Kdy poprvé?

Stále čekám na první setkání

Ahoj všem! :)
Tato otázka je asi hlavně pro muže, ale zajímavý bude rozhodně i pohled žen.
Chtěl bych se zeptat, jak dlouho vám trvalo, než se vám tady povedlo setkat s nějakou osobou.
Jsem zde již přes rok, a zatím jsem se zde se žádnou nesetkal (ano, jsem hetero)
Mám 18 let, nejsem tlustý, možná ani ne ošklivý (to už je individuální věc, jsem například holohlavý a docela ochlupený, takže to může některým ženám vadit), nejsem žádný hlupák (studuji na gymplu), takže inteligenčně by problém být neměl. Z tohohle důvodu jsem ale téma nezaložil...
Proste mě jen zajímá, jak dlouho jste čekali na své první setkání, a jestli mám ještě vůbec doufat. Chodil jsem i na dost chatů, napsal hodně ženám... A nikdy to nedopadlo...
Děkuji za případné odpovědi :)
Proboha chlape, vyraž do terénu! Internetový seznamky jsou jedno z nejhorších prostředí vůbec, kde se můžeš seznamovat. V nich většinou narazíš akorát na zamindrákovaný krávy, co si léčej svý sebevědomí, páč je na nich poměr muži/ženy zhruba 12:1. Nebo 120+ kg obludy, o který na ulici nikdo nezavadí ani pohledem.

Škola, metro, tramvaj, bus, kino, divadlo, zastávky MHD, supermarket, plovárna, ženy na lavičkách v parku, plesy, kluby atd... to je tvůj rajón! A neboj se oslovovat - většina tě asi "pošle do prdele", ale u jedný z 10 ti to vyjde.
Na jednu stranu mas pravdu, na druhou se tady seznamit da a ty zeny fakt nemusi byt zamindrakovane nebo obludy ;)
Dá, no... asi stejně jako když občas narazíš cikána, co nelže, nekrade a pracuje… *4*
Ja dneska uplně poprve ach och uch to byla slast *389*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
meleš uplně pičoviny a budeš taky asi jeden z těch co si vrznou 2x za rok *60*
Úplně v pohodě do hodiny, najdeš co se ti líbí, vytočíš její telefon, dohodneš si schůzku, cestou se stavíš v bankomatu a pícháš. JInou možnost samostný muž nemá! V páru je to jiné, ale to zatím ty neřešíš. Pokud nemáš prachy nebo nechceš jít touhle cestou, tak určitě hledej ženy v reálném životě a dělej, že amatery vůbec neznáš..
já si myslím že čím vyšší konto ,tím je i vyšší sance plus musí to být asi normální člověk a ne debil
Šance s vyšším kontem zajisté rostou. Že by to musel být normální člověk, o tom dost pochybuji. Holky letí hlavně na primitivní debílky, kteří mají v hlavě vydlabáno. Někdy jim to dojde včas, jindy pozdě a naříkají a často aspoň těží z toho jejich tučného konta *3*
Myslím že 18 let mladého kluka tu prostě nikdo nechce. Mladé a krásné holky tu čekají na prince v BMW a staré a hnusné si na kolouška netroufnou (ostatně co by s ním dělaly)

I když jsou výjimky, mám tu kámoše tomu je 19 a má tu už pár zářezu.

