Mánesovy tvary

Vše o chubby, bbw, baculkách, macatkách

Doma mám kus ženské. Už si ani nepamatuji, kdy naposledy jsem se otočil na ulici za štíhlou ženou. Možná se mnou nebude každý sdílet stejný názor, ale já zkrátka baculky zbožňuju.
Tlustoprdek je víc a víc ale taková co jde obejmout je super
Ale notak...proč takový pejorativní výraz ...
Neřekl bych, že baculatých žen je víc a víc. Někdo dokáže nadváhu u ženy brát jako nedostatek, ale ve skutečnosti je to daná přirozenost. Z mého pohledu je to zajímavý jev, který v nás chlapech dokáže vyvolávat nevyhnutelný pud. Ve spojení s touhou po vzrušení, se na konec dokáže stát něčím nezaponutelným.
Jo aha, to nebylo na mě....já se tady v těch vláknech neorientuju....tak sorry.
Nic se neděje *4**3* Hlavně, že si umíme vyměnit názory*4*
No...já bych vlastně řekla, že jsem se orientovala dobře, to jen ty ses netrefil :)
*3**3**3* vlastně na konec má pravdu opět a jedině žena *3**24**3*
*3* no a ještě k tomu musí mít poslední slovo *3*
Ono dle mých zkušeností, poslední slovo občas není rozhodující *4* Hlavně, že si dva rozumí a poslední slovo? No stejně na konec přijde na řadu usmiřování a já osobně si neumím představit, že by bylo bez úžasného sexu *3*
Však já netvrdím, že je silnějších žen víc nebo míň. Neřeším počet...jen se mi nelíbi ten výraz "tlustoprdka".
A to je dobře...aspoň si každá žena najde svého "kupce" .
*3**3**3* Už jsem to tady jednou psal, že by bylo fajn, kdyby existoval obchoďák, kde by si každý z nás mohl vybrat svého partnera, který by mu vyhovoval. *4*
Však to můžeš i tak, ne? :)) Nikdo nám nikoho nenutí :)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 6 roky
Podle mě jsou hubené ženy stejně rozmanité, jako baculky, ale každopádně by bylo až hloupé chtít, aby každý z nás měl stejný pohled na věc. Přesto si osobně myslím, že milování s pořádnou ženskou je lepší.
Oni to hlavně mysleli velmi nadneseně. Prostě nám tyhle diskuze líbí se mi hubená X líbí se mi tlustá přijdou o ničem. Ať se každému líbí co uzná za vhodné.
Tak proč se Oni do diskuze o ničem zapojují. Důvod je nejspíš stejný, jako názor, že? Ale to už je tedy úplně zbytečné sem cokoli psát. Skoro mi přijde, že tady každý z nás je zbytečný. Nemyslím si, že názory některých zde přítomných jsou brány vážně. Je konec konců jedno, v čem nebo proč a nebo zda li. Na konec je podstatné jen to, co sem napíší jedinci, kteří dokáží diskutovat na témata, která je vlastně nezajímají a přesto "diskutují ".
Proč by ne? Myslíš že s Tebou musí každý souhlasit?
Oni. Já nemyslím, že se mnou bude každý souhlasit. Naivitu v sobě nepěstuji. Jen bych moc rád podotkl, že se tady v jistých ohledech nebavím jen a jen o své manželce. Každý z nás je tady z nějakého důvodu. Mě se líbí bbw a několik výměn, kde partnerka toho druhého je opravdu pořádně vyvinutá všude proběhlo. Vůbec netuším, kde ten narušený jedinec sebral informaci, že se bavím jen a pouze o své ženě. Stáhl svou galerii, ve které si tvář zakrýval dětskou kresbou opičí hlavy. Chceš mi snad tvrdit, že něco podobného udělá zcela zdravý jedinec?
A jen shrňme všechny poznatky o tobě. Lidé tu zakládají vlákna na téma o tobě. Lidé ti tu vyhrožují. Máš doma bohyni s pevným tělem, která najezdí na kole 7000 km. Jsi držitelem zbrojního průkazu. Jakýkoliv poznatek nebo názor je dle tvého uvážení chybný. Každý tady je vůči tvé osobě pouhým břídilem, který zde nemá co dělat. Nikdo neví nic lépe, než li ty. Jsi zkrátka jedinec, který nemá ve světě obdoby. Omlouvám se ti tedy, že jsem byl tak troufalý a okrádal tě o tvůj drahocenný čas. Dovol mi ti oznámit, že toto je poslední reakce, vůči tvé dokonale vykonstruované osobě. Měj krásný den a přeji ti i mnoho úspěchů ve tvém životě, který je tak dokonalý, že mi nezbývá nic jiného, než li ti tiše závidět.
