Prameň Komárno-Nová Stráž

Prameň

Ahojte, chodieva tam volakto? Bývam odtial asi 500m tak by ma to zaujimalo.
Chceme tento vikend ist pozriet. Ma niekto podobny plan?
V KN sú oveľa krajšie a kludnejsie miesta pri vode 😉 len tam sa dá. len úplne na boso
Kto chodí z Bratislavy na prameň do Komarna? Napíš mi správu. Dakujem
Ahojte aj tam chodí niekto alebo už je to zabudnuté
ahojte dnes som sa o tom dozvedel, rano planujem to pohladat a vybehnut zrelaxovat. niekto v pohode?
Večerný alebo nočny mrd je na nezaplatenie.
O 13 som tam. Je tam niekto z amatérov?
ahojte a co odporucate v plavkach ci nahy lebo raz som tam bol nahy prisiel nejaki parik a mali plavki bolo mi to trocha cudne ze preco su v plavkach
Keď bolo chladno -10-15, tak sme tam boli s manželom viackrát cez noc, s nikým sme sa nestretli a bol tam ako taký poriadok. Teraz cez večere sú tam vždy viacerí ( len chlapov sme videli), ale to nie je ani taký problém, len nás aj chuť prešla, že tam bola už 2 krát guma zahodená...

Ahojte. Zjavne mate s miestom skusenost. Poprosili by sme o par informacii. Je tam hlbka a teplota vody taka, ze sa tam da stravit cas aj v chladnom pocasi. Napriklad v Grobe pri vrte bola fajn hlbka, teplota vsak okolo 50st, ale v jazierku vedla sa dalo krasne vegetit aj v dazdi a zime. Vopred vdaka
Ahojte. Hĺbka vody okolo 130- 140cm, teplota 37-40'stupnov. Je to tvar štvorca asi 2.5 x2.5 metra. Miesta vedla málo, okolo len betonove kocky 50cm .
Áno chodí, v takomto počasí je to najlepšie
v hurbanove je udajne tiez daky termalny vrt. vie o tom niekto niečo ?
Za chvíľu som na prameni kto príde ?
Predpokladáme ze tam chodia iba chlapi.
Vo väčšine áno... Ale vždy sa to môže zmeniť 😀
No čo dnes? Nejaký senior na večer.
Chodí tam ešte niekto? Myslíme aj našej krvnej skupiny?
Pôjdeme sa pozrieť niekedy. Určite. Snáď nebude plnka chalanov a teplosoako v grobe.
caute , pozrel by som aj ja funguje to každýdeň ? 😁
nie je tam vstupné. je to nadivoko uprostred prirody. hocikedy aj v noci mozes ist
Páry minimálne čo je smutné lebo čím menej normálnych ľudí tam chodí tým viac blbych príde :D
ja napriklad pojdem dnes, to som zvedavý, že do ktorej skupiny ma odborníci na amateroch zaradia. výsledok posudzovania posudzujem aj podľa toho, že kto posudzuje.
kde konkretne je tam pramen, vies poslat suradnice?
Asi 1 km za Komárnom, smer Blava, je po lavej strane pumpa. Na tú treba ísť a pri výjazde z nej odbočiť vpravo smerom k násypu a nie vľavo smerom na hlavnú cestu. Po asi 100 m polnej cesty v kríkoch vlavo je pramen.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
to veru nechcem. ani sa mi verit nechce, ze tam niekto necha gumu.
Aj mna by to zaujimalo kde presne to je. Suradnice by bolo fajn.
Dnes po polnoci pridem. Bude tam niekto ?
.;;;;;:::;;;;;;;;;;;;;;;;;;((( (upraveno)
Voda je kristalovo cista. Ale okrem mna tu nikto nie je. 40 stupnova asi.
Chodím som bi chodievam tam s kamarátmi
chysta sa tam niekto ? kedy tam bol niekto a kolko vas bolo ?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Chodivam tam, ale ludia ktorí sú tam nemajú napísané na čelo že sú amíci ;)