Klec na penis

Vše co se týká uzamčení penisu

Chtěly bychom do toho se ženou jít. Má někdo zkušenosti? Zajímá nás především doba, po kterou je takové sevření penisu bezpečné. Můžete i doporučit stránky, kde klec sehnat a nebo se podělit o vlastní poznatky . Možná už tady takové téma je, ale pouze pro zdejší chytráky podotýkám, že opravdu nehodlám luštit stovky vláken.
Lidé se mě často ptají, proč nosím klícku.
Klícka je při tom pro mě v cítění se jako žena klíčová a pomáhá mi v mojí Feminizaci.
Jednou z věcí je, že svět mužů je hrozně fádní, schází tam možnost experimentovat v erotickém oblékání.
Přitom jako sissy můžu využít vše co ženský svět nabízí, krajky, podvazky, latex, barvy, prostě všechno.
A klícka je krásná ozdoba a co patří k sissy.
Mám jijch celou řadu a můžu si ke každé situaci a oblečení vzít jinou. Když chci být romantické vezmu si růžovou k růžovým kalhotkám a bílým krajkám.
Když chci být svádivá vezmu si červenou, červený komple, masku a boty na podpatku. a když mám být za pasivní děvku do BDSM studia, vezmu si kovovou k latexovému oblečku.
Především je to dokonalý prostředek, který mi pomáhá oprostit se od penisu a zaměřit se ostatní částí těla.
Mám při zamčení daleko vše citlivější a lépe se soustředím na to co dělám.
S klíckou jako bych opravdu přestala mít penis a měla jen Sissy poštěváček.
Netoužím jen po stříkání a svém vlastním uspokojení, užívám si všechno to ostatní. Muži to moc neumí, chtějí jen stříkat.
Kouření s klíckou je úplně něco jiného, daleko intenzivněji vnímám penis v ústech, jeho chut a taky vůni.
Anál jako by byl další sexuální orgán a sex s klíckou je do do něj jedinečný.
Dosáhnout pak vyvrcholení jen protřednictvím draždění, pocitu roztažení svěrače a pocitu naprostého naplnění není problém.
jak to vnímáte vy?
Lucka
Musím jen souhlasit zcela jiné pocity a zážitky zcela jiné vnímání penisu já Nosím kovový CAPTOR tak že si na něj ani nevidím a sáhnout si můžu maximálně na našponovaný šourek ale díky jeho váze a těsnosti při každém pohybu a kroku vím že tam je.Jinak napadá někoho datum pro mezinárodní den odemčených klícek???*243**52**52*
Zatím jsem vydržel nejdéle 20 dní bez výstřiku.... Je to luxusní stav nadrženosti, koule jsou plné a citlivé až to trošku bolí.... Denně mi manželka sundavala klec a masírovala penis nebo kouřila až na hranu před orgasmem a takhle třeba 3x po sobě, a nebo jsem jí šukal, ale nesměl se sám udělat a pak mi opět nasadila klec a zacvakla zámek. Chtěl jsem vydržet měsíc, ale 20-tý den se mě dotkla trošku víc a já jsem jsem explodoval a postříkal jí obrovským množstvím spermatu. Dříve jsem honil každý den, teď když jsem uzamčen, tak si vychutnám ten orgasmus po nějáké době abstinence daleko silněji, je to vždycky jako první orgasmus v životě a k tomu máte nashromážděnou obrovskou dávku semene. Dnes mám 7mý den bez výstřiku, ráno luxusní sex s manželkou, ona 2 orgasmy, já 0, pokusím se o ten měsíc bez....
Dobre, tak abych šel taky s dobou a byl in, tak si tedy taky nějakou tu klícku na své moudí pořídím *1*

Je nějaká universální velikost? Případně značení S, L, M....
Abych tam ptáčka nějak nemačkal.
A materiál? Plast? Zámek visací?

Vůbec nemám zkušenosti *23* Pak bych nafotil galerii.
Já být tebou tak bych nezkoušel mohli by si o tobě myslet že jsi úchylný debil který neví kam patří jitrnice či penis.*3*
Nedělej si z toho prdel, jasně píšu ze si chci koupit klec na tygra, jen nemám zkušenost s velikostí, materiálem, zámkem atd.
Den otevřených klecí se nechá snadno ustanovit *22*
Sice nerad ale podívej se na cudnost .cz a vyber něco co by se líbilo jak tobě ale i tomu kdo tě chce v cudnosti udržet . Nedej na mě ale mě se osvědčil CAPTOR kov bez otvorů nedělá otlaky a je to opravdu nekompromisní a kroužek zkus změřit krejčovským metrem a délku opravdu povadlé jitrnice. A potom musíš zkoušet.*24**22*
Není to pravda. Patrně jsi ji nikdy nenosil. Předně klec se nosí z lásky k Paní, partnerce, manželce. Každý kdo to zkusil, zažil, začal se chovat jinak. Vztahy se zlepšily. Pokud zvolis vhodnou, nesundas ji, ani honit nejde. Některé sundas, ale bez klíče nevrátis. Pak jsou takové, které sundat nejdou vůbec. Taky záleží na vyberu klece. Musí byt jak se říká na tělo. Takže ne velká. Spise menší. Hygiena je také OK. Mám s ni zkusennost par let s bývalou partnerkou. No a teď ji mám opět. Nejde jen o pocit, ze někdo kontroluje tvůj sexuální život. Je to, jak jsem psal, výraz toho, ze ti záleží na partnerce. Protože co si budeme povídat, chlap zahne kdy muže. Kdo tvrdí, ze ne, lže sám sobě. Takto má miláček jistotu, ze ne. A věř, pak se snažíš. Začneš si ženy vážit a začne te zajímat. Vas sexuální život dostane jiný rozměr. Není třeba byt subikem, aby ji chlap nosil.
Super, letím pro klec na jitrnici, můj sexuální život bude jistě bohatší *3**3**3**3*
Dlouho sem se takto napobavil. Ježka v kleci ještě chápu, ale pinďoura opravdu ne *3**3**3**3*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No rád chápu pokud možno vše *22*