Mám pocit, že by jsi si měl vzít nějaký prášek na uklidnění. Výše tvého ega je tak vysoká, že až jednou spadne, bude to pro tebe hodně bolestivé. Já se ani nedivím, že ti zde lidé vyhrožují. A ještě bych chtěl podotknout, že by jsi měl pozorněji číst, co zde píšu, poněvadž by jsi se pak nemusel tak hloupě vyptávat.
Jen by mě zajímalo, kolik témat denně dokáže takový inteligentní člověk jako ty okomentovat? Stačí si otevřít několik ze stovek a je vážně zázrak, když někde nedominuješ se svými dlouhosáhlými názory. Co jsi to vůbec za člověka? Ještě jsem nečetl nic tak slátaného, jako jsou tvé názory. Mám osmi letého syna a možná jste na tom právě podobně. Byl bych ti opravdu vděčný, kdyby jsi vynechal témata která tě nezajímají a považuješ je za zbytečná. Dík.
Jaký inzerát ty ňoumo? Já jsem tady nikdy nic neinzeroval, ale nedivím se, že v tom máš bordel. Je těžké se vyznat v tolika odpovědích. Lezeš otravovat lidi všude. Jsi jako šváb, kterého několikrát denně někdo zašlápne a stejně ne a ne ho zabít.
Z mého pohledu jsou to na prvním místě tvary. Nevím, zdali jsi už někdy sex se ženou kyprých tvarů zažil, ale věřím, že každý kdo ano, může potvrdit jistý rozdíl. Jde především o tělo, které lze uchopit daleko pevněji a dle mých zkušeností i submisivita je mezi tímto typem žen daleko častější. Dále je tu fisting. Další přednost žen, které mají nějaké to kilo navíc. Ženy kyprých tvarů dokáží přinést daleko větší stimul při orálním sexu. Vysvětlení je jednoduché. Většinou mají daleko větší poprsí a je opravdu zážitkem, když žena poliká mužův naběhlý úd a přitom ho prsy masíruje. Mohl bych pokračovat dál a dál, ale opravdu si nejsem jistý, že existuje odpověď, se kterou by jsi zrovna ty mohl být spokojen.
že se s ním vůbec bavíš....dyť vidíš že to nemá cenu.nikdy nepochopí co mu druhý píše a pořád mele to svoje,jen aby se tu mohl rozepsat.je to nemocný člověk,který nevidí své chyby,jen chyby druhých.ser na něj*22*
Ahoj. Odpověď od nejzkušenějšího tady je taky odpověď. Máme jednoho takového v práci a občas je to opravdu sranda. Taková sranda, že sedí přesně jeho zakrytí obličeje v galeriích. Atrakce v zoo.
jj to znám,takoví jsou opravdu jen k smíchu *3**3*
No popravdě řečeno, se už nad ním pozastavím jen okrajově. Proč vlastně reaguji na jeho ne dvakrát dávající smysl odpovědi? Vlastně ani nevím. Nejspíš je to jako když člověk omylem sáhne na něco horkého. Taky ucukne, aniž by musel přemýšlet proč.
přesně.nic neříkající nelogické útoky... *22*
Pokud se chceš opravdu pobavit, tak si přečti, co nového vytvořil ve svém profilu. Opravdu perla. Skoro mi ho je líto.
*3**3**3**3* tak teď jsem se zasmála...
prostě srab,uplakánek,posera a mluvka
A nevím jak ostatní, ale já tě považuji za velmi podivnou osobu. Myslím, že nejsem sám . Tebe tady nezajímá to, jak ti někdo odpoví. Funguješ na reakci druhých. Kolikrát si říkám, jestli máš vůbec svůj názor.
Jaký spor? Vždyť tady už na tvé chorobné chování někdo založil vlákno a to si myslím svědčí samo o sobě.
Taky se mi líbí spíš plnější a mám to stejně, spíš než po hubené holce se na ulici ohlídnu po takové té barokní.
Co je na tom k diskusi?

Já třeba mám fakt rád guláš. Ani by mě ale nenapadlo tu o tom zakládat fórum.
Ahoj. Myslím, že pro tebe bude lepší chodit diskutovat na stránky, kde se budeš moci vyjadřovat k tématu. Kluci v akci mohu doporučit. *4*
To mně přijde větší hloupost srovnávat ženské s jídlem, než zakládat vlákno o zalíbení v ženách oblých tvarů :-).

Ostatně, mně se také plné tvary na ženách líbí. Ale nevyhraňuji se. Pro mě je těžko srovnávat hezkou baculku s hezkou štíhlou. Obě by se mi líbily.
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 6 roky