Nucené lízání

Lízání ženy vždy, kdy si vzpomene.

Zajímalo by mě, jak to vnímají ženy. Cokoliv okolo lízání mě dost rajcuje a nucené je pro mě to nej. Je mi jedno kde a kdy. Je mi jedno,jestli je umytá a nebo voňavá po celodenním paření v kalhotách. Je mi jedno, jestli menstruuje. Hlavní jsou ty dvě slova. LÍZEJ MĚ!
Takže hláška "vyliž mi prdel" dostává úplně nové konsekvence :)
A ptal se tě na něco někdo onánku? Máš snad mezi nohama vagínu, která by šla vylízat? Pokud ne, pak se vyjadřuj k tématům, která jsou šitá na míru tobě. Děkuji.
Klidek, at ti nepraskne cevka, treba by ti ochrnul jazyk a byl by jsi v prdeli *3*
Ale jinak mě chlapi bavíte. Opravdu. *4*
Sem tam něco vyfoť a pochlub se. Jsem v pohodě. Nemusíš mít starost o moje zdraví. Je fascinující, kolik chlapů leze na fórum bez názoru.
Ano, je fascinujici, kolik lidi nas tady chodi na forum pobavit a zlepsit nam den *3*
Vzdy kdyz si rikam, ze horsi to uz byt nemuze, tak se opbjevi nejaky axot tveho formatu a dokaze mi, ze jsou na tom lidi daleko, ale daleko hure *3*
Tak nas jeste pobav *22*
No každý z nás ujíždí na jiném druhu zábavy. Možná že jsi měl být psycholog, když po pár řádcích dokážeš odhadnout, jak opravdu velký exot jsem. Jen jestli ve zkušenosti nemáš potřebu jen honit si ego. Pokud ano tak mnoho zdaru.
Tak neni potreba byt psychologem, aby po precteni tveho vlakna clovek usoudil ze jsi exot *22*
Pokracuj v zabave *3*