Děkuji za připomínkou že mi ji nikdo nenutí, doteď sem si myslel že mít klícku na šourek je tady povinnost *3*
Asi chápat vše nejde ale nikomu nebudu vnucovat to co nechápu a nebo chápat nechci,*52*
sorry ale ty jsi opravdu ču..ák!
Proč myslíš ??? Něco jako každý je úchyl??
už mě ten hlupák sere.pořád se tu nad všechny povyšuje,vysmívá se a jen to co dělá on je jediné správné a ještě si myslí jak není vtipný...
prostě ubožák
Ty máš taky svého miláčka pod zámkem jako moje Jituš???
ne,těmhle věcem neholduju.ale to neznamená že je odsuzuju.každý má prostě rád něco.a tenhle debil už mě vážně nasral.když se ho tohle téma netýká,proč sem vůbec leze???
No je to asi debil kterému něco chybí určitě rozum.
Poslouchej, ty vepřová hlavo. Přestaň si mne brát do té tvé tlusté držky, nebo s tebou zacvičím. Já vypadat jako kýbl sádla, tak vůbec nikoho necituji.

Tohle přesně miluji. A ještě ty tvoje názory. Zkus se někdy podívat i do zrcadla, člověk se pak většinou vrátí na zem, tam kam patří.
co se rozčiluješ ty hulváte? neumíš se chovat,jen sem lezeš urážet a vysmívat se lidem kteří mají jiné chutě než ty! co si o sobě vůbec myslíš ty hovado sprosté?když se tě téma netýká tak sem nelez!
a přestaň vyhrožovat na to nemáš!
Pro takové lidi asi není slušné označení a docela je lituji jsou to netolerantní hovádka která se asi něčím trápí a o životě ve společnosti ví tak akorát h...o hlavně že kecají do něčeho čemu nerozumí .JAK JÁ bych *49**49*a*71**71*ale asi by to nebylo ono rád si počkám.*243**243**52**52*
Co ten den otevřených klecí budem hlasovat ???,
Omlouvám se ale ta komunikace je zde hodně zmatená a asi jsem to špatně pochopil a i špatně odpověděl.
v pohodě,někdy se to řadí blbě
Mě to hrozně baví a nikoho nehledám jen pokecat jak to kdo má a má za pocity.*243**243**243**243* bez *49**49* a *71**71*
Také se někdy divím jaké nuly jsou někteří muži schopni ze sebe udělat.Co je to za blábol že z lásky k manželce si zamkne ptáka do takovéto kraviny.Normální chlap dokáže lásku k manželce dokázat užitečnějším způsobem a ne ze sebe dělat poníženého ubožáka.
Protože jsi egoista. Nedokazes to pochopit. Tipuji, ze budeš i majetnicky. Budeš koukat, ale zamčení jsou takové persony, kterým ty, nesaháš po kotníky. Nemáš ponětí o tom, jak takový vztah funguje. Zatímco ty třeba šukáš na misionáře, za 5 minut strikas a partnerce zahnes kde se dá, nebo žádnou nemáš a jsi frustrovany, ze můžeš si opravdu jen vyhonit, tak takto zaměření lidé mají kvalitnější a pevnější vztahy než ti ostatní.
a já nedokážu pochopit jak někdo může odsuzovat něco co sám nezkusil.
to že tobě to přijde ujeté,ještě neznamená že to jiného může vzrušovat
to je to samé jako by jsi odsuzoval anální sex,taky to není normální když péro patří primárně do kundy ne???
bože...
Vov konečně člověk a dokonce tolerantní díky že jsou tu i lidi kteří mají jiný než vanilkoví názor .
A na kdy vychází den odemčených klecí? *1*
Jé den otevřených klecí tu ještě nebyl dost dobrý nápad dáme hlasovat ????
Zbytečnost. To nepochopis.... Možná na to jednou prijdes. Kapisto?
Bohužel nedokážu pochopit lidi kteří čtou něco co je pohoršuje a ještě to komentují nesmysli o zabíjačkových pochoutkách jitrnice patří do lednice alespoň já to tak dělám než ji sním. Ostatním kteří vědí přeji hodně milých ale i dost přísných kastelánek a krásných vzrušujících dní v touze po odemčení stejně nevíme kdy to bude a jak ale je to super nebo ne??? Hodně zamčených v roce 2020.*52**52**52* Hlavně bez *49**49*a*71**243**243*
Jé další který asi nechápe že pás cudnosti není o penisu ale o hlavě a vztahu a ta hygiena je taky trochu kec mám zavřený Captor a i po třech měsících v pohodě trochu jsem se bál ale dobrý a nedokážu jsi představit nevěru i když by se ti povedlo penis vyndat??
Tohle mi přijde jako NEJVĚTŠÍ HOVADINA která kdy byla v historii sexu vymyšlená. Absolutní zbytečnost, nikdy bych jitrnici do podobné pikačoviny nestrkal a nevěřím že by to někdo s mozkem udělal.....
Občas zírám co tady čtu *9**9*
Tak stejné kecy jsem měl před třemi lety a dnes si to bez pásu ani nechci představit natož bez pásu žít mrzí mě že tu nepíší lidé kteří zkusili nebo pás nosí . Psát o největší hovadině když jsi nezkusil není normální.Hlavně si uvědom že sex není o jitrnici ale hlavně o mozku.Neodsuzuj nikoho za to co dělá a baví ho to .
Rozved prosim to, ze si to dneska uz jinak nedovedes predstavit.
Představa že by mi paní (manželka už 30 let ) zakázala nosit pás cudnosti je pro mě po 3 letech pravidelného nošení už nepředstavitelná pohled na mojí paní a touha udělat pro ní co jí na očích vidím s vidinou sexu( mého) je hrozně vzrušující a představa že třeba dnes?? Prostě kdo nezkusil nepochopí je to asi dost návykové.*243**52*
Ty budeš opravdu asi jiný *9**24*
Jak sem napsal, nikdo s mozkem by svoje péro do podobné blbosti NIKDY z X důvodu nestrkal. Péro patří do spoďárů, do píči, do pusy, občas i do zadku, ale opravdu nepatří do klece *23*

