Nuda Hostivař

Kdo chodí?

Ahoj, kdo z vás chodí na nuda do Hostivaře? Jaké je tam složení? Chodí tam i mladší? Poměr žen a mužů? Ráda bych zašla, tak zjišťuji. Děkuji :)
Nejde dnes nekdo pres den - zena/par?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Na parkovišti v černém Géčku by to šlo. Tvé ...
Kdo byl dnes na Hostivaři?. Teď sme přijeli domu. Úplné super. Oba kiosku otevřené, Kozel 55 Kč, Plzeň 70 Kč. Výborný steak z krkovice.
Bylo dost mužských párů, všiml sem si par dotyku do rozkroku a ten starší vedle nás, občas mladšího pohonil na dece.
Úžasny den. Škoda že je méně vody, je poměrně velká písčitá pláž.
Ahoj byl jste teď někdy někdo v Hostivaři na nude?
Je to tam stále stejné? Byl jsem naposledy cca před 5ti lety. Možná zkusím zítra....
Ahoj, chodí se už na nuda? Chtěl bych příští tyden, pokud počasí dovolí navštívit
Ještě nebylo počasí. Jeden den jsem byl na Motole
Pohodar07
Pohodar07 Neaktivní před 2 roky
Ahoj, přemýšlím, že bych ve středu pres poledne navštívil nudaplaz. Na nuda jsem už strašně dlouho nebyl, nechce se někdo přidat? Nechce se mi samotnému 😁
Chápu tě, taky bych se tam rád někdy, poprvé, podíval, snad brzy najdu čas i odvahu *1*
Zdarec naháči. V sobotu mají být tropy, tak jedeme s paní nahotit a užít si. Letos na Hostivař ale prvně.
Nějaké novinky ? Kiosky jedou oba? U Hada a ten druhý už nevím ....
Kolik je vody? Děkuji....
Čau, asi se neptáš na správném místě:-)
Hoj, proc ?
Vždyť je to vlákno Hostivař.
Jinak už tu hodinu jsme, vše parádní a už do sebe tlačím první pivo 😊❤️
Protože jsem psal, že jsem tam nikdy nebyl a ty se mě ptáš, jak to tam teď vypadá ..
Ahoj všem byl jsem v sobotu úplně poprvé a můžu říci že velké zklamání voda zelená kolem přehrady jen málo míst kde se dá koupat všude jde vidět žádné soukromí, tím myslím přehradu jako celek. Samozřejmě je to v Praze což bych nečekal že kousek od paneláku bude tě taková vodní plocha. Zarazil mne vstup.
Byl někdo včera? Byl tam jeden páreček a ona byla hodně mladá a byla neskutečně sexy, dole měla vyholenou čárku a měla neskutečně krásný kozy 😍😍 Prostě bohyně se vším všudy 😍...leželi hned pod cestou u lodiček - není tu ten pár náhodou? Škoda, že jsme vás nestihli oslovit ale jestli tu jste, rádi bychom vás poznali 😉☺
Na Hostivař občas zavítám, takže pokud by mi někdo chtěl dělat společnost u vody, budu rád :)
Nějaká slečna ve dvou na nuda pláž dnes po práci po 3-4. hodině? Já 34 let, sportovní postava...
Ahoj, s přítelkyní se dnes chystáme poprvé navštívit tuto nuda pláž. Potkáme se tam s někým z vás? *4**1*
Ahoj jmenuji se saša je mi 47 a rad se pridam
Tak toho,že by plavčík vyhazoval rusky hovořící osazenstvo v plavkách jsme si nevšimli.A to že okolo nás to vypadalo jak na gay parade je také fakt.Je pravda,že v tom horku se tam páry objeví,ale k večeru se pláž vylidňuje a zbývají tam existence jako na Šeberáku.
No já už viděl plavčíka asi před 4 roky, jak byl napomenout 3 ukrajinske mladiky. Kluci remcali, ale svlékli se.
Gay parády sem si nikdy za ty roky nevšíml. Nevím že by se tam něco odehrávalo, osobně tomu ani moc nevěřím. Možná večer...... nevím. Jsme tam většinou od 11-18h.
Těžko říct, co se tam večer odehrává. Dá někdo info? Díky (upraveno)
Tak my leželi od chodníku směrem k vodě a asi osm pánů si udělalo ležení přes cestu nad námi.Pustili nahlas hudbu a začal i tanec.K večeru si vlevo od nás dali deku pánové (polovina se ani nesvlékla) a vpravo tři slečny (též oblečené).Vše rusky hovořící a samozřejmě se museli překřikovat a podávat si věci přes nás.Žádný plavčík se tam neobjevil,aby je upozornil na nuda pláž (jak tu někteří píší).Druhý den jsme šli ležet na trávu pod ten modrý domek a opět vedle nás tři gay muži,dva z nich s návlekem na penisu pro lepší erekci.Že tam jsou děti a mohli by si tedy lehnout jinam je nenapadlo.Bylo to přes den,ne až večer jak se tu uvádí.
Mi-An
Ty tady spíš děláš nějakou ssovětskou propagandu, jdi se s tím bodnout, každý kdo alespoň jednou navštívil jakoukoli oficiální nudapláž, do které patří i Hostivař ví, že pokud se tam někdo objeví v plavkách, tak ho tam naháči okamžitě vypoklonkují, tak si jdi laskavě ty komentáře psát někam do parlamentních listů, nebo Burešovi na mítinky ty lháři prolhaný.
A informace pro ostatní, paní na pokladně ochotně vysvětlí a taktně naznačí, kde se která zájmová skupina schází, takže i ti s jiným sexuálním zaměřením mají na rozlehlé pláži své vymezené místo.
A v plavkách tam opravdu nikoho nenajdete, ani maminku s dítětem, pravidla jsou pro každého stejná a už několikrát jsem byla svědkem toho, jak musel pláž opustit každý, kdo to nehodlal respektovat.
Na denním pořádku je i situace, kdy z protější pláže připlave skupinka lidí s úmyslem dojít si do stánku pro pivo, ti neujdou ani pár metrů v plavkách, aniž by se do nich naháči nepustili, ať si okamžité ty plavky sundají. (upraveno)
Pěkná teorie,ale je fakt že na pokladně jsem se nikoho neptal.
Dnes někdo na večerní koupání? Nějaká slečna nebo pár.
2015 tam byl sraz amatérů, když tě tak strašně zajímá co se tam děje, tak jsi měl přijít. (viz galerie)
Tak tento sraz mi unikl, ale příště přijdu. Vypadá to že to byl dobrý šukec ♥️
Včera bylo hodně lidí a bylo to super , byla tam nádherná mladší potetovana brunetka Martina s neskutečnou kundickou, tak kdybys tu náhodou byla , klidně napiš :)
Wauuuu.... úplně jí vidím ♥️😇♥️
Kuwa a já zrovna nebyl..... vynechal sem.
Myslím že byla Martina středem zájmu. Očního určitě 😊
Chodíme tam často a ničeho podobného si nevšimli nikdy za x let. Pravda, když přestane svítit a setmí se jdeme domů nebo ke stánku,případně na diskotéku. Co v tu chvíli se děje v trávě netušíme,ale ani asi není důvod tam v těch místech být. Přesto jistě kultura oproti Šeberáku je daleko jinde.
Myslíš za den a nebo za hodinu ? V tom případě musíš napsat, kterou konkrétní hodinu, jsi myslel, jinak by se mohlo stát, že informace které jsou pro tebe tak důležité ti budou úplně k prdu.
A nebo si tam někdy dojdi a spočítej si to, to by asi bylo nejlepší.
Nevíte jak to tam dnes vypadá???
ahoj sel se dnes nekdo koupat, kdyz máme takové horko? :)

