Pískovna Nálko

Pokec

Chodí z vás někdo koupat se na Náklo?
Dnes se jdu podivat k vode.uvidime,kolik bude lidi
Byli jsme tam včera, odpo TOP 🏖️🌊☀️
Mrdali jste? Nebo jen koupali? Kam tam chodite?😜
Udělali jsme si to pěkný, víc Ti neřeknu :) pokukovala tam po nás bruneta tak 35 let, ale asi sbírala odvahu nás oslovit, třeba příště:) No bylo to celkem vzrušující :) Myslím, že oboustranně❣️
Napis mi do zprav, chci se jeste na neco zeptat ;)
Najdu nějakou holku/ženu co by se tam chtěla potkat? *4*
Voda už je skvělá, jen najít nějakou ženu nebo klidně pár s kterou bych mohl chodit plavat atd.*243*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Někdo teď o víkendu na naklo !???
Ve které části pískovny je ta nudapláž? Jak se tam nejlépe dostanu autem co nejblíž?
Aha, ale spousta lidí zmiňuje, že má. Škoda, lákalo mne se tam podívat. Díky za odpověď.
ahoj za kazdym kerem a v kazde vysoke trave je nuda plaz na Nakle.Nahaci kam se podivas.
na Nákle je to faj , dost nahaču , už se tam zas chystam
Oficiální nuda pláž tam není.. Něco jiného je zálezt mimo hl pláže někam bez plavek, to se dá vskoro všude, ale nuda pláž jako taková tam bohužel není
A která část na tu nudu je nejvhodnější, mi neporadíš?
A nebo ta zatravnena bocni strana jakoby u lesa. Jsoubtam vyležena mista ve vyssi trave, sem tam nejaky ker a stromek, tam byvaji nahači. Je to tam fajn
Byla by tu nejaka zena , popripade par na spolecne koupani opalovsni a pokec ns Nakle?
Chodim sam a je to trochu nuda.
Omlouvam se, ale vysvetlete mi to jako tupcovi, kde je na Naklu naturisticka plaz (pripadne souradnice) a kam, pripadne kudy k ni mam prijet co nejblize autem. Diky moc
Dnes na Nákle minimum naháčů,vetšina plavky co se děje ???
V kolik hodin? Já tam byl a taky nic moc.
Ahoj, tak našel by se někdo na společné koupani, opalovaní na Nákle? žena, pár ,...
Moje mladá tam jezdí honit. Lehne si a čeká až ji začne někdo pozorovat. Najdeš ji na té straně od silnice. Ale bacha nesahat!!
Omlouvam se, ale vysvetlete mi to jako tupcovi, kde je na Naklu naturisticka plaz (pripadne souradnice) a kam, pripadne kudy k ni mam prijet co nejblize autem. Diky moc
Nema buldočka? Dneska jsem tak pred jednou kozatou s buldockem honil 🥳😎
Často preferuju protější břeh :)
od silnice kde presne, to je dost dlouhy breh. a celkem pochybuji, tam je plno lidi, to spis bocni brehy
Příspěvek byl uživatelem smazán.
a proc ty se sereš do vsech diskuzi a a kritizujes? nemas co delat? mas asi ubohej zivot. nikdo se nebavi s tebou tak mlč a nevšímej si
Já tam jezdím a jsem tam dost často.