Sto lidi sto chuti. Neves hlavu.
Ja osobne jsem "dolnak" pokud mas pekny tadek a brisko mas obrovske plusove body. Proste mam radsi mensi prsa,ale krasny zadek
Ja osobne jsem "dolnak" pokud mas pekny tadek a brisko mas obrovske plusove body. Proste mam radsi mensi prsa,ale krasny zadek
To záleží jakého chlapa potkáš. Nikdy se nedej otrávit tím, že ti nějaký puberťák nebo nevyzrálý jedinec řekne, že jsi hnusná, protože máš malé prsa nebo zadek.
Jak urostly tak jsou. Výhoda žen je ale taková, že v době mateřství se prsa zvětšují. Moje spolužačka, měla jedničky. A po porodu už má trojky. Dneska by si přála zpět ty jedničky, protože když cvičila, měla klid.
A co se chlapů týče, tak jsou chlapi kteří mají rádi: pěkný velký zadek a o prsa se až tak nezajímají. Pak chlapi, kteří milují jen velká prsa. Pak takoví, kteří ti řeknou že jedině malá, že už byli těmi prsy dost proliskávání. A pak jsou tací, kterým se libí všechny prsa. A pak takoví, kteří ti řeknou, máš pěkný prsa ale co ten zadek? Chlapů po světě běhá dost. Tak jako žen. Jde o to nescvoknout a přežít pubertu. Já mám rád jak malé, tak i střední, tak i velká prsa. Tak jako mám rád pořádný zadek. Ale nikdy jsem ženu neurážel či nijak neshazoval.
A vždy můžeš kontrovat: "koukej, ty prsa se v mateřství nalijou a budou větší ale tomu tvému pepanovi, nepomůže ani kdybys ho strčil do úlu a zaklepal :D :D :D
Co tě nezabije, to tě posílí.
Ahóóóóój
Jak urostly tak jsou. Výhoda žen je ale taková, že v době mateřství se prsa zvětšují. Moje spolužačka, měla jedničky. A po porodu už má trojky. Dneska by si přála zpět ty jedničky, protože když cvičila, měla klid.
A co se chlapů týče, tak jsou chlapi kteří mají rádi: pěkný velký zadek a o prsa se až tak nezajímají. Pak chlapi, kteří milují jen velká prsa. Pak takoví, kteří ti řeknou že jedině malá, že už byli těmi prsy dost proliskávání. A pak jsou tací, kterým se libí všechny prsa. A pak takoví, kteří ti řeknou, máš pěkný prsa ale co ten zadek? Chlapů po světě běhá dost. Tak jako žen. Jde o to nescvoknout a přežít pubertu. Já mám rád jak malé, tak i střední, tak i velká prsa. Tak jako mám rád pořádný zadek. Ale nikdy jsem ženu neurážel či nijak neshazoval.
A vždy můžeš kontrovat: "koukej, ty prsa se v mateřství nalijou a budou větší ale tomu tvému pepanovi, nepomůže ani kdybys ho strčil do úlu a zaklepal :D :D :D
Co tě nezabije, to tě posílí.
Ahóóóóój
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Všichni chlapi básní o velkých prsech, ale přitom se snaží dostat co nejdříve ženám mezi nohy. Není lepší si rovnou přiznat, že prsa jsou fajn, ale " počítadlo lásky " je ten pravý inštrument.
Ja sem pres ty zadky.
Myslim,ze chlapum se prirozene libi a budou libit vzdy prsa spise vetsi.Sama mam 3-4ky,ktere jsou porad pevne a pekne(dle reakci okoli)Baculka nejsem, presto mam vetsi prsa umerne ke sve postave.Mam rada jejich hlazeni,hneteni,libani....u zenske je prirozene,aby mela trochu prsa a neznam osobne chlapa,kteremu by se velke nelibily.
Malá prsa bývají hodně vzrušivá, velká také , ale až se žena hodně vzruší a má velikou chuť , pak jsou i velké vzrušivé!
U chlapa spíše velké kozy vzruší tím, jak skáčou a houpou se při sexu!!
U chlapa spíše velké kozy vzruší tím, jak skáčou a houpou se při sexu!!
170 cm a 70 kilo ke baculka. Sorry.
Blbecku, neviděls, tak nesuď!!! Zase jeden chytrák!!
Normalni postava je 170 cm 60 kilo a stihla 170 cm a 50 kilo. O vorvanich se tu nikdo nebavi.
Asi podle vkusu kazdeho soudruha.
Musím hodně velká prsa
.

