- asi uz viete, tak nam v Senci na gulaske na plazi nam postavili plot.....
- majitel pozemku si svoj pozemok ohradil uplne az k vode (vlastni aj dlhy pas vody pred pozemkom)
- ostatna cast poloostrova a zvysna vodna plocha nema zalozeny list vlastnictva, takze by mala byt v pozemkovom fonde alebo nevysporiadana... - teda zatial vporiadku
Cez vykend tam bola aj policia robit poriadky medzi nudistami a majitelom....
Ale ako je to už slabota veľmi 90%starsi ľudia(nemám nic proti nim)neviem či ostatný chodíš na zlate piesky ale je to smutné ako krásna nudaplaz dopadla
Ano nuda plaz odvlani rozorana tak ja chodim na miesto kde sa zvykne kempovat uz tam nudisit byvaju tiez.
A v zime chodime na molood hlsvnej cesty .... cely rok :-) niekto ako nudista niekto v plavkach ... :-)
Jasné to im neberiem ja viem že tam sa robili brigády na nejakej som bol aj ja.Ale tu ide o to že určite si pamatas aj ty že aké to tam bolo krásne bez konfliktné chodievali tam mladý ľudia od teenegerov až po starších vlastne všetky generácie a posledné roky 90%uz len starší mladyl minimum plus toto oplotenie no je to na nezaplatenie
Neviem ci aj cez vikend bolo nieco medzi majiteľom a nudistami, ale boli sme tam vcera to bol pondelok a majiteľovi zena si fotila nudistov a vyvolala konflikt.(teda s toho co sme počuli tam tak to bola asi majiteľovi zena a zevraj tam uz viackrát vyvolávala konflikty) fotila si teda nahých nudistov a jeden straší nudista jej hodil telefon do vody a potom sa strhla bitka.boli aj privolaný policajti a riesili to tam este dost dlho.
My sme tak boli do neakej 20:00 a uplna paráda,ked sa pláž vyprázdnila sme si to rozdali priamo na plaži s manželkou.bolo to velmi vzrusujuce a sexi.poslední nudisti co odchádzali z pláže nas aj videli ale nam to bolo jedno a bolo to vlastne este viac vzrusujuce.pre nás je Gulaška top miesto na relax,nahé opalovanie a kúpanie.
My chodime na poloostrov, tam je fajn, ze po tej vcerajsej bitke sa podavali trestne oznamenia, a ze rano sa potom stahovali... Tak asi uz ludia dostali rozum.
Dostat sa da, bezproblemou, bud okolo celeho jazera, alebo popri trati z mesta, tam niekto zarovnal polnu cestu buldozerom, tak je tam lepsi pristup ako minule roky.
Akurat ak chce prejst clovek s polostrova na ten mali kusok kamienkovej palze co je oddeleny tak musi obist plot dookola alebo nadrzovku cez vodu popred....
Ale majitelia pozemku tu cez tyzden vecinou niesu....
Bol som tam a odisiel som po bitke a pri prichode policajtov .. teraz len lutujem o ake divadlo som prisiel kvoli tomu dementnemu majitelovi, lebo som sa chystal byt povodne az do vecera ...)
FKK Senec/Gulaska - Plot....
... plot a ine huncutstva.
- majitel pozemku si svoj pozemok ohradil uplne az k vode (vlastni aj dlhy pas vody pred pozemkom)
- ostatna cast poloostrova a zvysna vodna plocha nema zalozeny list vlastnictva, takze by mala byt v pozemkovom fonde alebo nevysporiadana... - teda zatial vporiadku
Cez vykend tam bola aj policia robit poriadky medzi nudistami a majitelom....
https://senec.tv/nudisti-vs-sukromne-pozemky/
Co vy nato?
A v zime chodime na molood hlsvnej cesty .... cely rok :-) niekto ako nudista niekto v plavkach ... :-)
My sme tak boli do neakej 20:00 a uplna paráda,ked sa pláž vyprázdnila sme si to rozdali priamo na plaži s manželkou.bolo to velmi vzrusujuce a sexi.poslední nudisti co odchádzali z pláže nas aj videli ale nam to bolo jedno a bolo to vlastne este viac vzrusujuce.pre nás je Gulaška top miesto na relax,nahé opalovanie a kúpanie.
Akurat ak chce prejst clovek s polostrova na ten mali kusok kamienkovej palze co je oddeleny tak musi obist plot dookola alebo nadrzovku cez vodu popred....
Ale majitelia pozemku tu cez tyzden vecinou niesu....