Sice to byl dotaz na ženy, ale všiml jsem si, že odpovídají i muži. Tak taky něco přidám. Za mlada jsem si z nudy v dílně spichnul takový strojek, stojan na vrtačku, do vrtačky čep s ramenem, kloub, dvě lyziny a šup. Přeměna z rotačního pohybu na přímočarý byla na světě. Pak už stačil jen adaptér s vypolstrovanou trubkou a automat byl zrozen. Do té doby jsem nepoznal, jaké je to cakat bez mého přičinění, takže jsem si stim užil pár hezkých chvilek. Při přípravě motorky pro lakování jsem si zase nemohl nevšimnout intenzity vibrací excentrické kotoučové BRUSKY, takže kotouč dolů, nízké otáčky a na unasec kus flanelové košile a funkčnost dokonalá. To bylo v mládí. Teď už mám na tohle vyžití naruzivou manželku a pár hraček, nicméně v létě jsem myl tlakovým čističem zamkovku dlažbu, při manipulaci mi hadice drnkla o ocas, vibruje také velice intenzivně. Stačilo pritlacit na dvě minuty a cakal jsem do trenek jak na střední...
Tak za mlada houbu z dírkou nebo igelitový pytlík z olejíčkem mezi madrace.
Později růzdné předměty do análu na podráždění prostaty.
A asi poslední byl mrňavý vybrátor zastrčený až do močáku...
Sakra, Tom Clancy, už sice nebožtík, ale aspoň se zhora bude uchechtavat. Začnu pomalu, Kardinál z Kremlu má jen necelejch 4sta stran. Takhle mu ukážu, jak moc se mi líbí
Jedna členka ruské rádobyumělecké skupiny zdivočelých hysterek, co si říkají Pussy Riot, si před časem do frndy nacpala mražené kuře. To asi málokterá dáma trumfne. Ale zde možná nešlo o onanii, ale o avantgardní umění.
zkuste vibrační plochou brusku. Dělá trochu rachot, ale je nepřekonatelná. A jde to hodě rychle. Sedívám tady, brusku mezi nohama, opírá se o celý penis. ty vibrace jsou neskutečný. Ale nezapomeňte sundat brusný papír . Když jsme se ženou doma sami, tak blbneme, přiložím jí ho přes kalhotky na čudlika. To je panečku jízda. Ve chvilce je hotová. A když ji přivážu, aby nemohla utýct, tak po čtvrt hodině žadoní, abychom už přestali.
rukojeti od kuchyňskýho nářadí, od hřebenů, různý krémy a tuby, z větší domácí drogerie skoro všechno, to je klasika. potvrzuju, že kuličkovej deo je dobrej, hupsne tam jak po másle. zelenina a ovoce všech druhů taky klasika, skleněný lahve. fixy, zastrkávat jednu podruhý a zkoušet, kolik se jich tam vejde, dlouhý korále, míčky. malý elektrospotřebiče, ruční šlehač, kartáček, vysavač. vtipný je napíchnout něco na vrtačku. roh stolu, polštáře, opěradlo gauče, rukojeti od partnerových činek. sprcha je asi nudná. jo hubice od konve na zalévání kytek, mobilem nastaveným na vibrace. udělat se dá vším stačí bejt nadrženej a nebejt úplně prase. :-D
Ja jsem zavislej na onanii a delam si to klidne celej den kdyz je cas ☺️ miluju si nasadit krouzky na penis a sprchou zespod zaludu na nej strikat co nejteplejsi vodu. To je mazec orgasmus. Dal jsem zkousel elektro na penis kolem kouli a žaludu a z minima postel hned na maximum a svijel se v bolesti blaha. Dokud se nevystrikal. Jinak jsem zkousel sukat rukavek je to super. Pak jsem mel vakuovku a pumpoval jsem ho nechal ho tam treba hodinu a pul a pak vytahl. A koukal se jak otika jeste vic. Nadherny pocit ai pak honit obrovskyhonptaka napumpovanyho. Taky koprivama jsem se honil je to super pocit jaknto brni a nejde zastavit. A driv jsem si sam masiroval prostatu a z pera pekne teklo semeno. Samovolne. Miluju onanovani timto se ptam je tuntakova zena? Delas si to rada celynhoeiny denně? Napis...
