Příspěvek byl uživatelem smazán.
já slyšela že prý frigidita neexistuje,existují jen neschopní chlapi

Tak v případě že má chlap doma protivnou nevděčnou hajtru , se není čemu divit když se nesnaží ji zahltit orgasmy. Prostě si na ni vymlátí pytel a tím to hasne. I když v takovém případě je lepší se na to vysrat a v klidu si ho ve sklepě vyhonit.
Jo toť otázka kterou tu asi nerozluštíme. Jsou spolu jen ze zvyku, z trucu či z pohodlnosti ? Nevím,možná ani oni sami to neví.
jj a taky se říká "jen na vola čeká doma kráva" 

ve sklepě? 

Tak v kuchyni by to moc v klidu nešlo když by na to ta protivná škatule čuměla.

ale no táák
Všimla jsem si. Ale vzhledem k tomu jak místní kolikrát působí, je frigidita jejich manželek jejich nejmenší problém

Frigidní je žena, která tak byla oficiálně diagnostikována odborníkem. Pokud se tak stalo, jsem si jistá, že jí navrhnul možnosti řešení...
Tak pokud je opravdu frigidní tak spíš ne a jestli to má z tebe, tak je možná už úplně vyléčena. Nejspíš i několikrát,jen o tom nevíš.
Bejvavalo
dnes tě při rozvodu oškube jak slepicu a nedejbože, když budete mít děcka 
A pozor, pokud k nám dojde i ten západní styl, kdy soud uzná placení kompenzací i bývalé přítelkyni, tak to bude teprve průser

A pozor, pokud k nám dojde i ten západní styl, kdy soud uzná placení kompenzací i bývalé přítelkyni, tak to bude teprve průser

Ahoj, moje je asi to minimum😉😉
Náhodou není ani to, že si amateři a zejména “amateři”, myslí že mají doma frigidku

Zkus ji nechat zabalit jiným frajerem, jako milencem. Třeba ji to nastartuje... kolik ji je let?
taky myslím
samozřejmě že je to léčitelné
Zkusit změnu, to je jasny👍. Změna je kořeni sexu
Frigidita
Dá se lečit?