůžu *23*