Podle hygieny se tam už nedá koupat - přemnožený sinice. Tam to jde tak do konce června...
Ahoj. Chystám se do Hostivaře poprvé. Chci se zeptat, jak to tam aktuálně vypadá? Chodí tam dost lidí? Ještě by mě zajímalo i složení. Předpokládám, že spíše starší lidi a převážně muži. Ale ze zvědavosti se ptám :)
Ahoj koukej se tam ukázat;) Nádherná fotka
Nepůjde někdo zítra na hostivar ještě jsem nebyl a rád bych zkusil....
Kdybych se nebál erekce která by se ve tvé přítomnosti jistě dostavila, šel bych s tebou. Šeptal bych ti do ouška nádherné oplzlosti a ve vodě, někde bokem, bych přišel s nabídkou kvalitního sexu *21**119**92*
Koupu se tam roky a pravidelně. Stejně jako stovky hambáčů *4*
A vše v pořádku. Voda je čistá.
To se tam budes jen smazit bez koupani ? *5*
Naprostý souhlas. Jezdím tam několikrát týdně okolo přehrady na kole a do vody bych nevlezl ze stejného důvodu. A nechápu, jak se v tom někdo může koupat. Nevybavuji si, jestli tak špatná kvalita vody byla již v loňském roce či nikoli, ale letos je to děs.
Děkuji všem za inteligentní odpovědí.diky*114*
Klidne jdi sam, nikdo te tam neukousne, prostoru je tam sousta *4*
Já půjdu zase v sobotu.... *4*
Ja bych tam s tebou zasel :P :P
Tak už na Hostivaři. Hodně lidí, voda teplá...
Já tam chodím přes 20 let a v podstatě pohoda.Je tam asi o fous více chlapů,ale tak z 80% se všichni známe.Tedy,aspoň od vidění.Chodí tam spíše starší lidé,pak páry i mladší,občas maminky s děckem.
Nemám tam problém chodit sám nebo s přítelkyní.Jestli si tam někdo honí nebo i užívá jsem neviděl.
Pokud ano,tak ne na pláži.Jestli to dělají někde v lese,kde je nikdo nevidí - proč ne.Já to s přítelkyní v přírodě dělám taky :-))) Je tam ale jiný - velký problém,,,a to molo na protějším břehu!!! Omladina tam řve,pouští techno a hlavně občas plave na nuda očumovat nebo si nakoupit do kiosku.Plavčík je občas vyžene.
Zítra 29.6. tam jdu s přítelkyní zase a moc se těším !!!!! Ahoj.
Většinou je to tak půl na půl muži ženy. Je pravda že většinou starší lidi, ale samozřejmě chodí i mladí. Jak tady někdo psal o honičích, tak to není pravda. Je to slušná pláž kde se toto hlídá.
Souhlasím s @PETRaGABI jen jednou se mi stalo, že si nade mnou stoupl starší pán a začal se tahat za pytel.😂

