Příspěvek byl uživatelem smazán.
"Jsem schopný a ochotný tohle vysvětlit pětiletýmu dítěti od kamaráda tak, aby to pochopilo a nedostal jsem od toho kamaráda průplesk?"
A když je odpověď ano? Můj pás není klícka, nebo něco nechutného. Jsou to v podstatě slipy, nebo plavky zahalující všechno. Jenom se lesknou, jinak nic. Ale je to jen otázka. V pásu na nudinu nechodím. Do lomu ano.
A když je odpověď ano? Můj pás není klícka, nebo něco nechutného. Jsou to v podstatě slipy, nebo plavky zahalující všechno. Jenom se lesknou, jinak nic. Ale je to jen otázka. V pásu na nudinu nechodím. Do lomu ano.
Myslím, že co je na těle zamčené, je součást těla. I pás cudnosti. Není to totiž pomůcka, nebo hračka, ale součást životního stylu. Ani tetování, nebo tunel v uchu nebudete asi před návštěvou jakéhokoliv místa vracet do původního stavu.
Jak by jste kdo reagovali na přítomnost pásu cudnosti? Ne klícky, ale kovových elegantních lesklých slipů..? (jako mám v profilovce) (upraveno)
Jak by jste kdo reagovali na přítomnost pásu cudnosti? Ne klícky, ale kovových elegantních lesklých slipů..? (jako mám v profilovce) (upraveno)
Hm, pomyslel bych si asi, že někomu z domácího chovu utekla tlustá chlupatá opice a začal bych v mobilu lovit číslo na odchytovou službu (příp. rovnou na Cimickýho, ten teď moc klientů mít asi nebude, tak by měl čas se vám po všech stránkách nadstandardně věnovat...
).
Chodily jsme na nuda po práci se ženou a pohoda ...až se to trochu vylidnilo a zůstal tam sem tam někdo tak jsme si pohrali...ale předtím jsme trochu provokovali ...většinou jako mladý pár jsme šli kousek od mladého páru a koukali jsme se když se trochu poskadlime jestli se kouká nebo nám podívanou oplatí😉
A nebo muž se železnou maskou,popř. princezna se zlatou hvězdou na čele....
Žokej Váňa a jeho Železník...
Stačí si ho sem tam umýt :-)))
Na nudapláž na Opaťáku u HK chodí postarší týpek, který má na ocasu i na kulích snad deset piercingů. Prcat s tím zcela určitě nemůže, to by jeho partnerka musela mít píču jak kráter. Takže to asi před mrdem musí vyndat....to by mě teda nebavilo.
Fakt? Nikdy jsem si ho nevsimla
Jestli se ho chcete zbavit, tak hoďte do vody traverzu s připevněným magnetem na magnet fishing. Až si půjde zaplavat, stáhne ho to ke dnu...
třeba předehra? ... aneb zjisti kolik jich je.
Největší problém je, že některá individua si paletou nuda pláž se swingersparty. Nuda pláže jsou o naturalismu, návratu a splynutí s přírodou. Ach jo
Jo, přesně tak. Na Hrádek nebo Mělice jezdíme se ženou už dlouho. Naštěstí známe místo s pohodovou skupinou, která ctí nepsaná pravidla naturismu.
* naturismu
Moc hezky napsáno, návrat k přírodě a splynutí s ní.
*pletou.
Kdyz mi na nudaplazi bude stát péro, co mam delat??? Budete me lynčovat??? Po vyhoneni mi aspon klesne...
Péro ti může stát leda před tvou vůbec první návštěvou nudapláže v životě... páč poté, co tam nakráčíš a uvidíš tamní ensemble - což je obvykle 55+ let, 110+ kg, kozy u kolen, šourky u kolen, celulitidy na patě... - tak ti ta tvá pýcha okamžitě chytí ptačí chřipku a schová se někam hluboko do podbřišku. 
A kdyby ti opravdu stál, tak třeba mě osobně to vůbec nepohoršuje.
A kdyby ti opravdu stál, tak třeba mě osobně to vůbec nepohoršuje.
Trefeno přesně na hlavičku.
Slyšel jsem nyní takovou hlášku : Práce není penis, ta klidně postojí i týden.
mysli na svou matku jak ji klatis a klesne ti i bez honeni
Třeba mu stojí právě proto že neustále myslí na svou matku.
I to je mozne
Stejně jako se sexem a honitbou - čistě erotické pomůcky nemají podle mě na nuda pláži co dělat. Jejich použití ať si dotyčný nechá na doma, nebo alespoň zaleze někam stranou do křoví.
Intimní piercing, cockring, tetování; to je asi jako se spontální erekcí - budiž.
Vidět tam ovšem někoho s klecí na ptáčka, tak bych si pomyslel, že by mu určitě sekla i svěrací kazajka!
Intimní piercing, cockring, tetování; to je asi jako se spontální erekcí - budiž.
Vidět tam ovšem někoho s klecí na ptáčka, tak bych si pomyslel, že by mu určitě sekla i svěrací kazajka!
V podstatě to neřešte a buď te rádi že žijete!!!
Lidský život není otom co je správný ale o tom co může být dnes a nebude zítra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lidský život není otom co je správný ale o tom co může být dnes a nebude zítra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak intimní piercing je součástí těla, tudíž to není nic proti ničemu. Erotické pomůcky nemají na plážích co dělat.
Problém je, jak určit, co je ještě šperk a co už erotická pomůcka... Půlmetrový dildo, vakuovka… tam je to jasný. Ale intimní piercing, kokotí kroužek... to obvykle plní obojí funkci. A co když uvidíte ženu, který z píči visí provázek. Oboříte se na ní, že přišla s Venušinejma koulema, nebo budete mít spíš pochopení pro její ženské starosti?!
nudistky když mají menstruaci, obvykle nosí spodní díl plavek
Tam je problém že některé páry to v podstatě neberou jako pomůcku, ale součást penisu.
to můžou brát jak chtějí... osobně si myslím, že na oficiální naturistický pláži by byl dotyčnej buď nucen to sundat nebo odejít
Kroužek sundat.....jo?.....a ruce z bradavek
Na nudi to byva obcas prehlidka pomucek. Krouzky, Analni okrasy, klece, terciky na bradavka, puncochy, BDSM oblecky. Co se tyce sexu, je to hodne zavisle na lokalite. S deckama a mic s tectilem max mazleni, na vyhrazenych plazich vsehochut. Na GC je plaz, kde si kazdy dela co chce,
Já se s tím setkal na nudaplážíš ve Francii a Chorvatsku a vůbec to nikomu nevadilo, ba naopak jak u chlapů tak u žen je to jediná možná ozdoba na nahém těle ;)
Teď myslíš pás cudnosti nebo piercing? V Chorvatsku jsme letos také zahlédly a vypadalo to že to nikomu nevadil...
Různé ozdobné kroužky kolem penisu, anální ozdoby pro ženy... apod.

Výstřednosti na Nudaplážích
Pásy cudnosti na nudaplážích