Chces li zvetsit sva prsa bez plastiky nabizim madaz pro zvetseni prsou precti si muj inzerat nejde o zert
Ahoj vúbec se s tím netrap jsem sice lesbička ale z mužskejma jsem měla zkušenost jen po konzumaci alkoholu je mnoho chlapú co preferují malá prsa stačí napsat věk tvé zkušeosti a malá prsa vyholený klín anebudeš stačit odepisovat to na 100ˇ% garantuji přeji ti úspěch ahoj Šárka

Zenska ma mit poradny vemena at to pekne pleska a klepe se!
Ahojky moc se omlouvam ale znam spousty muzu co se jim mala prsa libi vcetne me.
Ne , jen ta majitelka je drobná a ty c jsou k ní až až.
Jojo, zbytečný mindrák, já zbožňuju malý prsa, Úplně plochý, jen ať můžu cumlat bradavky :-D
Ty tvoje ocení i horňák a budou od pohledu hodně citlivá. Sice preferuji větší poprsí, ale tvoje bych také neodmítl. Ne vždy je zlato to, co se třpytí a hrudníček musí sedět k postavě. Takže holky nezoufejte, mám kámoše co preferuje nejlépe nulky a hrudník mu překáží a teď chodí minimálně s 4kama., Takže malá prsa může být problém maximálně vjemový pod tričkem a hlavní je, co s tím dokážete, K čemu jsou pak třeba 5tky, když se na ně nedá sáhnout, že Vás to bolí a že jejich laskání nemáte rádi apod.
Ty je mas nadherny, nadherny, nadherny
otázka zda jsou vždy potřeba :)
Je to stejné, jako u chlapů s penisem.
Některé se líbí menší, některé zase větší...
Některé se líbí menší, některé zase větší...

Nejde přece o velikost. Jsou pěkná malá prsa, jsou pěkná velká prsa. Ale jsou i "ošklivá" malá prsa a také "ošklivá" velká prsa. Myslím, že není rozhodující velikost, ale celková kompozice ženy/dámy. Každé sluší jiná. Je krásné hrát si s plnými nalitými prsy, stejně tak je krásné laskat malé vzrušené bobulky na kterých třeba skvostně stojí bradavky.
třeba jako je má ta moje ? To jsou přímo anténky-a jak reagují...
Ano. Má velmi roztomilá a krásná kůzlátka. Musí být nádhera ladit anténky

Tak, tak, jsou nejlepší. Není nad krásné bradavky-anténky
Holky, co mají malá prsa, mají často super kundičky. Neřeš co nemáš, využij co máš. Pokud chceš nějak ladit prsa, abys byla zajímavější, tak zvaž piercing.
Holky, co mají pořádná prsa a jsou třeba i baculky, ty mají teprv kundičky!
Piercing určitě ne, známá ho měla a po vyndání nic necítí, aspoň to tvrdila, ne že bych to mohl vyzkoušet.
Piercing určitě ne, známá ho měla a po vyndání nic necítí, aspoň to tvrdila, ne že bych to mohl vyzkoušet.
Malá nebo velká prsa, nemá jít hlavně o jejich majitelky ?

