Klystýr, hodně lubrikantu, správná poloha ( mě vyhovuje v kleče), masturbovat přitom dokáže pomoci dostat se k vrcholu a orgasmus pak vyvolat jen pomocí prostaty.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jo, ale to dávej fakt bacha. Kovovou sondou to nedáš, to chce super dobrý trénink, takové ty esovitě prohnuté jsou fakt jen pro profíky, takže zbývá měkká silikonová, nebo cévky. Velkej bacha na hygienu, doporučuje se speciální antiseptický gel, který stojí majland, ale výrazně snižuje riziko zánětu močáku a snižuje i pálení po skončení. I všechno, co máš kolem sebe, by mělo být super čisté, takže tvrdé omyvatelné povrchy, desinfekce na ruce (to, co nosí někteří paranoidní cestovatelé MHD, nebo si vzít sterilní rukavice), na povrchy (vyhovuje my Desident Cavicide normálně z lékárny, stojí třetinu toho, co ty v sexshopech a je možná i lepší). Chce to celkovou opatrnost a jistou rutinu v zacházení se sterilním/nesterilním materiálem.
Ale jinak jo, když se člověk vycvičí, tak se dá v pohodě dráždit prostata sondou i třeba 8mm, 10mm nebo větší. Ale že bych se tím dokázal udělat, to teda nedokážu. Nicméně nic o moc víc příjemného (v jistém slova smyslu) jsem nikdy nezažil.
Ale jinak jo, když se člověk vycvičí, tak se dá v pohodě dráždit prostata sondou i třeba 8mm, 10mm nebo větší. Ale že bych se tím dokázal udělat, to teda nedokážu. Nicméně nic o moc víc příjemného (v jistém slova smyslu) jsem nikdy nezažil.
Zkoušel jsem to sám, ale bylo to na prd. Zkoušela mi to dělat i kamarádka, taky na prd. Dokud nezačala přihoňovat, nic se nedělo. Někde jsem četl, že dráždění prostaty může způsobit jen výron semene, bez orgasmu a jakéhokoli vzrušení. Ale u každého to asi může fungovat jinak.
Raději si pořádně zašukej místo šťourání se v prdeli.

Žádné strachy, šťourání v prdíře jsem na chuť nepřišel. Zkusil jsem to jen ze zvědavosti, a nijak mě to neoslovilo. Mrd nebo vykouření je nesrovnatelně lepší.

a co kdyz ho nezazijes?

Dráždění prostaty
Dosáhl jste někdo orgasmu tímto způsobem?