Tak kdyz jsem zacinala, tak jsem se trela oblecena o polstar, prip. o plysaka 😅 Podotykam, ze mi bylo malo, moc jsem netusila, co to delam, ale bylo to prijemny.
V puberte rukojet od hrebenu, rukojet od stetce na pudr, deodorant, pak jsem mela takovy el. pilnik na manikuru (tvarove takovej mensi vibrous do kabelky), okurka v kondomu a nejradsi sprchou a to mi zustalo i do ted. I kdyz v posledni dobe venusiny kulicky.
Super masturbace je napustit vanu, chytit mouchu a utrhnout jí křídla. Pak si lehnout do vody aby koukal ven jen žalud. Na toho pak postavit mouchu a ta uletět nemůže,do vody taky ne. Takže běhá po žaludu a dráždí ho až do mocného výstřiku.
Tak já vzdycky tvrdila,že zvířata do sexu tahat nehodlám, ale když jsem stála v řece a rybičky me začaly oždibovat a jedna si našla i mou pičku... nooo, nebylo to špatný 🤣
Tak to je ti asi zbytečné psát, že člověk za svůj život nevědomky sní hódně hmyzu. Co potom tvá vagína? Myslíš, že se ti po ní občas neproběhne pavouček? *3,
Zajimave tema... ja zkusil snad vsechny moznosti jake sli najit a vyzkouset. Od rulicky toaletaku,krabicka od kapesnicku(otvor s folii),houbicky,gumovy rukavice, nafukovaci panna,vysavač.... mozna si jeste na neco vzpomenu🤔
Nedávno jsem u nás v bazénu stál u trysky a projížděl zdejší fotky, no a jak mi ten proud vody s ním klimbal, tak se mi postavil a už stačilo jen se správně nastavit a bylo to. Ani jsem na něj nesahnul a musím říct, že jsem se fakt hezky udělal.
Trubka od vysavače, vlastní otvor ve vysavači při činnosti, žebra radiátoru topení v paneláku (samo, že zrovna nesměl být rozhicovaný víc než já ), flaška od kečupu, keramické váza s příjemně úzkým hrdlem (jasně, že byla glazurovaná; chtělo to jen vymazat vnitřek matčiným pleťovým krémem a ke své chloubě přiložit ještě hadičku od vzduchování akvárka, která mi poté umožňovala si hubou nastavit vhodnou úroveň vnitřního tlaku, resp. spíš podtlaku. Asi 2x jsem to krapet přehnal, čurák příliš natekl a já k jeho vyproštění musel použít kladívko - to byly nervy! ). Taky jsem na membránu repráku starého radiopřijímače přilepil papírovou trubku od toaleťáku a tím vlastně zkonstruoval takovou primitivní vibrující vagínu. Nicméně její zdvih byl příliš malý, zážitky tím pádem nic moc, takže ten bazmek letěl brzo do popelnice. Ještě jsem si proudem z tráfka od vláčků dráždil žalud, kompresůrkem od vzduchování rybiček nafukoval předkožku a v létě na chatě občas provozoval SM s kopřivama... Když to teď po sobě čtu, tak si říkám, že budu asi pěknej úchyl.
Na internetu jsem kdysi četl o ženě, která si tam prý strčila křečka. Ovšem jeho chlupy (jak rostou jedním směrem) jí znemožnovaly ho následně vyndat, takže tam chudák chcípnul (udusil se, nebo snad tím smradem, či stresem... kdo ví) a ona musela vyrazit na gyndu za kundologem a žádat ho o pomoc.
