Frigidita

Dá se lečit?

Je možné nějak "léčit" frigiditu u žen?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
já slyšela že prý frigidita neexistuje,existují jen neschopní chlapi *22*
Tak v případě že má chlap doma protivnou nevděčnou hajtru , se není čemu divit když se nesnaží ji zahltit orgasmy. Prostě si na ni vymlátí pytel a tím to hasne. I když v takovém případě je lepší se na to vysrat a v klidu si ho ve sklepě vyhonit.
Jo toť otázka kterou tu asi nerozluštíme. Jsou spolu jen ze zvyku, z trucu či z pohodlnosti ? Nevím,možná ani oni sami to neví.
jj a taky se říká "jen na vola čeká doma kráva" *3**3**3**3**3*
Všimla jsem si. Ale vzhledem k tomu jak místní kolikrát působí, je frigidita jejich manželek jejich nejmenší problém *8*
Frigidní je žena, která tak byla oficiálně diagnostikována odborníkem. Pokud se tak stalo, jsem si jistá, že jí navrhnul možnosti řešení...
Tak pokud je opravdu frigidní tak spíš ne a jestli to má z tebe, tak je možná už úplně vyléčena. Nejspíš i několikrát,jen o tom nevíš.
Bejvavalo *3* dnes tě při rozvodu oškube jak slepicu a nedejbože, když budete mít děcka *3*
A pozor, pokud k nám dojde i ten západní styl, kdy soud uzná placení kompenzací i bývalé přítelkyni, tak to bude teprve průser *3*
Ahoj, moje je asi to minimum😉😉
Náhodou není ani to, že si amateři a zejména “amateři”, myslí že mají doma frigidku *22*
Zkus ji nechat zabalit jiným frajerem, jako milencem. Třeba ji to nastartuje... kolik ji je let?
samozřejmě že je to léčitelné
Zkusit změnu, to je jasny👍. Změna je kořeni sexu