Bisexualne chute na piku

Keď som zjety mam chuť na vtáka

Neviem prečo ale začnú sa mi páčit aj veľké vtáky keď som zjety. Má to niekto ešte?
Noo hlavne si tu 50ti napíšte, ako by ste sa pridali a ze sa musíte stretnúť, potom si dobre každý sám doma vyhonite a mate po stretnutí 😅😅
Taaakže môj názor(píšte si čo chcete ale musím reagovať) SERTE NA PIKO!!! Chute na veľké čuráky? pár rokov a budeš robiť super fajku bez zubov. Spálené mozgy, dojazdy, absťáky, agresivita a spoločenskomorálny úpadok. Nezvratné fyzické a psychické následky. Nevidíte to na sebe a kamarátoch čo to s vami robí??? Radšej si poriadne ZAMRDAJTE!!!! skúste to raz na triezvo-tiež to nie je zlé ;)
paraada , tiez som presne taky isty ;) ..a velmi rad sa stretnem niekedy
To aj sem uz chodia fetaci?? Chora skazena doba... Daj sa liecit lebo piko je velke svinstvo
Úchylak co sa chce počas cesty zoznamovať a ochytavat s nejakou cudzou ženou vo vlaku... Je viac ako fetak???? Ty si najprv zajdi k psychiatrovi a nemoralizuj tu nad fetakmi. Konkrétne mňa to uráža.uchylny kreten... Neplet sa tam kde tomu nerozumieš...
Co ti jebe toto anad nemyslis vazne smrt fetakom skuvenym pojebanym tahajte do pentagonunsa jebat navzajom
Teba to piko uz zrejme poznacilo, povedz mi kde som napisal nieco take, ze chcem obchytkavat cudziu zenu. Ano chcel som sa zoznamit s nejakou cestovatelkou a sprijemnit si cestu vo vlaku a ty hned za tym vidis osahavanie a sukanie. Chlapce neber to piko lebo ti vymyva mozog a potom si pleties dojmy s pojmami ;) Popremyslaj ci je pervitin naozaj tak dobry ;) Ja k psychiatrovi nepotrebujem zajst, ale ty si hoden liecby tak popremyslaj o sebe...cau
Nechaj tak, smazky to maju "pod kontrolou" a maju vzdy pravdu. *363* Len potom, ked uz potrebuju liecenie, nech si ho pekne platia zo svojho.*383*
Mas pravdu, naco sa rozculovat a zapodievat sa nimi ;)