Já se řadím k takzvaným Horňákum, a abych pravdu řek tak na velikosti ani tvaru mi vůbec nezáleží. Hlavně když jsou přírodní a citlivá na dráždění! Silikony se mi hnusí a ženský co si je nechají dělat bz si měla spíš zajít k psichologovy nebo psichiatrovy se léčit se sebevědomím, vyšlo by je to i levněji.
Jednoznačně větší, velká prsa. Kdo nezažil nebo je nemá doma, tak většinou hledá milenku s většími vnady.
Tady v inzerci je nabídka baculek, které mají i krásně vyvinuté vnady, minimální, nazval bych to jako "nedostatkové zboží", i když zbožím bych to rozhodně nazývat nechtěl, ae lepší přirovnání mě s odkrveným mozkem nenapadlo ;-)
Kam dáš mezi 1ky penis?
Tady v inzerci je nabídka baculek, které mají i krásně vyvinuté vnady, minimální, nazval bych to jako "nedostatkové zboží", i když zbožím bych to rozhodně nazývat nechtěl, ae lepší přirovnání mě s odkrveným mozkem nenapadlo ;-)
Kam dáš mezi 1ky penis?
Já mám zase prsa velká 3-4ky , která mi pořád hodně drží a jsou pevná.
Upřímně si myslím, že chlapům se vždy líbily a budou líbit prsa větší, jsem ráda, že je mám. I když někdy jsem se stala terčem sexystických narážek a někteří chlapi zapomenou oči trochu níže:-) Ale všude je něco...někdy je problém s velkýma i malýma.
Upřímně si myslím, že chlapům se vždy líbily a budou líbit prsa větší, jsem ráda, že je mám. I když někdy jsem se stala terčem sexystických narážek a někteří chlapi zapomenou oči trochu níže:-) Ale všude je něco...někdy je problém s velkýma i malýma.
Narážky na 3-4jako proč? Tvar velikost? Nechápu.
Taková mám rád, ale myslím,že prsa (jejich velikost) není podstatná.Důležité je, jak jsou využitá a jak je používáš.Dá se i s menšíma při sexu pěkně užít.Záleží na partnerovi jak to má rád a jaké praktiky používá.
Ja mam skusenosti len s vacsimi prsiami. Najskor macata zenska so 5kami, riadna buchta s 5kami, starsia panicka so 4kami. Ale rad sa pozriem aj na male prsia. Ci velke, alebo male, tak to je uplne jedno, obe volby su rovnocenne
V určitom veku prídeš na to že je to ohromná výhoda, keď to budú mať prsatky po kolená, ty ich budeš mať stále pekné. Ver že si vo výhode, len nepodliehaj masírovaniu tupých médií!!!
měš se naopak malá prsa a skoro žádná líbí..ozvi se mi, pošpásujeme
ještě jsem neměl babu, ketrá by měla malá prsa.Prostě chcu holku, která je nebude mět velké.... :-)
Nezoufej mmalá prsa jsou moc krásný
lepší mež velký a padající až na kolena
lepší mež velký a padající až na kolena
Já jsem na zadky ale pokud prsa, tak raději menší. Přece jenom nejde zas tak moc o ty prsa :-)
A co te na tech zadcich laka nejvic?
i male prsa su krasne nie vsetkym sa pacia velke prsa
Ahoj ja miluju malé kozicky,vzrušuje mne když má žena skoro jen bradavky ktere stoji pod tričkem.Tak se tím vůbec netrap.
Doufám, že už se netrápíš :)
Já už postoupila tak daleko, že jsem si vyšla se psem v tričku bez ramínek a bez podprsenky.. a cítila jsem se úplně přirozeně.. možná i trošku víc sexy.. :P
Já už postoupila tak daleko, že jsem si vyšla se psem v tričku bez ramínek a bez podprsenky.. a cítila jsem se úplně přirozeně.. možná i trošku víc sexy.. :P
mala prsajsou moc pekny. ja ani nechce vyskouset velky.!! cim menci cim citlivejsi. co kdyz mas a pod ten spek a tuk nesitis vubec nic?? tak to je na prt.
Malá prsa - krásná prsa... ASi jsi ještě mladá, ale až budeš mít zralý věk, jistě to oceníš, budou pořád stejná - tedy pořád krásná, a o bolestech zad z velkých prsou ani nemluvím. Nenič si je plastikou !!! To myslím naprosto vážně a upřímně.
maly prsa jsou krasny
Miluji mala prsa jsou krasnejsi nez velka ktera padaji k zemi
Holka neblbni a nepřemýšlej o nějakém hyzdění plastikou. Je nás hodně chlapů, kterým se právě malé prsa líbí. To na bradavkách už záleží víc. Tomu pravému se určitě budou líbit tak jak jsou od přírody.
Milujem male prsia vedel by som sa s nimi maznat do nekonecna.
tak nám je ukaž. není pravidlo, že hezké jsou jen velké...
Male prsia su nadherne...:)
malinke prsia su sexi velmi
mně se malá prsa taky líbí.založ galerku,rád se podívám.
na malých prsou vyniknou vzrušené bradavky :o).Vyfoť je a uvidíš ohlasy
supr neva co je malé je hezké pokud to není vyplata
Ahoj,trápíš se zbytečně,spoustě mužů se líbí malá prsa,jen potkat toho pravého.
Přesně tak, třeba ja jsem radsi pro menší než velky měly vyžádány a co si budeme povídat ktera je ma větší a hezký tim myslim 4a více, klidně 2ky
100% confirmed, miluju maly prsa. Tak podprsenku nenos...
chodit bez podprsenky tak jsem úplně bez prsou jen bradavky by stály
A presne to se nam libi, maly pevny prsicka s bradavkama na cumlani

Však to je nejkrásnější... takové krásné malé příčka pod trickem
Myslim, ze existuje neco jako "sportovni podprsenky, tudiz by nebylo nijak extra videt, ze ji mas a pritom by jsi nemela vyse popsany problemy. Kazdopadne spousta holek si jen mysli, ze je ma maly, ale ve skutecnosti to neni nejhorsi. Dokud neuvidim, neuverim. :P
...aj moja priateľka má malé kozy(viď galéria),ale myslím,že je to skôr problém samotných žien a chcú sa podobať na prsatejšie baby...je to niečo podobné ako chcieť mať väčšieho vtáka...alebo sa mýlim?...ja už by som,ale väčšieho nechcel(viď galéria)..:-)))...a baby,ak sme si vás vybrali,tak vás berieme a akceptujeme,také aké ste!!!...nech žijú malé prsia!!!
malá prsa
nevypadá to eroticky v prádle