Jinak jsme tam nikdy nic neviděli, nuda není swingersparty a to je v pořádku. Protože i rodiny s dětmi by měli mít možnost se v pohodě koupat bez blbých plavek, možná se to tam děje večer, ale tak dlouho jsem tam nikdy nebyla.
🤣😂 slusna plaz, kde se to tu hlida 😂🤣 to bych chtel vysvetlit. Za posledni mesic co tam pravidelne jezdim i dvakrat denne tak tam honej uplne normalne o prcani ani nemluvim to je tam taky bezna vec. Dneska kdyz jsem tam byl kolem 1 hodiny tak jsem videl minimalne tak 8 honicu a 3 pary co tam prcaly, tak jake pak hlidani. Nikdo nic nehlida kazdej si tam muze delat co chce. Sam tam taky obcas honim a to nezalejzam ani nekam do lesu nebo tak. A hlavne mi nikdo nic nemuze rict tak co 😂😂 prej hlidani to me dostalo
Totální nesmysl. Přání otcem myšlenky. Asi tam chce nalákat úchyly.
Totální výmysl. Přání otcem myšlenky. Asi tam chce nalákat úchyly.
to se tam prca treba pod tim chodnikem u vody?
Jasně, že je to nesmysl. Nikdo tam nešuká, ten člověk na nudapláži zjevně nikdy nebyl... Jako jestli tam někdo něco dělá v lesíku okolo nevim. Jinak plavčík tam běžně vyhání textiláky, co "hledaj kamarády", takže to tam nějak funguje
Kecá, též tam docela často chodím. Osazenstvo spíše starší (kdo chce mladší ať jede spíše na Lhotu) a v pohodě. Jasně, sem tam někde skrytě vidíš nějaké dotyky, ale otevřené šukání jsem tam ani jednou neviděl.
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 6 roky
Honit sem tam nikoho neviděl, ale ve vodě se občas pomilujeme.... Samo že diskrétně.
Ted v sobotu zrovna pojedeme.

Byli sme naposledy před 2 týdny, proč byl zavřený kiosek U Hada? Ale i v tom druhém měl dobre steaky. Také sem nepochopil proč se lidi oblékají když jdou do kiosku. To by mne ani ve snu nenapadlo.
Protože neni moc příjemný stát nahá ve frontě plný klobás ;)
Ani nemluv, celý víkend na nudapláži, to je hned vidět na postavě, naštěstí nemusíme řešit, že nám jsou malé plavky.*3*
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 6 roky
Jistě že jen diskrétně. Prostě jen po jahodu *3*

Přeci ji tam nebudu půlit před lidma v pravé poledne *243**243*
Nevim ted jsem se vratil z Hostivare byl jsem tam od 12 hodin s pritelkyni a videli jsme tam dva pary jak si uzivali minimalne 5 honicu a jednu holku co tam nekoho kourila. Kdyz jsem sel na proslule parkoviste tak u vzadu tam prcal starci par.
Máš velké štěstí. Já tam chodím pravidelně a nikdy jsem nic neviděla.
Paprdovevé honici..samotari bez přítelkyni.. na džbánu to samý...
Ahoj. Chystám se do Hostivaře poprvé. Chci se zeptat, jak to tam aktuálně vypadá? Chodí tam dost lidí? Ještě by mě zajímalo i složení. Předpokládám, že spíše starší lidi a převážně muži. Ale ze zvědavosti se ptám :)