Tip na místo české budejovice

Sukani manzelky

Ahoj já moji občas sukam venku v čb ale nesmí tam nikdo bejt jak někoho zahlédne vyndá ho ze sebe a zahalí se je nám kolem 20
Tak dneska opet stromovka ;) Tak cca od 22:00 do 01:00 ;) Nejaky par co tam bude taky? 😂🤪
My se jezdíme koupat na Magdalena...Cep2 ? Až u koleji před Suchdolem...Hezký malý mistecka...klid....manželka vždy do naha a už jsme tam byli i ve 3ce
Ted uz je venku pomerne teplo. Nenabidl by se par,ktery by nekde venku sukal a ja bych mohl kouknout a treba i neco vic?
zkus se podívat někdy sem, ale jen málokdy se to povede, 49.0213964N, 14.4533789E občas se tam něco děje.
Jen teplousove no...Nic jineho tam nikdy neni...Nám šlo spíš když máme chuť po akci někde blbnout tak zda neni nějaké místo vyhlášené....Ve stromovce taky nikdo nebejvá ;) A to si myslim,že jsme hluční dost
Ahoj, nějaký pár dnes někde venku? Já 33 fotky v galerii
Tak co zima? ;) Taky jezdite jen tak šukat do auta? ;) Občas je něco u stromovky ;) Suche Vrbne ;) A Cakov ;) co Vy?
Koukl bych se a treba i pridal
Zkousel nekdo u Ceskovrbenskych rybniku nebo v okoli prilehleho "cvicaku"?
Jo chodim tam honit pravidelne
V lete se to da ;) u rybniku :)
Koukl bych se a treba i pohonil
tak dá se třeba na Rudolfově na Floridě,či na vyhlídce v Dubičném,tam jezdím často s přítelkyni.. :-)
Poradite nejake misto kam vzit baculatou kamosku na suk?
Ale to byste museli šukat v autě, a rád bych vás pozoroval...
Budete sukat jen vy nebo se muze i nekdo pridat?
No, hlavně někam, kde nikoho nevyděsí! *3*
Stromovka,tam se dá ledacos zažít, či vidět.
taky někdo přijede dnes na Hrdějce???
dej vědět kde budeš, zajel bych na pokec
tak třeba já zítra tak od desáté do dvou odpoledne budu na Hrdějcké pískovně, úplně vzadu :-) je to tam dost klidné
Zdravím ..zkuste večer Stromovku....nebo u Hada v autě....
Stromovku mame radi ;) A o dalsich nevime