Podle mě se tu nejlépe seznamují kluci kolem 30 co mají tělo poznamenáno posilovnou.
Kolem 30 fakt ne, s posilovnou možná ano.
Tak s takovými jsem se seznamovala já no 😅😅
No já mít takovou číču, tak se mi to taky seznamuje...*22*
Maš 18 let, studuješ na Gymplu a musiš se seznamovat ve virtualnim světě? *476* ja v 18ti letech jsem měl každy tyden jinou holku a to nebyl k mani žadny chytry telefon a ani internet *244* To nechodiš nikam kde se schazi omladina? to hnipeš jen u PC nebo podobneho kurvitka cely den zřejmě. Zahoď to všechno a žij v realitě viš kolik krasnych holek denně potkavam na ulici, v kavarně kde chodim denně na kafičko a tartufo desert kdejaka se na mě usměje a to nejsem žadny mladik a ani nemam holou hlavu *1*
Tyto stránky jsou to poslední místo kde bych se seznamoval. Čekat na ženu tady,jsem doteď panic.
ve 41 letech jsi panic jo? no to vykladej Františce Vykouřilove a ne mě *355* a pokud se spolehaš na ruzne servery s erotickym tematem, seznamky etc, tak jako sorry ale jsi dost marny jedinec a chyba že jsi udajně panic ve 41 letech je pouze na tve straně a nemužeš tu chybu vinu schazovat na zdejši server to fakt jako neberu *256*
tys to nepochopil
chtělo by to číst důkladně *22**22*
ach so jo už to vidim to doteď mi uteklo *363*
to fakt nemám ráda,jak lidi nepřečtou pořádně text a hned útočí*22*
Jestli chces radu, tak tady neztracej cas, hledej holky v realnym svete, nebo se tu jednou dpckame prispevku od teba az ti bude 30 co je kurva spatne, ze ti jeste zadna neodpovedela a ve ctyriceti z tebe bude polovicni psychous co bude rad kdyz si s nim pujde jinej chlap vyhonit pero u rybnika.
Přesně tak. V mládí je těch příležitostí hodně. Bohužel po 30 roku se to už nedá dohnat, protože se možnosti velice zúží, u někoho v podstatě na nulu a pak vkládá marné naděje do seznamek.
To je blbost nic se nezužuje po 30ti letech je to jen o člověku jak se k tomu postavi.
Mam po 40 a nemam problem se seznamit v realitě, přiklad uvedu 14 dnu zpatky jsem se seznamil s jednou kočkou, ktera je o 20let mladši na festivalu Lasky Schlagermove uplně jednoduše patata pataty a už bylo o zabavu na par dnu postarano. Za par dnu jedu na festival Wacken Open Air a vim na 100% že v tom stanu už prvni noc nebudu spat sam. Člověk musi chodit vic mezi lidi, omezit kundoviny typu Facebook, Instagram či jine chorobne servery a vždy se nějaka ženska najde.
Jo, když je člověk oprsklý, tak možná. Pokud se mi nějaká líbí, tak má chlapa vedle sebe nebo se vymluví na to, že je zadaná nebo se rovnou sebere a odejde. Mě tyhle kulturní akce typu festivalů, kde se chlastá a praskají ušní bubínky, nějak neberou. Byl jsem na jedné oslavě u kamaráda s tím, že tam poznám nové lidi a pochopil jsem, že mezi určitou sortu lidí nepatřím, že si nemám co s nima říct natož abych se uměl bavit. Mě totiž chlastání do stavu zvracení a rvaček nebaví a jediná témata okolo hulení péra, kouření trávy nijak moc nezajímají.
To už se tady řešilo několikrát. Třeba mně se to nepovedlo ani jednou. Poprvé jsem se tu registroval asi před 9 lety, pak to na čas zrušil a zase v nějaké bláhové naději časem obnovil. Nejsem agresivní, netlačím na pilu a snažím se být slušný. Je však jedno, co člověk píše do inzerátu (vážný, kamarádský, milenecký vztah...) nebo na chatu a jestli má nebo nemá galerii a co v ní má. S věkem se šance u muže rapidně snižuje. U tak mladého kluka bych ještě čekal, že nějaká zralá žena napíše, protože dostane chuť na mládě. Pozoruji, že se tu nejen nedá setkat, ale v podstatě ani očekávat nějakou odpověď na inzerát nebo reakci na odpověď. Jediné reakce bývají na fórech, kdy se může sesypat na přispěvatele do diskuze hromada hnoje.
Robia si to muzi sami. Mame na profile uvedene, ze nechceme byt kontaktovaní muzmi. Myslis, ze to respektuju.
Proc tak agresivni vypad? Je to takove zlo, kdyz se sem nekdo zaregistruje v sedmnacti. Myslim, ze tim nikoho neohrozuje, ani nikomu neublizuje.
no booooože,tady je spousta mladších 18ti let akorát mají v profilu upravený věk.
s tím se nedá nic dělat,pokud se k tomu nepřiznají
neřešila bych něco co změnit nelze *22*
Potom sa necuduj,ze Amateri idu dolu vodou. Tie decka este nemaju rozum, iba splasenych hormonov na rozdavanie.
to neříkám.to by tu být nemělo,taky s tím nesouhlasím.Ale nebudu se vzrušovat nad něčím co nezměním :)
Ano, porušil. A myslím, že teď už je to jedno :)