A pak také vím o hajném, co se cévkoval hadem. Byl na vyšetření u lékaře, jehož součástí byla i tato vzpomínaná praktika. A zřejmě se mu ten průchod hadičky prostatou tak zalíbil, že když byl posléze na obchůzce svého revíru a spatřil na pasece na kameni se vyhřívat vyhladovělou užovku, tak mu to nedalo si tento zákrok za smrkem na pařezu zopakovat. Jenže ouvej! Nastal úplně stejný problém jako s křečkem. Jen s tím rozdílem, že had má tělo pokryté šupinami, které mu usnadňují plazení. Abych to zkrátil... z ruky mu vyklouzl, zalezl až do močáku, tam pochopitelně pošel a časem i zkameněl. No a milý hajný, když byl po letech zase u felčarů s nějakým tím svým bebíčkem, tak ti si toho všimli na rentgenu a on šel s pravdou ven. Ačkoliv se vám tento příběh může zdát jako hodně přitažený za vlasy, tak se prý opravdu stal... mám ho z poměrně věrohodného zdroje.
U chlapů to bude strohý. Nebo aspoň když budu mluvit za sebe... práva ruka, levá ruka. Partnerčiny prsa, partnerčina kačka, partnerky práva ruka, levá ruka, zadek..... mám vypsat každou kočku zvlášť? Sem egoisté, takže nemám společný sex, ale masturbuji. 😃 (vtip)
Já miluji onanování a hrátky s ním! Jako třeba, různé kroužky, trubičky, vysavač, hrdla lahví, různé druhy otvorů, jako třeba otvory na prsty u nůžek a podobně. Rád u honění šmíruji holky, ale i se rád u toho ukazuji. Miluji holky, ale jsem i lehce bi. Když honím sám, tak si sám i polykám semínko atd.Kdo by to chtěl vidět i v reálu? Miluji autoerotiku i společnou, buď každý sám, ale před sebou, ale raději vzájemnou!
Taky rád honim ptáka klidně každý den....jednou jsem na hrdlo sklenice připevnil krutí chlazené prso ve prostřed nařizl dirku a strčil tam ptáka...bylo to příjemné vlhké tak sem šukal až jsem se vystrikal do sklenice....
S čím zajímavým jste onanovaly
onanie - netradiční pomůcky
Později růzdné předměty do análu na podráždění prostaty.
A asi poslední byl mrňavý vybrátor zastrčený až do močáku...
Cokoliv nad 500 stran...
A nebo jen neumi cestinu ...
A nebo proste jen odpovi na cokoli ...
:-)
V puberte rukojet od hrebenu, rukojet od stetce na pudr, deodorant, pak jsem mela takovy el. pilnik na manikuru (tvarove takovej mensi vibrous do kabelky), okurka v kondomu a nejradsi sprchou a to mi zustalo i do ted. I kdyz v posledni dobe venusiny kulicky.
Pokud Hakl jsi, ozvi se, chci si zamrdat.
Na internetu jsem kdysi četl o ženě, která si tam prý strčila křečka. Ovšem jeho chlupy (jak rostou jedním směrem) jí znemožnovaly ho následně vyndat, takže tam chudák chcípnul (udusil se, nebo snad tím smradem, či stresem... kdo ví) a ona musela vyrazit na gyndu za kundologem a žádat ho o pomoc.
A pak také vím o hajném, co se cévkoval hadem. Byl na vyšetření u lékaře, jehož součástí byla i tato vzpomínaná praktika. A zřejmě se mu ten průchod hadičky prostatou tak zalíbil, že když byl posléze na obchůzce svého revíru a spatřil na pasece na kameni se vyhřívat vyhladovělou užovku, tak mu to nedalo si tento zákrok za smrkem na pařezu zopakovat. Jenže ouvej! Nastal úplně stejný problém jako s křečkem. Jen s tím rozdílem, že had má tělo pokryté šupinami, které mu usnadňují plazení. Abych to zkrátil... z ruky mu vyklouzl, zalezl až do močáku, tam pochopitelně pošel a časem i zkameněl. No a milý hajný, když byl po letech zase u felčarů s nějakým tím svým bebíčkem, tak ti si toho všimli na rentgenu a on šel s pravdou ven. Ačkoliv se vám tento příběh může zdát jako hodně přitažený za vlasy, tak se prý opravdu stal... mám ho z poměrně věrohodného zdroje.
Asi ty ruce. Chlapi neboj tak zajímavý asi. :)
Ale mame, bohuzel to nezazijes kdyz v tech fantaziich jses v hlavni roli