Pro mne za mne, strkej si ho třeba do krtince, ale není to normální. A ještě to tady zveličuješ jako nějakou přednost, výhodu, ne li svátost *3*
Hele synku a není právě v té drobné nenormálnosti, krása nového poznání? Něco co ti zpestří život a vybudí fantazii? Bez mozku jsou spíše lidé, kteří nezkoušejí nové věci, které zpestří jejich sexuální život, které je lákají a dělají jim dny pestřejší, kteří kvůli svému pohledu na věc ostatní urážejí a kritizují, ale obávám se, že tato myšlenka bude pro tebe asi velmi pevný oříšek k rozlousknutí, natož k pochopení.)))
Ahoj myslím že pokud nasadil dobrovolně na předehru asi by chtěl nosit i déle zkus mu navrhnout odevzdání klíčků a uvidíš.
Mam kovovou a jsem spokojený.Zatim jsem jí měl nejdéle nasazenou cca 4hod.A tím jak je těžká tak za chůze to vyvolává příjemný pocit 😉
My máme doma silikonový. Super je že přišel i s několika kroužky takže nebylo předem nutné vymýšlet průměr. Muž ho někdy nosí pár dní. Je to ale jen v rámci zpestření. Vím že jsou subici co ho nosí i měsíce.
Chceme to vyzkoušet hlavně kvůli většímu množství spermatu. Manželka je ráda pořádně postříkaná a já rád onanuju, tak snad to zafunguje. Moc díky za tip.
Udelani pri silnem nadrzeneni klicka nezabrani takze ja jeji noseni vnimam spise jako demonstrativni vyjadreni zenou rizene ejakulace, coz je silne vzrusujici ...
Pokud chceš opravdu udržet sám sebe na uzdě kvůli ženě, kup si kovový, tam jr možnost podvádění menší, ze silikonového ho vytáhneš, vyhoníš a zase nandáš s nikdo nic nepozná. Nedej bože když víš že to jde a začneš to zkoušet. Jinak pokud chceš jistotu a trvale být pod kontrolou nezbude jiné řešení než mám já.
Díky za radu. Někdo zas tvrdí, že kovový se nosit nedá dlouhodobě, ale nevím. Možná ho zkusím a uvidíme. *4*
www.zverimex.cz, tam určitě budou mít nějakou klec na ptáčka...
Koukni na cudnost .cz nebo lascivni .cz.
Moc dík za info. Máš zkušenosti?
S nevěrou to nemá nic společného. Jde spíše o to, že stereotyp dožene každého z nás a neumíme si představit, že nás pohltí. Odepírání vyvrcholení nám přijde zajímavé, ale jde i o bezpečnost. Jak dlouho je bezpečné bc nosit a jaký vliv má na kvalitu erekce.
A pro nevěrné manželky se může použít rozevřená borová šiška, zasunutá špičkou napřed. *5*
spiš naopak ne špičkou dozadu at si užije při vyndavaní*3**3**3*