Asi dopustit ,smířit se dá se vším. Já jsem se s tím smířil také a dnes toho nelituji. Když to přijde znovu tak už to budu brát úplně jinak a nebudu zbytečně žárlit.
Stručně - neexistuje odpověď na otázku jestli odpustit nebo ne!!! Záleží na lidech, konkrétní situaci a dalších milion aspektech...S tímhle nikdy nikdo nikomu neporadí...
Nevěra byla. Je. A bude. Každý se s tím musí vyrovnat po svém.
Mám ráda sex a pokud ho u přítele nemám dostatek, tak se přeci nebudu omezovat.. nikomu to nepomůže. Pokud by mi na to přišel a ještě mi to dával za vinu.. to fakt ne! Radši ať se, se mnou rozejde..vinu může hledat jen a jen u sebe.
Vidim to naprosto stejně. Pokud nejsem spokojen se sexem, hledám to jinde. Ber /neber.
Proto je u mne sex základ vztahu. Tohle prostě musí fungovat.
Proto je u mne sex základ vztahu. Tohle prostě musí fungovat.
Tohle je pro me natolik citlive,ze bych to nepresel. Zastavam ten nazor,ze lide kteri spolu partnersky ziji si maji byt verni. Pokud by partnerka ujela,zrejme bychom se rozesli
Ale ta žena přece šuká s chlapem, takže je veliká pravděpodobnost že to budou oni.
jasně,ženy zahýbají ale chlapi ne že?

to sedí od holky pro kterou je 17cm málo :)
a co to má společného s tímhle tématem???
Tak většínou hledáš něco co ti doma chybí ne ? :D
to se pleteš chlapče
neznáš mě tak nekomentuj
neznáš mě tak nekomentuj
Má žena mi při jedné výměně názorů řekla ubylo mě?...neubylo, tak co"...jinak vše fungovalo jak má být, tak jsem se dál o nevěře či věrnosti nezajímal. Jsou důležitější věci, než když si žena (muž) zašuká jinde, a nedává to okatě najevo...Měl¨(a) by si dávat pozor na zdraví!!!
,,Lehce se odpouší, těžko se zapomíná."
Přesně tak. Znám to z vlastní zkušenosti
já dávám absolutní volnost
pokud máš chuť po letech na něco jiného,nechci o tom vědět.ale CHRAŇ SE!!
pokud máš chuť po letech na něco jiného,nechci o tom vědět.ale CHRAŇ SE!!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
tak u vás to je jaksi předpokládáno kočko

Přesně jak píše Beruska69. Máme to stejně
Těžká odpověď pokud není víc informací. Jsou vztahy (i já jsem si tim prošel), kdy se z obou stran očekává absolutní puritánství obou partnérů a špatně už je i to, že se jeden špatně podívá na někoho jiného. Projevem je zvýšená žárlivost, hlídání se vzájemně a pocit: Co když ten druhý si beze mě užívá jinde, ikdyž to zdaleka není pravda. No většinou to končí tím, že si neužívá ani jeden a oab jsou na ocet. Je to sobecké, protože pokud ani neznáte představy a tužby Vašeho protějšku, uplně jednoduše se zamykáte do svěrací kazajky, která pudy partnera po čase úplně zničí a ty se začnou transformovat do nějakých deviací. Tohle jsou dle mého uzurpátorské vztahy. U mě tohle platilo do doby, než jsme měli děti a hodně jsem stál o to, abych si vychoval své potomky a ne nějaké kukačky. Postupem času jsem pochopil, že život je krásný, ale může být i krásnější když sdílíme společné prožitky nejen v nejužším kruhu partnerů, ale třeba se společnými známými, kterým už děcka odrůstají a partneři vzájemně zkoumají, zdali jejich hedonismus nelze ještě rozšířit o společné prožitky tužeb a představ partnera. Většinou je to nastavené tak, že protějšek touží potom partnera uspokojit, ale pokud nezná jeho libůstky, zvrátí se to v rutinu, která po čase prostě vyhoří. V tu chvíli se do průseru dostávají oba partnerří a je čas říct pápá a zakotvit jinde. No a nebo do toho začnete trochu investovat a začnete otevírat Pandořinu skřínku v podobě sebepoznávání, expermentování a zjištování, jakou libůstku v sobě partner potlačoval a která vedla k tomu, že někde třeba i zahnul, co bylo to, že prostě zkusil něco jiného. V momentě., kdy na ní příjdete, klidně se může stát, že Vás to rovněž začne přitahovat a uvolníte se sami, objevíte skutečné já, nebudou tam ty desetiletí budované stěny a najednou to bude úplně to samé, jako když jste potkali poprvé a mohli jste příběh v hlavě partnera stavět, jak jste chtěli s tím, že teď už znáte i jeho představy.
Jednoznačně musím říct, že mít vztah bez vědomí partnera je podvod, se vším všudy. V momentě, kdy si základní věci vyjasníte sami a i s partnerem a oba to vnímáte jako možnost dál být s partnerem se kterým jinak vycházíte ok, tak to může vztah i rozvinout a posunout na novou úroveň. Na úroveň kterou jste před tím absolutně ani v těch nejbůjnějších snech nemohli spatřit. Já jsem zjistil, po 20 letech, že manželku rovněž přitahuje, když má kolem sebe lidi, kteří jsou uvolnění a nejsou upjatí, protože si touto cestou rovněž prošli, nebo na ní přišli na první dobrou a vyřešila se celá řada problémů, které se díky psychice přesouvaly i do běžného života. Občas je nutné stěny v naší hlavě bourat a koukat se na to jinou optikou.
Promluvte si, zjisti co a jak a možná zjistíš, že máš doma nynfomanku o kterés to třeba 10 let nevěděl, protože se ti to bála říct.
Jednoznačně musím říct, že mít vztah bez vědomí partnera je podvod, se vším všudy. V momentě, kdy si základní věci vyjasníte sami a i s partnerem a oba to vnímáte jako možnost dál být s partnerem se kterým jinak vycházíte ok, tak to může vztah i rozvinout a posunout na novou úroveň. Na úroveň kterou jste před tím absolutně ani v těch nejbůjnějších snech nemohli spatřit. Já jsem zjistil, po 20 letech, že manželku rovněž přitahuje, když má kolem sebe lidi, kteří jsou uvolnění a nejsou upjatí, protože si touto cestou rovněž prošli, nebo na ní přišli na první dobrou a vyřešila se celá řada problémů, které se díky psychice přesouvaly i do běžného života. Občas je nutné stěny v naší hlavě bourat a koukat se na to jinou optikou.
Promluvte si, zjisti co a jak a možná zjistíš, že máš doma nynfomanku o kterés to třeba 10 let nevěděl, protože se ti to bála říct.
Přesné a výstižné. Jen je třeba k tomu dojít..
Presne tak , je to individualni.Nekdo je dokonce rad povaden a i to vyzaduje.
Na to neexistuje jednoducha odpoved. Zalezi na tom, jestli jsou ve vztahu deti a jak stare, jestli jsou tam nejake dalsi zavazky, jak se k cele veci stavi ta zena, jestli to byl jednorazovy omyl nebo dlouhodoba zalezitost...taky zalezi na tom, jestli ted podvadeny je pripadne schopny se pres to prenest a pripadne na tom vztahu dal pracovat, protoze kazdy clovek ti ma vnitrne nastavene jinak...vstupuje do toho mnoho faktoru.
Nevěrná žena
Odpustit nebo ne